TEMA

lørdag 14.09 2019
 

Profilert eiendomsmegler måtte gå på dagen fordi arbeidsgiver fryktet han ville kapre kunder til ny arbeidsgiver i oppsigelsesperioden

Fredag møtte eiendomsmegler Rune Øverlie sin tidligere arbeidsgiver gjennom elleve år, Heimdal Eiendomsmegling, i retten. Øverlie har saksøkt meglerhuset for ugyldig avskjedigelse og å holde tilbake lønn.

søndag 08.09 2019
 

Færre millioner i overskudd for de største eiendomsmeglerne

Heimdal Eiendomsmegling gikk med vel ti millioner kroner i minus, og Eiendomsmegler 1 Midt-Norge og DNB Eiendom satt også igjen med langt færre millioner i overskudd i fjor.

søndag 30.06 2019
 

Profilert eiendomsmegler saksøker tidligere arbeidsgiver

Eiendomsmegler Rune Øverlie har saksøkt sin tidligere arbeidsgiver gjennom elleve år, Heimdal Eiendomsmegling, for ugyldig avskjedigelse og å holde tilbake lønn.

mandag 03.09 2018
7Prisrekord: Hytta i Stølstrøavegen 88 er solgt for 14,1 millioner kroner, 1,2 millioner mer enn prisantydningen på 12,9 millioner. 

Rekordpris for hytte i Oppdal

Ei hytte i Oppdal er solgt for 14,1 millioner kroner. Det er prisrekord for brukte hytter i Oppdal.

torsdag 05.07 2018
For tregt: Liv Malvik mener det går altfor sakte med å få flere kvinner inn i ledende stillinger. 

Hun blir sjef i Heimdal Eiendomsmegling

For et par uker siden syklet hun Trondheim-Oslo for første gang. Nå går hun på utfordringen som daglig leder i Heimdal Eiendomsmegling.

fredag 04.05 2018
 

Debatt

Fikk rasende og aggressiv telefon fra kjendismegler

«Du verden for noen sterke følelser som settes i sving hvis man føler frykt for at profitten kan reduseres» skriver forfatter og bakklandsguide Birger Sivertsen i dette debattinnlegget. Nederst finner du et tilsvar, hvor eiendomsmegler Hans Christian Espenes gir sin versjon av telefonsamtalen.

 

Debatt

Unyansert personangrep i kritikk av boligannonse

«Hva er egentlig problemet med at en bydel er i endring og utvikling?» spør Hans Christian Espenes i dette debattinnlegget.

torsdag 18.01 2018
 

Veldig sliten enebolig ved Jonsvatnet gikk for én million over prisantydning

- Når så mange ser potensialet, da går det slik, sier megler Rune Selven.

torsdag 04.01 2018
 

Boligprisene falt videre i desember

Prisene på brukte boliger falt 1,4 prosent i Trondheim i desember.

tirsdag 05.12 2017
 

Nå tar det nesten dobbelt så lang tid å selge en bolig i Trondheim

I november i år tok det 42 dager å selge en bolig i Trondheim. Det er 18 dager mer enn i samme måned i fjor.

søndag 29.10 2017
Jabb før jobb: Frokostgjengen møtes på kafé flere morgener i uka. Kaffeklubb-gründerne Ronny Næss (nummer tre fra venstre) og Rune Øverlie (til høyre) begynte sine tosomme kaffe-før-jobben-møter allerede i 1998. Siden har det ballet på seg, og nå er det opptil ti personer som møtes til kaffeslabberas. Fra venstre, Linn Hansen (Carma), Hans Christian Møller (Høyer) og Hilde Wedø (Carma). 

Har drukket kaffe sammen i 19 år

Sosiale kontorfellesskap for unge, fleksible løsarbeidere har inntatt Midtbyen. For de mindre fleksible, gjør et kaffeslabberas hver morgen nytten.

tirsdag 19.09 2017
Konkurs: Trondheim Panorama AS var utbygger, men gikk i fjor sommer konkurs. Latviske håndverkere ble leid inn til byggearbeidene. Tak og vegger er nå revet for å bygges opp på nytt. 

Byggeskandale kan koste ti millioner kroner

Husene ble bygget uten lufting i tak og vegger av latviske håndverkere. Omfattende råteskader har ført til at de to store tomannsboligene fra 2014 nå bygges opp på nytt.