TEMA

lørdag 10.11 2018
Foreslått: Heidi Bjerkan. 
        
            (Foto: Anette Kronstad Sørheim)

Siste sjanse til å sende inn din kandidat til Årets trønder 2018:

«Kvalitet sprer seg over hele byen med utgangspunkt i Heidi»

Søndag er det siste sjanse til å foreslå kandidater til hedersprisen.

onsdag 31.10 2018
 
        
            (Foto: Bård Sande)

Årets trønder 2018:

Northug, Credo-gründer og Abassi-familien foreslås som Årets trønder

Vi spurte folk på gata i Trondheim hvem de vil ha som Årets trønder i år.

lørdag 06.10 2018
Svært kortreist frukt: Heidi Bjerkan kan bare strekke armen ut etter moden papaya som vokser i Credos inngangsparti. 
        
            (Foto: Camilla Alexandra Lie)

Credo fyller 20 år: - Jeg liker ikke Grandiosa og tacokrydder. Så det er ikke å vente at alle liker det vi gjør heller

I løpet av et halvt års drift i nye lokaler har Credo etablert seg blant landets desiderte topprestauranter. Men de vet de aldri vil bli en restaurant for alle.

mandag 24.09 2018
 
        
            (Foto: Mariann Dybdahl, Adresseavisen)

Kom ens ærend fra Oslo for festkveld på Credo

Alle billettene var utsolgt da Trondheim kammermusikkfestival inviterte til festaften med mat og musikk på topprestauranten Credo på mandag.

fredag 14.09 2018
Tittelen på Dagens Næringslivs anmeldelse er «Norges beste restaurant ligger i Trondheim». 
        
            (Foto: Adresseavisen)

DN: Credo er Norges beste restaurant

Får 29 av 30 mulige stjerner av Dagens Næringsliv.

tirsdag 03.07 2018
Bildet er fra januar 2018, da kokk, kjøkkensjef og medeier i Credo - Heidi Bjerkan viste rundt før åpningen av restauranten på Lilleby.  
        
            (Foto: KIM NYGÅRD)

– Vi har unaturlig forhold til mat i Norge, alt skal være så billig, sier Credo-eier Heidi Bjerkan. Nå er hun finalist i verdensomspennende prestisjekonkurranse

–Vi har unaturlig forhold til mat i Norge, alt skal være så billig, sier Credo-eier Heidi Bjerkan.

onsdag 17.01 2018
Drøy måned til åpning: Heidi Bjerkan er i rute før Credo restaurant åpner på Lilleby 21 feburar. 
        
            (Foto: Kim Nygård, Adresseavisen)

21. februar åpner Credo restaurant

Bookingen er i gang, åpningsdato er satt. Nå er det alvor.

lørdag 18.11 2017
Luftig På Jossa: Heidi Bjerkan er helt plassert der de nye lokalene til bistroavdelingen Jossa mat og drikke skal være. 
        
            (Foto: Richard Sagen, Adresseavisen)

Åpningen av Credo utsettes

Norges mest storslåtte restauranthus er i ferd med å ta form på Lilleby. Men åpningen av nye Credo restaurant / Jossa mat og drikke er utsatt til februar.

mandag 13.11 2017
Priset igjen: Matprisen 2017 er Heidi Bjerkan tredje store matpris på to år. 
        
            (Foto: Kim Nygård)

Credo-Heidi vant Matprisen

Mandag kveld vant Heidi Bjerkan Matprisen 2017 – på sin egen «hjemmebane», mathallen Vippa i Oslo.

onsdag 08.11 2017
Nominert til ny pris: Mandag kveld avgjøres det hvem som vinner Matprisen 2017. Blant tre nominerte er Credos Heidi Bjerkan. 
        
            (Foto: Kim Nygård, Adresseavisen)

Credo-Heidi nominert til ny matpris

Heidi Bjerkan er en av tre nominerte til Matprisen 2017 som mandag deles ut på hennes egen mathall Vippa i Oslo.

mandag 23.10 2017
 

Debatt

Det er noen som gleder seg over at de kverker Midtbyen

«Kjøpesentrene. De vil ta ytterligere en bit av kaken» skriver Einar Aas i dette debattinnlegget.

søndag 03.09 2017
Rått. Ennå er det mye som står igjen før en vernet verkstedhall i stål og mur blir til byens nye gourmetmagnet. Men det blir, det blir. Heidi gleder seg som en unge. 
        
            (Foto: Kim Nygård)

Portrettet

- Vi har hatt stjernenivå på mat en god stund. Nå får vi også lokaler til en stjerne

Hun var stjernekokk på Slottet. Nå sikter hun etter stjerne på Credo.

tirsdag 18.07 2017
En overrasket og takknemlig Heidi Bjerkan, sammen med Kjartan Skjelde etter at hun mottok Ingridprisen under konferansen Kokepunktet tirsdag kveld.  
        
            (Foto: Karoline Kaspersen)

Credo-Heidi vant Ingridprisen 2017

Ingridprisen som hvert år blir delt ut på Gladmat i Stavanger gikk i år til Heidi Bjerkan, kvinnen bak restauranten Credo i Trondheim.

mandag 12.06 2017
Bare skallet er ferdig: Men i disse enorme lokalene vil Heidi Bjerkan før året er omme styre sine tropper på Credo og Jossa mat og drikke. 
        
            (Foto: jens petter søraa, Adresseavisen)

Heidi utvider Credo når hun åpner på Lilleby

Det spirer og gror hos Heidi Bjerkan på Lilleby. I løpet av sommeren åpner kafeen i gamle Finnes barnehjem, så følger Credo og Jossa mat og drikke før jul.

tirsdag 29.11 2016
Satser på Vippa: Heidi Bjerkan og Erlend Mogård-Larsen står bak matsentret på Vippetangen i Oslo. Live Kragnes Edvardsen (til venstre) var blant Credo-kokkene som bidro til matlagingen kvelden vi var til stede. 
        
            (Foto: Vegard Eggen, Adresseavisen)

Credo-Heidi åpner matsenter i lagerhall i Oslo

- Inspirert av Papirøen i København

fredag 04.11 2016
Grøt er kult: Kaotiske tilstander på kjøkkenet når Heidi Bjerkan (tv) anretter Fortånnegraut med sirup og spekeskinke, med assistanse fra kokkegjengen fra Strinda videregående skole. 
        
            (Foto: Glen Musk, ADRESSEAVISEN)

Trondheims første grøt- restaurant poppet opp

I København er grøtrestauranter blant det hippeste, og Trondheim følger på. Torsdag var vi på pop up-grøtrestaurant på Buran.

søndag 06.03 2016
 

Heidi Bjerkan er kåret til årets kjøkkensjef

- Det er kjempestas, sier hovedpersonen.