TEMA

fredag 24.04 2020
Heidi Bjerkan og Credo åpner igjen fredag 24. april etter å ha vært stengt pga koronarestriksjonene. 
        
            (Foto: Kim_Nygaard)

Nå kan du snart spise Michelin-mat i Trondheim igjen

Credo åpner igjen fredag, Speilsalen onsdag, og Fagn er også rett rundt hjørnet.

mandag 30.03 2020
Credo-sjef Heidi Bjerkan og Fagn-sjef Jonas Nåvik er usikker på hvordan markedet blir etter koronakrisen. 
        
            (Foto: Håvard Jensen / Espen Bakken)

Krever ekstra tiltak for Michelin-restaurantene: - Det kan bli ille. Ikke bare for oss, men for hele bransjen

Michelin-restauranter i Trondheim frykter for fremtiden og i et brev til ulike departementer krever de ekstra tiltak.

mandag 17.02 2020
 

Fikk Michelin-stjerne etter ti måneders drift

- Det ble helt svart for meg. Det varte til jeg kom opp på scenen, sa en lykkelig Christopher Davidsen rett etter han hadde sikret at Trondheim nå har tre stjernerestauranter.

Britannia: Forberedelser til Michelin-utedelingen i kveld. 
        
            (Foto: Mariann Dybdahl)

Slik dekker Adresseavisen Michelin-utdelingen

Få siste nytt fra Olavshallen og reaksjoner fra restaurantene.

mandag 02.09 2019
Tirsdag kveld skal Jonas André Nåvik ønske gjestene velkommen igjen her i første etasje i stjernerestauranten Fagn. 
        
            (Foto: Roar Blasmo-Falnes Roar Blåsmo-Falnes)

Stjernerestaurant åpner igjen i nyoppussede lokaler

Michelin-restauranten Fagn er nå tilbake i sine lokaler i Ørjaveita og åpner igjen tirsdag, etter at en vannlekkasje stengte dørene i sommer.

onsdag 24.07 2019
Slik ser det ut på Fagn restaurant etter vannskaden.  
        
            (Foto: Vegard Eggen)

800 gjester får kansellert reservasjonen ved stjernerestaurant i Trondheim

Michelin-restauranten Fagn må stenge dørene i hele august. Restaurantsjefen jobber for å få til pop up-restaurant som en midlertidig løsning.

fredag 05.07 2019
Trondheim vant kampen om å være vertsby til neste års Micheling-utdeling 
        
            (Foto: Michael Schult Ulriksen)

Stolt ordfører foran Michelin-utdeling i Trondheim

Slik sikret Trondheim seg Michelin-utdelingen

Ordfører Rita Ottervik gleder seg stort til at restaurantbransje og journalister fra hele Norden får oppleve kvaliteten på trønderske råvarer og produsenter.

fredag 28.06 2019
Ann Kristin Møsth Wang og Jonas Nåvik tilbereder helstekt gris ved inngangen til festivalområdet. 
        
            (Foto: Leikny Havik Skjærseth)

Serverer Michelin-kokkens favoritter som festivalmat

Menyen på Stokkøya Festival er ikke satt sammen av hvem som helst.

fredag 22.02 2019

Finn stjernekokken i deg selv

Kyllingball: Fritert kylling fylt med mozarella og servert med bretagnesaus. Både selve kyllingballen og sausen kan du lage i god tid før middagen serveres. 

Kjøkkenveien

Denne retten får du en stjerne for

Ikke alle kan få Michelin-stjerne, men alle kan vi strekke oss litt lenger på kjøkkenet.

onsdag 20.02 2019
Direktør i næringsforeningen i Trondheim Berit Rian var raskt ute med å gratulere Heidi Bjerkan og Credo under stjerneutdelingen i århus mandag kveld. 

Trondheim tar med to Michelin-stjerner hjem fra Århus, men håper også få med seg noe mer

- Kraften i Michelin-stjernene er stor. Nå er det viktig å diskutere hvordan vi sammen kan bruke dem for å løfte oss alle, sier Jens Storli i Visit Trondheim.

tirsdag 19.02 2019
To gode stjerner: Michelin-stjerner til Credo og Fagn ved Heidi Bjerkan og Jonas Nåvik, er en fantastisk mulighet for Trondheim som matby, skriver Adresseavisen på lederplass. 

Adresseavisen mener

En fantastisk mulighet for matbyen Trondheim

Vi har grunn til å være stolte over Credo, Fagn og Trondheim som matby.

mandag 18.02 2019
 
        
            (Foto: Terje Visnes, Adresseavisen)

«Fantastisk stjernesmell gir et tidsskille i Trondheim»

Michelin-stjerner til både Credo og Fagn er så stort for restaurantene og Trondheim som matby at det neppe kan overvurderes.

Heidi Bjerkan hentet hjem Michelin-stjerne til Credo og Trondheim, såvel som den helt nyopprettede prisen Michelin Guide Nordic Sustainability Award under prisutdelingen i Århus. 

Både Heidi og Jonas fikk sin første Michelin-stjerne

Om få minutter faller avgjørelsen, restaurant Fagn kan få stjerne i den gjeve Michelin-guiden.

Tror Credo kan få to: Christopher Davidsen, kjøkkensjef i Speilsalen på nye Britannia, tror både Credo og Fagn kan få Michelin-stjerne. 
        
            (Foto: Christine Schefte)

Dette tror stjernekokkene om Trondheims Michelin-sjanser

Hittil eneste trønder med stjerne: Sven Erik Renaa fikk Michelin-stjerne for Re-Naa i Svaanger i 2016. Tre år etter kan flere trønderske kokker følge i hans fotspor. 

Han er den første trønderen med Michelin-stjerne: Fikk et rush av utenbys bestillinger

Sven Erik Renaa merket et rush av utenbys bestillinger etter at Re-Naa ble første norske restaurant utenfor Oslo med Michelin-stjerne.

lørdag 26.01 2019
Musikkinteressert kokk: Til sommeren blir Fagn-sjef Jonas Nåvik den første festivalkokken på Stokkøya Festival. - Jeg jobber alltid når det er konsert, så det er artig at jeg får anledning til å se noen konserter på Stokkøya. Jeg har vokst opp med Pink Floyd og Steely Dan på ørene, og musikken står på her i restauranten om dagene, sier Nåvik. Her er han sammen med festivalsjef Thomas Ryjord. 

Mens Fagns stjernekokk venter på Michelin-guiden, fronter han nytt konsept