TEMA

torsdag 28.03 2019
Michael Minervini (til høyre) og baker Emanuele Spreafico har tro på Torget, og skal åpne bakeri, kafé og pizzeria i Nordea-bygget. 
        
            (Foto: Richard Sagen, Adresseavisen)

Adresseavisen mener

Vi trenger både brød og sirkus på Torget

Sommeren 2020 skal Torget i Trondheim stå ferdig etter en omfattende ansiktsløftning.

fredag 02.11 2018
Leken tilnærming og «punchy» smaker, skriver Michelin-guiden på Twitter etter besøket på Fagn. Innleggsforfatteren mener mange restauranter har satt Trondheim på matkartet. 
        
            (Foto: Kim Nygård, Kim NygŒrd)

Kronikk

Eiere, ansatte og en smågal milliardær er i ferd med å sette Trondheim på matkartet

Eiere og ansatte i restaurantbransjen og en smågal milliardær er i ferd med å sette Trondheim på kartet på en måte vi ikke har sett maken til siden VM på ski i 1997.

tirsdag 14.08 2018
Lønnsomt: Frati var i fjor Trondheims største restaurant, men Michael Minervini sier at dette året preges av byggearbeidene på Torget. 
        
            (Foto: Håvard Jensen, Håvard Haugseth Jensen)

Tidenes år for Minervinis restauranter

Michael Minervinis restaurantkonsern i Trondheim hadde inntekter på over 163 millioner kroner i fjor.

onsdag 29.03 2017
Michael Minervinis restaurantdrift fikk prisen Årets handelsbedrift 2016 av adm.dir. Berit Rian i Næringsforeningen i Trondheimsregionen og banksjef Terje Strickert Samdal i Danske Bank. Prispengene på 25 000 kr. ble gitt videre til Natteravnene. 
        
            (Foto: Terje Svaan/Adresseavisen)

Han har Årets handelsbedrift i Trondheim:

- Det skal ikke være jåleplasser

Michael Minervinis restaurantdrift er kåret til Årets handelsbedrift 2016.

lørdag 25.03 2017
 
        
            (Foto: Terje Visnes, TERJE VISNES)

Portrettet:

Mister Frati

Han fikk utblandet vin allerede som fireåring, og var en dreven pizzabaker før han var ni. Møt Michael Minervini.

onsdag 15.03 2017
Par i fransk: Michael Minervini og kjøkkensjef Rune Ehlie åpner le Bistro. 
        
            (Foto: jens petter søraa)

Bari blir le Bistro

Torsdag åpner Michael Minervini sin første «franske» restaurant; og navnet levner ingen tvil om profilen.

onsdag 18.01 2017
- Mange av byens scener står i dag tomme, og det er allerede en overetablering på restaurant- og kafésiden, sier Jan-Tore Fladvad, daglig leder på Barmuda på Solsiden. Han er skeptisk til planene om kulturhus på Solsiden. 
        
            (Foto: HÅKON JACOBSEN, Adresseavisen)

Utested-driver på Solsiden: Det nye Kulturhuset ligner på en fiasko

Dora 3s planlagte kulturhus vil bli et trekkplaster på Nedre Elvehavn, tror naborestaurantene. - Hull i hodet, mener Barmuda-sjef.

tirsdag 06.12 2016
Legger ned suksessen: Bari har vært en suksess i 11 år for Michael Minervini. Men han føler likevel for forandring i lokalene i Munkegata. 
        
            (Foto: Kim Nygård, Adresseavisen)

Legger ned et av byens mest populære utesteder

mandag 04.07 2016
Ingen hvite duker: Når Michael Monervini satser i Oslo, er det på nabolagsrestaurant på Bislett. 
        
            (Foto: Håvard Haugseth Jensen)

Nå satser Frati-eieren i Oslo

Frati-eier Michael Minervini starter restaurant i Oslo sammen med Maaemo-gründer Pontus Dahlström. Men Michelin-stjerner blir det ikke.

lørdag 14.05 2016
I deler av kjelleren hvor Michael Minervini åpner ny bryggeripub til høsten, er det en 300 år gammel hvelvkjeller 
        
            (Foto: Håvard Haugseth Jensen)

Åpner ny bryggeripub i Trondheim

I kjelleren under restaurant Frati på Torvet åpner en stor bryggeripub til høsten.

mandag 15.06 2015
Tro på Midtbyen: – Midtbyen har nok fått merke handelslekkasje til alle kjøpesentrene som har dukket opp i byens randsoner de siste årene, men jeg tror trenden vil snu. Med befolkningsvekst og folks økende behov for en mer hyggelig handel i sentrum, spår jeg en lys framtid for Midtbyen. I USA er det eksempelvis mange kjøpesenter som står tomme som følge av en slik utvikling, sier Michael Minervini. 
        
            (Foto: TERJE SVAAN)

Italiensk resturanteier har knekt «trønderkoden»

Det tok ti år før Michael Minervini tok sjansen på å åpne restaurant på Solsiden. –Men jeg hadde ikke turt å etablere serveringssted på Brattøra.