TEMA

mandag 19.08 2019
Michael Poulsen, låtskriver og vokalist i Volbeat, gjennomfører med bandet sitt en publikumsvennlig, men noe halvhjertet og rutinepreget konsert, mener vår anmelder. 
    
      (Foto: Rune Petter Ness)

Disse danskene fylte Dahls-tomta i 2018. Nå skal de spille innendørskonsert i Trondheim

Volbeat spiller i Trondheim i høst.

torsdag 25.04 2019
Elias og Andreas Grimstad (fiolin og bratsj), Linn Sofie Sørlien (sang), og Karen Elise B. Fridtjofsen (klarinett) er alle med på Talent Trondheim, en satsning på unge instrumentalister, sangere, dirigenter og komponister innen klassisk musikk. 
    
      (Foto: Terje Svaan)

For 19 år siden lå Karen Elise i mammas mage under NM i janitsjar i Trondheim. Torsdag kveld spiller hun selv på hovedscenen i Olavshallen

Karen Elise lå i mammas mage under NM i janitsjar i 2000, mens farfaren bygde fioliner til Elias og Andreas lenge før de begynte på skolen.

torsdag 10.01 2019
Besetningen: Spidergawds femte plate «V» er spilt inn av Per Borten (fra venstre, vokal og gitar), Rolf Martin Snustad (barytonsax), Kenneth Kapstad (trommer) og Hallvard Gaardløs (bass). I tillegg bidrar Petter Kraft på tenorsax og Roar Øien på steelgitar. Bandets nyeste gitarist Brynjar Takle Ohr var ikke med på innspillingen. 

Liker du Maiden og Thin Lizzy, vil du trolig elske denne plata5

Spidergawds femte album er en skattkiste full av herlige musikalske påfunn og referanser til britisk hardrock.

søndag 03.06 2018
Uforskammet spreke: Bruce Dickinson og Iron Maiden struttet av energi og spilleglede på Dahls Arena søndag kveld. 

Verdens beste rocketeater6

Om du ikke elsker Iron Maiden, har du ikke vært 12 år gammel.

torsdag 31.05 2018
 

Nå er det helt tomt for billetter

Trondheim Rocks er utsolgt. - Vi er i lykkerus, sier Stein Vanebo i Trondheim Concerts.

fredag 04.05 2018
Klar for rock: Trondheim Concerts og Stein Vanebo arrangerer på festival på tomta ved E.C. Dahls brygger i begynnelsen av juni. Her er Vanebo fotografert i fjor høst, da nyheten ble sluppet. 
    
      (Foto: Richard Sagen)

Trondheim Rocks:

Snart er den første festivalen på Dahls-tomta utsolgt

Allerede i sitt første år er Trondheim Rocks en av Norges største musikkfestivaler.

mandag 18.12 2017
Tusen får sjansen: Det er solgt 12.000 todagerspass til festivalen Trondheim Rocks. Nå får de som har lyst til å se enten Iron Maiden eller Volbeat, ikke begge - mulighet til å kjøpe endagerspass. Her er vokalist Bruce Dickinson i aksjon på Lerkendal stadion i 2008. 

Nå kan du kjøpe dagspass til Iron Maiden

12.000 todagerspass er solgt til rockefestivalen Trondheim Rocks 2. og 3. juni 2018. Nå legges et begrenset antall endagerspass ut til salg.

lørdag 09.12 2017
 

Maiden-vokalisten letter på sløret i Olavshallen

Iron maiden-vokalist Bruce Dickinson er i ferd med å bli trondheimsvenn - nå kommer han til Olavshallen for å dele historier fra sitt liv.

fredag 17.11 2017
Forbilde: - Maiden-trommis Nicko McBrain viste meg at du ikke trenger å spille likt hver gang, om du hører liveopptak med dem spiller han litt annerledes hver gang. Et element av improvisasjon som har farget meg, forklarer Kenneth Kapstad. Nå skal bandet hans Spidergawd spille samme dag som heltene under Trondheim Rocks. 

Trommisen er blodfan av Iron Maiden. Men treffer han en av dem, stikker han av

Spidergawd til Trondheim Rocks

mandag 13.11 2017
Hedret med luftskipskake: Dromedarbakeriets kake er en modell av lufskipet Airlander 10, som Bruce Dickinson er medeier i. 

Maiden-vokalistens «hemmelige» dager i Trondheim

Sist uke var Bruce Dickinson tre dager i Trondheim med tett program.

Nå kommer de tilbake: Iron Maidens hovedmann, bassist Steve Harris tar med gitarist Janick Gers og resten av gutta tilbake til Trondheim neste sommer. Slik fremsto de i 2008. 

Legger ut 18 000 billetter til ny konsertarena:

Iron Maiden kommer til Trondheim

10 år etter at de spilte på Lerkendal stadion kommer hardrocklegendene tilbake til Trondheim. 3. juni innvier de den nye konsertarenaen på Dahls Bryggeri.