TEMA

lørdag 03.08 2019
Michelin til trondheimsrestaurantene Credo og Fagn 
        
            (Foto: Håvard Jensen)

Credo: - Helgene ble utsolgt på 30 minutter

Torsdag åpnet michelinstjerne-restaurantene Fagn og Credo booking for julebordsesongen.

 
        
            (Foto: Tegning Karl Gundersen)

«Det merkes at en ny stolthet og mentalitet har fått feste i Trondheim og Trøndelag når det gjelder mat og drikke»

Mellom Olav Tryggvason på Torget og feiring av den Hellige lenger opp i gata har det aldri vært så massiv feiring av trøndersk mat og drikke som denne helga. Med god grunn.

onsdag 24.07 2019
Slik ser det ut på Fagn restaurant etter vannskaden.  
        
            (Foto: Vegard Eggen)

800 gjester får kansellert reservasjonen ved stjernerestaurant i Trondheim

Michelin-restauranten Fagn må stenge dørene i hele august. Restaurantsjefen jobber for å få til pop up-restaurant som en midlertidig løsning.

fredag 12.07 2019
Det er helt fullt og lange ventelister på både Jonas Nåviks Fagn og Heidi Bjerkans Credo de nærmest månedene. Mandag fikk de fikk hver sin Michelin-stjerne. 
        
            (Foto: Richard Sagen/Glen Musk (montasje))

Gjestekommentar

Trondheim er langt på vei mot gamle høyder som gourmetby

Da Michelinguiden tidligere i år delte ut sine første stjerner til to Trondheims-restauranter, skjedde to ting som vil forandre byen i lang tid fremover.

fredag 05.07 2019
På Skjølberg Søndre i Svorkmo i Orkdal, hos Elin Östlund og Carl Erik Östlund Skjølberg er det full fart etter prisutdelingen i vår. 
        
            (Foto: Vegard Eggen)

Produsenter og reiseliv nyter godt av Trondheims Michelin-stjerner

Trondheims nye Michelin-restuaranter gir positive ringvirkninger for både produsenter og reiselivsnæringen i Trøndelag.

Trondheim vant kampen om å være vertsby til neste års Micheling-utdeling 
        
            (Foto: Michael Schult Ulriksen)

Stolt ordfører foran Michelin-utdeling i Trondheim

Slik sikret Trondheim seg Michelin-utdelingen

Ordfører Rita Ottervik gleder seg stort til at restaurantbransje og journalister fra hele Norden får oppleve kvaliteten på trønderske råvarer og produsenter.

torsdag 04.07 2019
 
        
            (Foto: Michael Schult Ulriksen)

Michelin Nordic for første gang til Norge:

Trondheim får neste års Michelin-utdeling

Det var gedigen trøndersk jubel da nye Michelin-stjerner ble delt ut i Århus i februar. Neste år er det Trondheim som skal være vertskap for den største årlige matbegivenheten i Norden.

mandag 17.06 2019
Kronprinsen besøkte Heidi Bjerkan og Tor Bollingmo på Big Challenge festivalen på Krigsseilerplassen. 
        
            (Foto: terej svaan)

Kronprinsen møter Credo-sjefen:

Kronprinsen møter Credo-sjefen: - Jeg kjenner Heidi godt fra før

Credo-sjef Heidi Bjerkan viser kronprinsen komposten sin. Hun viser fram Michelin-kompostering på festivalutstillingen under vitenskapsfestivalen The Big Challenge.

torsdag 13.06 2019
Bygdeboksen på Stokkøye er en av bygningene juryen har besøkt. Her fra Stokkøya Festivalen i fjor.  
        
            (Foto: Kristin Slotterøy)

Disse tre prosjektene kan bli årets beste byggverk

Tre av de syv finalistene i Statens pris for byggkvalitet står i Trøndelag

tirsdag 14.05 2019
Rapport: I februar fikk Credo én stjerne i Michelins prestisjefylte restaurantguide. Arbeidstilsynet var ikke like imponert etter sitt besøk. 
        
            (Foto: Glen Musk)

Arbeidstilsynet varsler pålegg etter «marerittilsynet» på Credo

For lange arbeidsdager og manglende rutiner, mener Arbeidstilsynet etter besøket på stjernerestauranten Credo. De ansatte er her på egen fritid, svarer restauranten.

lørdag 30.03 2019
Palmen: Palmehaven er tilbakeført til mye av sitt opprinnelige preg, med ekte palmer og vann i fontenen. 

Odd Reitan har både reist et monument over seg selv og gitt byen en stor gave

Nye Britannia blir kanskje ikke byens storstue, men hotellet blir uten tvil ei finstue på høyt nivå.

lørdag 16.03 2019
Jon Fredrik Skauge på Fannremsgården i Orkdal (øverst til v.)trekkes frem av Heidi Bjerkan som en av de egentlige vinnerne av bærekraftprisen (nederst til h.). 

Gjestekommentar

Hvor kommer all denne hetsen og hatet mot bøndene fra?

Tusen, tusen takk til Heidi Bjerkan for at hun fikk det til å gå opp et lys for oss trøndere. Vi bor jo midt i et av verdens beste matfat.

fredag 15.03 2019
Øyvind Novak Jenssen lager kunstverk av råvarer vi finner i kjøkkenskapet. Her lager han et teppe ev melkesnerk. 

Øyvind lager kunstverk av snerk og sylteagurk

Øyvind Novak Jenssen (30) sluttet som kokk for å bli kunstner. Det har ført til kunstverk laget av alt fra fermentert nype, til snerk fra helmelk.

fredag 22.02 2019
 
        
            (Foto: Vegard Eggen, Adresseavisen)

Hemmeligheten bak Credo-Heidis suksess

Credo-sjef Heidi Bjerkan kaller dem unike og de egentlige vinnerne av Michelin-guidens bærekraftpris.

Finn stjernekokken i deg selv

Kyllingball: Fritert kylling fylt med mozarella og servert med bretagnesaus. Både selve kyllingballen og sausen kan du lage i god tid før middagen serveres. 

Kjøkkenveien

Denne retten får du en stjerne for

Ikke alle kan få Michelin-stjerne, men alle kan vi strekke oss litt lenger på kjøkkenet.

onsdag 20.02 2019
Bondens takk: - Jeg tror ikke dere aner hva dette betyr for oss leverandører, sa Jon Gisle Vikan (til venstre) i Bondelaget, da han takket Michelinkokkene Jonas André Nåvik og Heidi Bjerkan. 

Heidi Bjerkan ber Trondheims innbyggere om to tjenester

Etter de to stjernekokkene Heidi Bjerkan og Jonas André Nåvik, er det leverandørene av råvarer som får den aller største takken i Trondheims Michelin-rus.

Direktør i næringsforeningen i Trondheim Berit Rian var raskt ute med å gratulere Heidi Bjerkan og Credo under stjerneutdelingen i århus mandag kveld. 

Trondheim tar med to Michelin-stjerner hjem fra Århus, men håper også få med seg noe mer

- Kraften i Michelin-stjernene er stor. Nå er det viktig å diskutere hvordan vi sammen kan bruke dem for å løfte oss alle, sier Jens Storli i Visit Trondheim.

tirsdag 19.02 2019
To gode stjerner: Michelin-stjerner til Credo og Fagn ved Heidi Bjerkan og Jonas Nåvik, er en fantastisk mulighet for Trondheim som matby, skriver Adresseavisen på lederplass. 

Adresseavisen mener

En fantastisk mulighet for matbyen Trondheim

Vi har grunn til å være stolte over Credo, Fagn og Trondheim som matby.

Det er helt fullt og lange ventelister på både Jonas Nåviks Fagn og Heidi Bjerkans Credo de nærmest månedene. Mandag fikk de fikk hver sin Michelin-stjerne. 

Fagn etter Michelin-stjernen:- Det er ville tilstander. Jeg våknet til 600 ubesvarte mail om bordbestillinger

Trondheims nyslåtte Michelinstjerne-restauranter blir nedringt.

mandag 18.02 2019
 
        
            (Foto: Terje Visnes, Adresseavisen)

«Fantastisk stjernesmell gir et tidsskille i Trondheim»

Michelin-stjerner til både Credo og Fagn er så stort for restaurantene og Trondheim som matby at det neppe kan overvurderes.

Heidi Bjerkan hentet hjem Michelin-stjerne til Credo og Trondheim, såvel som den helt nyopprettede prisen Michelin Guide Nordic Sustainability Award under prisutdelingen i Århus. 

Både Heidi og Jonas fikk sin første Michelin-stjerne

Om få minutter faller avgjørelsen, restaurant Fagn kan få stjerne i den gjeve Michelin-guiden.

Tror Credo kan få to: Christopher Davidsen, kjøkkensjef i Speilsalen på nye Britannia, tror både Credo og Fagn kan få Michelin-stjerne. 
        
            (Foto: Christine Schefte)

Dette tror stjernekokkene om Trondheims Michelin-sjanser

Hittil eneste trønder med stjerne: Sven Erik Renaa fikk Michelin-stjerne for Re-Naa i Svaanger i 2016. Tre år etter kan flere trønderske kokker følge i hans fotspor. 

Han er den første trønderen med Michelin-stjerne: Fikk et rush av utenbys bestillinger

Sven Erik Renaa merket et rush av utenbys bestillinger etter at Re-Naa ble første norske restaurant utenfor Oslo med Michelin-stjerne.

onsdag 13.02 2019
Nytt og gammelt: Fermentering, salting, sylting og safting som gjennom årtusener har vært helt nødvendige teknikker for å bevare råvarene, står også sentralt i mange moderne restaurantkjøkken. Ikke minst på Heidi Bjerkans Credo. 

– Du er en moderne viking, som inviterer inn og smiler til verden rundt deg

Hun venter spent på svaret på om Credo får Trondheims første Michelin-stjern (er). Lokal heder er det i hvert fall ikke manko på for Heidi Bjerkan.

torsdag 07.02 2019
 

Kommentar:

Fullt fortjent heder til en arbeidsmaur og kulturpersonlighet

Heidi Bjerkan, Ada Hegerberg, Astrid Smeplass, Mia Landsem er fire dyktige midtnorske kvinner som gjør sitt for høyne ambisjonsnivået i landsdelen. Vår lesere har helt tydelig sans for dem.

lørdag 02.02 2019
Mye godt: Jonas Nåvik fra Fagn laget andebryst i pæresaus som gjestekokk for Ukeadressa nylig. Han og Fagn er blant flere lysende matstjerner i Trondheim for tida, ifølge vår kommentator. 

Det skjer noe oppsiktsvekkende med Trondheim nå

Aldri før har Trondheim hatt så mange gode restauranter over et bredt spekter. I løpet av det siste året har det skjedd noe med mat og folk som kan være starten på noe stort.

tirsdag 29.01 2019
 

Stjørdaling med på det norske Bocuse d’Or-laget:

- Vi har godfølelse alle sammen

Det norske laget må vente et døgn i spenning på avgjørelsen i kokke-VM. Blant dem er Marius Dragsten Kjelsrud (25) fra Stjørdal.

fredag 28.12 2018
Disse kan du stemme på: Mia Landsem, Marit Bjørgen, Heidi Bjerkan, Håkon Bleken og trioen Mads Bones, Olve Løseth og Kyrre Havdal er kandidatene til Årets trønder. 

Årets trønder 2018:

Dette er finalistenes trønderfavoritter

Sodd og sjømat. «Trondheimsreisen» og Hannah Ryggen. Birgit Skarstein og Petter Northug. Granåsen og Habitat. Trondheimsolistene og Astrid Smeplass. Dette er noen hederspriskandidatenes trønderske favoritter.

lørdag 22.12 2018
« I medieoppslagene stilles det spørsmål ved at vi velger å gå på tilsyn hos en anerkjent restaurant som Credo. Vi må vi ta utgangspunkt i regelverket vi er satt til å følge opp» skriver innleggsforfatteren. På bildet: Credo-sjef Heidi Bjerkan. 

Debatt

Det stilles spørsmål ved at vi går på tilsyn hos en anerkjent restaurant som Credo

onsdag 19.12 2018
Kontrollert: Heidi Bjerkan og Credo har etter en tidligere kontroll diskutert arbeidstid med Arbeidstilsynet. Credo-sjefen innrømmer at restauranten har lange arbeidsdager. - Dette handler om en lidenskap for faget, sier Bjerkan. 

- Credo kan kontrolleres, jeg har ingenting å skjule

Credo-sjef Heidi Bjerkan sier at restauranten må ha lange arbeidsdager for å være i norgestoppen.

tirsdag 18.12 2018
Kandidat 2: Utenfor den nye restauranten romsterer fortsatt anleggsmaskinene. – Det er kult å være med på forandringer. Sånn var det på gamle Credo også, det var bygging hele tida mens vi etablerte oss. Det var nesten så vi ikke kom oss inn innimellom, men det gikk greit likevel. Det ble nesten kjedelig når det ble ferdig, sier Heidi Bjerkan. 
        
            (Foto: Kim Nygård)

Credo-Heidi fikk 14 kontrollører på døra under Michelin-besøk

14 representanter for politi, kemneren, Skatteetaten og Arbeidstilsynet møtte opp på Credo sist torsdag. Restauranten hadde besøk fra Michelin-guiden og fullsatte lokaler. - Vi ble behandlet som kriminelle, sier eier og ildsjel Heidi Bjerkan til DN.

Kandidat 2: Utenfor den nye restauranten romsterer fortsatt anleggsmaskinene. – Det er kult å være med på forandringer. Sånn var det på gamle Credo også, det var bygging hele tida mens vi etablerte oss. Det var nesten så vi ikke kom oss inn innimellom, men det gikk greit likevel. Det ble nesten kjedelig når det ble ferdig, sier Heidi Bjerkan. 

Årets trønder 2018 - kandidat 2:

Restaurantgründeren ble sint da bargjesten tipset om Toro sjysaus

En kompromissløs kjøkkenkunstner gjør at matentusiaster valfarter til en gammel verkstedhall i Trondheim.

onsdag 14.11 2018
Nytt kjøkken: Kokk Torkil Helmersen jobber i det nye kjøkkenet i Broen Bar og Restaurant. Ved siden av står hotelldirektør Kjetil Vassdal og barsjef Gjøran Stensønes. 

Bygget ut for 50 mill. for å gi frokost til flere

Scandic Nidelven er bygd ut for over 50 millioner kroner og kan nå ta imot 200 flere til landets beste hotellfrokost.

lørdag 10.11 2018
Foreslått: Heidi Bjerkan. 

Siste sjanse til å sende inn din kandidat til Årets trønder 2018:

«Kvalitet sprer seg over hele byen med utgangspunkt i Heidi»

Søndag er det siste sjanse til å foreslå kandidater til hedersprisen.

lørdag 03.11 2018
Fornøyd: Leken tilnærming og «punchy» smaker, skriver Michelin-guiden på Twitter etter besøket på Fagn. 
        
            (Foto: Kim Nygård)

Michelinguiden på nytt og anonymt besøk:

- Kan ikke gi ut ny guide uten stjerner i Trondheim

For andre gang på omlag én måned har Michelinguiden vært på besøk i Trondheim. Nå er det vanskelig å komme utenom stjerner på den neste guiden, mener Ulf Dalheim. Fagn-eier Jonas Andre Nåvik har tro på at det drysser stjerner over Trondheim i februar.

fredag 02.11 2018
Leken tilnærming og «punchy» smaker, skriver Michelin-guiden på Twitter etter besøket på Fagn. Innleggsforfatteren mener mange restauranter har satt Trondheim på matkartet. 

Kronikk

Eiere, ansatte og en smågal milliardær er i ferd med å sette Trondheim på matkartet

Eiere og ansatte i restaurantbransjen og en smågal milliardær er i ferd med å sette Trondheim på kartet på en måte vi ikke har sett maken til siden VM på ski i 1997.

tirsdag 23.10 2018

Fire trønderske nominasjoner til Matprisen

Debiopris, årets produsent, årets kokk og årets kjøkken kan gå til trøndere under Matprisen 2018.

lørdag 06.10 2018
Svært kortreist frukt: Heidi Bjerkan kan bare strekke armen ut etter moden papaya som vokser i Credos inngangsparti. 

Credo fyller 20 år: - Jeg liker ikke Grandiosa og tacokrydder. Så det er ikke å vente at alle liker det vi gjør heller

I løpet av et halvt års drift i nye lokaler har Credo etablert seg blant landets desiderte topprestauranter. Men de vet de aldri vil bli en restaurant for alle.

mandag 24.09 2018
 

Kom ens ærend fra Oslo for festkveld på Credo

Alle billettene var utsolgt da Trondheim kammermusikkfestival inviterte til festaften med mat og musikk på topprestauranten Credo på mandag.

fredag 14.09 2018
Tittelen på Dagens Næringslivs anmeldelse er «Norges beste restaurant ligger i Trondheim». 
        
            (Foto: Adresseavisen)

DN: Credo er Norges beste restaurant

Får 29 av 30 mulige stjerner av Dagens Næringsliv.

tirsdag 03.07 2018
Bildet er fra januar 2018, da kokk, kjøkkensjef og medeier i Credo - Heidi Bjerkan viste rundt før åpningen av restauranten på Lilleby.  
        
            (Foto: KIM NYGÅRD)

– Vi har unaturlig forhold til mat i Norge, alt skal være så billig, sier Credo-eier Heidi Bjerkan. Nå er hun finalist i verdensomspennende prestisjekonkurranse

–Vi har unaturlig forhold til mat i Norge, alt skal være så billig, sier Credo-eier Heidi Bjerkan.

mandag 19.02 2018
Holder Michelin-nivå: Fagn åpnet i Credos gamle lokaler i august, men nevnes allerede av mange som en favoritt til å få Trondheim første Michelin-stjerne. Kjøkkensjef Jonas Andre Nåvik må likevel innstille seg på å vente et år, mener ekspertene. 

Michelin-stjernene deles ut i dag:

Michelin-stjernene deles ut i dag: Dette tror ekspertene om Trondheims sjanser

Trondheims beste restauranter har nivået inne, men antagelig må de vente enda et år på sin første Michelin-stjerne, tror matekspertene.

onsdag 17.01 2018
Drøy måned til åpning: Heidi Bjerkan er i rute før Credo restaurant åpner på Lilleby 21 feburar. 

21. februar åpner Credo restaurant

Bookingen er i gang, åpningsdato er satt. Nå er det alvor.

lørdag 18.11 2017
Luftig På Jossa: Heidi Bjerkan er helt plassert der de nye lokalene til bistroavdelingen Jossa mat og drikke skal være. 

Åpningen av Credo utsettes

Norges mest storslåtte restauranthus er i ferd med å ta form på Lilleby. Men åpningen av nye Credo restaurant / Jossa mat og drikke er utsatt til februar.

mandag 13.11 2017
Priset igjen: Matprisen 2017 er Heidi Bjerkan tredje store matpris på to år. 

Credo-Heidi vant Matprisen

Mandag kveld vant Heidi Bjerkan Matprisen 2017 – på sin egen «hjemmebane», mathallen Vippa i Oslo.

onsdag 08.11 2017
Nominert til ny pris: Mandag kveld avgjøres det hvem som vinner Matprisen 2017. Blant tre nominerte er Credos Heidi Bjerkan. 

Credo-Heidi nominert til ny matpris

Heidi Bjerkan er en av tre nominerte til Matprisen 2017 som mandag deles ut på hennes egen mathall Vippa i Oslo.

mandag 23.10 2017
 

Debatt

Det er noen som gleder seg over at de kverker Midtbyen

«Kjøpesentrene. De vil ta ytterligere en bit av kaken» skriver Einar Aas i dette debattinnlegget.

tirsdag 03.10 2017
 

Credo-kokk vant NM

- Dette har vært et mål for meg i mange år, sier Credo-kokk Kjell Patrick Ørmen Johnsen, som i helga gikk helt til topps i NM i kokkekunst.

søndag 03.09 2017
Rått. Ennå er det mye som står igjen før en vernet verkstedhall i stål og mur blir til byens nye gourmetmagnet. Men det blir, det blir. Heidi gleder seg som en unge. 

Portrettet

Portrettet: - Vi har hatt stjernenivå på mat en god stund. Nå får vi også lokaler til en stjerne

Hun var stjernekokk på Slottet. Nå sikter hun etter stjerne på Credo.

lørdag 26.08 2017
Fjortis:  - Har mamma fortalt at jeg ble kåret til Mr. Bekkevoll år 2000 på Bekkevoll ungdomsskole? Da skulle alle på ungdomsskolen stemme, da vet du. 
        
            (Foto: Privat)

Portrettet i Ukeadressa

- Jeg hadde nok ikke bare sunne hobbyer som barn. Du har vel snakket med moren min om det?

Det er lite som gjør Magnus Lykkelig lykkeligere enn å servere folk god drikke på en av byens minste barer. Så fortærende det vil være om han ikke får være med på sin egen jubileumsfest.

tirsdag 18.07 2017
En overrasket og takknemlig Heidi Bjerkan, sammen med Kjartan Skjelde etter at hun mottok Ingridprisen under konferansen Kokepunktet tirsdag kveld.  
        
            (Foto: Karoline Kaspersen)

Credo-Heidi vant Ingridprisen 2017

Ingridprisen som hvert år blir delt ut på Gladmat i Stavanger gikk i år til Heidi Bjerkan, kvinnen bak restauranten Credo i Trondheim.

mandag 12.06 2017
Bare skallet er ferdig: Men i disse enorme lokalene vil Heidi Bjerkan før året er omme styre sine tropper på Credo og Jossa mat og drikke. 

Heidi utvider Credo når hun åpner på Lilleby

Det spirer og gror hos Heidi Bjerkan på Lilleby. I løpet av sommeren åpner kafeen i gamle Finnes barnehjem, så følger Credo og Jossa mat og drikke før jul.

torsdag 01.06 2017
Med vinen i høysetet: - I stedet for å velge vin etter hvilken mat vi har, ønsker vi å gjøre det omvendt, sier Oskar Sköld, som blir restaurantsjef ved Spontan, som overtar Kyotos tidligere lokaler i Jomfrugata. 

Nå åpner denne baren i det nedlagte sushi-lokalet

Krefter fra Røst åpner vinbar i Kyotos gamle lokaler i Jomfrugata.

torsdag 04.05 2017
Hektisk på kjøkkenet: Men ennå er det litt for tidlig til at det kan lages mat på kjøkkenet på Bula, som åpner 25. mai. Fra venstre kjøkkensjef Håvard Klempe,restaurantsjef Stine Marthinussen og Reneé Fagerhøi. 

- Nesten halve restauranten er kjøkken

26. mai åpner Top Chef-vinner Reneé Fagerhøi sin egen restaurant i Prinsens gate i Trondheim.

fredag 17.02 2017
Inne i verkstedhallen skal Heidi Bjerkan åpne nye Credo og Jossa Mat og Drikke. Thomas Myran i Veidekke Eiendom håper restaurantene vil få flere til å kjøpe bolig i området. 
        
            (Foto: JENS PETTER SØRAA)

Credo flytter til en tidligere verkstedhall

Gourmetrestauranten Credo stenger dørene i Midtbyen i sommer, og skal gjenåpne i en tidligere verkstedhall på Lilleby.

tirsdag 14.02 2017
 

Inviterer Trondheims 10.-klassinger:

Avliver mytene rundt kokkefaget med 2000 smaksprøver

Restaurantbransjen sliter med rekrutteringen. Det vil trondheims-restaurantene gjøre noe med.

mandag 23.01 2017
Stenger etter 18 år: Restaurant Credo og bistroen Jossa Mat & drikke flytter fra Ørjaveita bak Byhaven. 

Credo stenger dørene

30. juni er siste gang du får oppleve Credo Restaurant slik vi kjenner den i dag.

tirsdag 29.11 2016
Satser på Vippa: Heidi Bjerkan og Erlend Mogård-Larsen står bak matsentret på Vippetangen i Oslo. Live Kragnes Edvardsen (til venstre) var blant Credo-kokkene som bidro til matlagingen kvelden vi var til stede. 

Credo-Heidi åpner matsenter i lagerhall i Oslo

- Inspirert av Papirøen i København

tirsdag 22.11 2016
Eline Bordvik på kjøkkenet på Noma med en villand i hendene, en av hovedrettene på topprestauranten. 

Folk:

Eline (20) fra Røros fikk jobb på stjernerestaurant i København

Eline Bordvik (20) fra Røros har fått jobb på stjernerestauranten Noma i København.

fredag 04.11 2016
Grøt er kult: Kaotiske tilstander på kjøkkenet når Heidi Bjerkan (tv) anretter Fortånnegraut med sirup og spekeskinke, med assistanse fra kokkegjengen fra Strinda videregående skole. 

Trondheims første grøt- restaurant poppet opp

I København er grøtrestauranter blant det hippeste, og Trondheim følger på. Torsdag var vi på pop up-grøtrestaurant på Buran.

torsdag 31.03 2016
Heidi Bjerkan før åpningen av Credo i 1998. De mange gamle lenstolene og sofaene skal utgjøre møblementet i Credos bar i andre etasje. 

Året var 1998, og Banzara Curry House ble Credo

Ryktene ville ha det til at de som var lei av 3B ville trives her. Det ville ikke Heidi Bjerkan kommentere.

Credo har alltid vært en restaurant du må dra tilbake til. Det er det definitivt fortsatt, skriver Smakspolitiet. 

Credo (da den lå i Ørjaveita)

Har aldri vært mer spennende og interessant5

Credo har aldri vært mer spennende og interessant. Likevel har vi fått bedre smaksopplevelser her.

søndag 06.03 2016
 

Heidi Bjerkan er kåret til årets kjøkkensjef

- Det er kjempestas, sier hovedpersonen.

lørdag 27.02 2016
 
        
            (Foto: Morten Antonsen)

Kjøkkenveien:

Teppebombet med smak

Mens det nye nordiske kjøkken ofte peiler seg inn mot den helt finstilte gane, peiser Karlos Ponte på med sterke smaker.

onsdag 24.02 2016
De ansatte ved Credo fulgte med på direktesendingen under Michelinstjerne-utdelingen. Håvard Klempe er kjøkkensjef på Credo og ble veldig glad på vegne av restaurant Fäviken ved Åre som fikk to stjerner. 

- Sykt bra for Norge

- Kjempeartig at Fäviken fikk to stjerner, og det betyr forhåpentligvis at det blir enda flere gjester også her, sier Steffen Kolstad som er daglig leder på Credo.