TEMA

onsdag 07.08 2019
Holder stand: Michael Minervini var usikker på om de ville se igjen tallene fra rekordåret 2017, men omsetningen holdt nesten tritt i fjor. 
        
            (Foto: Håvard Jensen)

Minervini nådde nesten opp til «tidenes år»

Michael Minervinis restaurantkonsern i Trondheim klarte ikke å toppe tallene fra 2017, men fjoråret endte likevel med et overskudd før skatt på 22,6 millioner kroner.

torsdag 28.03 2019
Michael Minervini (til høyre) og baker Emanuele Spreafico har tro på Torget, og skal åpne bakeri, kafé og pizzeria i Nordea-bygget. 
        
            (Foto: Richard Sagen, Adresseavisen)

Adresseavisen mener

Vi trenger både brød og sirkus på Torget

Sommeren 2020 skal Torget i Trondheim stå ferdig etter en omfattende ansiktsløftning.

fredag 02.11 2018
Leken tilnærming og «punchy» smaker, skriver Michelin-guiden på Twitter etter besøket på Fagn. Innleggsforfatteren mener mange restauranter har satt Trondheim på matkartet. 
        
            (Foto: Kim Nygård, Kim NygŒrd)

Kronikk

Eiere, ansatte og en smågal milliardær er i ferd med å sette Trondheim på matkartet

Eiere og ansatte i restaurantbransjen og en smågal milliardær er i ferd med å sette Trondheim på kartet på en måte vi ikke har sett maken til siden VM på ski i 1997.

tirsdag 14.08 2018
Lønnsomt: Frati var i fjor Trondheims største restaurant, men Michael Minervini sier at dette året preges av byggearbeidene på Torget. 
        
            (Foto: Håvard Jensen, Håvard Haugseth Jensen)

Tidenes år for Minervinis restauranter

Michael Minervinis restaurantkonsern i Trondheim hadde inntekter på over 163 millioner kroner i fjor.

onsdag 29.03 2017
Michael Minervinis restaurantdrift fikk prisen Årets handelsbedrift 2016 av adm.dir. Berit Rian i Næringsforeningen i Trondheimsregionen og banksjef Terje Strickert Samdal i Danske Bank. Prispengene på 25 000 kr. ble gitt videre til Natteravnene. 
        
            (Foto: Terje Svaan/Adresseavisen)

Han har Årets handelsbedrift i Trondheim:

- Det skal ikke være jåleplasser

Michael Minervinis restaurantdrift er kåret til Årets handelsbedrift 2016.

lørdag 25.03 2017
 
        
            (Foto: Terje Visnes, TERJE VISNES)

Portrettet:

Mister Frati

Han fikk utblandet vin allerede som fireåring, og var en dreven pizzabaker før han var ni. Møt Michael Minervini.

onsdag 15.03 2017
Par i fransk: Michael Minervini og kjøkkensjef Rune Ehlie åpner le Bistro. 
        
            (Foto: jens petter søraa)

Bari blir le Bistro

Torsdag åpner Michael Minervini sin første «franske» restaurant; og navnet levner ingen tvil om profilen.

onsdag 18.01 2017
- Mange av byens scener står i dag tomme, og det er allerede en overetablering på restaurant- og kafésiden, sier Jan-Tore Fladvad, daglig leder på Barmuda på Solsiden. Han er skeptisk til planene om kulturhus på Solsiden. 
        
            (Foto: HÅKON JACOBSEN, Adresseavisen)

Utested-driver på Solsiden: Det nye Kulturhuset ligner på en fiasko

Dora 3s planlagte kulturhus vil bli et trekkplaster på Nedre Elvehavn, tror naborestaurantene. - Hull i hodet, mener Barmuda-sjef.

tirsdag 06.12 2016
Legger ned suksessen: Bari har vært en suksess i 11 år for Michael Minervini. Men han føler likevel for forandring i lokalene i Munkegata. 
        
            (Foto: Kim Nygård, Adresseavisen)

Legger ned et av byens mest populære utesteder

mandag 04.07 2016
Ingen hvite duker: Når Michael Monervini satser i Oslo, er det på nabolagsrestaurant på Bislett. 
        
            (Foto: Håvard Haugseth Jensen)

Nå satser Frati-eieren i Oslo

Frati-eier Michael Minervini starter restaurant i Oslo sammen med Maaemo-gründer Pontus Dahlström. Men Michelin-stjerner blir det ikke.

lørdag 14.05 2016
I deler av kjelleren hvor Michael Minervini åpner ny bryggeripub til høsten, er det en 300 år gammel hvelvkjeller 
        
            (Foto: Håvard Haugseth Jensen)

Åpner ny bryggeripub i Trondheim

I kjelleren under restaurant Frati på Torvet åpner en stor bryggeripub til høsten.

mandag 15.06 2015
Tro på Midtbyen: – Midtbyen har nok fått merke handelslekkasje til alle kjøpesentrene som har dukket opp i byens randsoner de siste årene, men jeg tror trenden vil snu. Med befolkningsvekst og folks økende behov for en mer hyggelig handel i sentrum, spår jeg en lys framtid for Midtbyen. I USA er det eksempelvis mange kjøpesenter som står tomme som følge av en slik utvikling, sier Michael Minervini. 
        
            (Foto: TERJE SVAAN)

Italiensk resturanteier har knekt «trønderkoden»

Det tok ti år før Michael Minervini tok sjansen på å åpne restaurant på Solsiden. –Men jeg hadde ikke turt å etablere serveringssted på Brattøra.