TEMA

mandag 03.01 2022
Nedprioriterer Gråkallen: Idrettsrådet i Trondheim har tatt vekk Gråkallen vinterpark fra sjetteplassen på prioriteringslisten over idrettsanlegg. – Nå er det andre prosjekter som er nærmere realisering som vi må satse på, sier leder Anne-Lise Bratsberg. 
    
      (Foto: Christine Schefte)

Vi trenger hjelp til å bytte ut miljøverstingen

Idrettsrådet i Trondheim oppfordrer politikerne til å gi økonomisk støtte slik at det blir lagt til rette for å teste ut nye løsninger som gir mer miljøvennlige kunstgrasbaner. Da bidrar vi til bærekraftig utvikling.

torsdag 25.11 2021
Sivilforsvarsleiren kan bli byttet ut med en fullskala fotballhall. Også på andre siden av veien skal det bygges ut for å få en helhetlig Granåsen Idrettsby. 
    
      (Foto: Terje Svaan)

Full splid om fotballhall i Trondheim: – Det her var absolutt ikke det vi så for oss

Idrettspolitikerne sa mandag nei til fullskala fotballhall i Granåsen eid av kommunen. Trøsten til fotballfolket, er at saken ikke er endelig avgjort.

tirsdag 05.05 2020
I sin argumentasjon er idrettsrådet imot en konsert på Ladesletta, mens de i sin konklusjon er positivt til den samme konserten. Hvordan er det mulig? spør NFF-leder i Trøndelag Jan-Roar A. Saltvik. 
    
      (Foto: Morten Antonsen)

Debatt:

Hvem er idrettsrådet i Trondheim til for? Konsertarrangører eller idretten?

lørdag 02.05 2020
Erling Moe 
    
      (Foto: Terje Svaan)

Erling Moe svarer Freidig: Kraftig og urimelig kritikk

mandag 27.04 2020
En konsert på Ladesletta to uker før Skandia Cup åpner, ville medført at to hele gressbaner ville vært ubrukelige som fotballbaner, skriver debattanten. Her fra cupen i 2018. 
    
      (Foto: Christine Schefte (Skandia Cup 2018 på Ladesletta))

Debatt:

Idrettsrådet har satt seg selv i et merkelig lys ved å støtte et konsertarrangement på bekostning av idretten

torsdag 23.04 2020
Mannstungt: Karen Espelund beskriver internasjonal idrett som ekstremt mannstung og mener skiforbundet må jobbe aktivt for å endre dette. 
    
      (Foto: Christine Schefte)

Kulturdirektøren svarer idrettsrådet: Idretten må legge gode planer

tirsdag 11.06 2019
Halltid i bydelene. Klubbene frykter at de må trene langt mer i Trondheim spektrum fordi kommunen skal tjene inn penger på hallen. Bydelsklubbene reagerer. Her er Lone Strand Randal, Kolstad, Melchior Husebø (breddeansvarlig Kolstad) og Mevlut Tahtaci. 
    
      (Foto: Håvard Jensen)

Idrettsledere frykter for ungenes idrettsfremtid.

Tar penger fra bydelshaller til Spektrum: - Katastrofe for idrettsbarna

Millionkutt gjør at flere hundre barn og unge må ut av sine bydelshaller. Samtidig skal kommunen kjøpe halltid for 13 millioner kroner årlig i Trondheim Spektrum. - Barna vil slutte, sier idrettsledere.

fredag 23.09 2016
Kulturlandskap: Trondheim kommune ønsker å bygge ut Lade idrettspark, men sterke verneinteresser advarer mot å ødelegge for herregårdslandskapet. Også at området var flyplass under krigen, vil fylkeskommunen at det skal tas hensyn til. 

Advarer mot planene for nye idrettsbygg på Lade

Byantikvaren og fylkeskommunen frykter at en utbygging av Lade idrettspark med nye tribuner og en kombihall vil kunne ødelegge for det flotte herregårdslandskapet på Ringve.