TEMA

mandag 19.03 2018
 
    
      (Foto: Christine Schefte)

Flertallsgruppe foreslår å dele Elgeseter gate i tre

Elgeseterforliket mellom Ap, MDG, Pensjonistpartiet og Sp deler gata inn i tre: En «kultursone» for fotgjengere i vest, et eget gateløp for buss i midten og et for biler på østsiden. Politikerne vil ha NTNU inn i kultursonen.

Fylling: Leder og påtråppende leder i Studentersamfundet, Tale Bærland og Eirik Sande, studerer området i Nidelva der en steinfylling kan stabilisere kvikkleiregrunen. Dermed vil det bli mulig å bygge bak Studentersamfundet. 
    
      (Foto: CHRISTINE SCHEFTE, Christine Schefte)

Adresseavisen mener:

Når det kan bygges bak Samfundet, må NTNU komme nærmere byen

Studentersamfundet fortjener honnør. Takket være dem, vet vi nå at det er mulig å bygge slik at NTNU kommer nærmere sentrum.

fredag 16.03 2018
Erling Moe (V) mener Tord Lien snakker tull når han sier at trondheimspolitikerne risikerer å skusle bort hele campus ved å gjøre det for vanskelig. 
    
      (Foto: christine schefte, Christine Schefte)

Kampen om campus:

- Tord Lien tar feil

NHO-direktør Tord Lien advarer trondheimspolitikerne i campus-spørsmålet. Venstrepolitiker mener han snakker tull.

torsdag 15.03 2018
NHO-direktør Tord Lien advarer: - Dersom de ikke legger til rette for en tett campus, kan Stortinget trekke støtten. 
    
      (Foto: Tarjei Engeset Ofstad)

Kampen om campus:

Frykter at Stortinget trekker støtten til NTNU-campus

- Dersom de ikke legger til rette for en tett campus, kan Stortinget trekke støtten. Tord Lien mener campusprosjektet kan stå i fare.

Systemkritikk. Ola Borten Moe mener Miljøpakken bruker offentlige midler uten kontroll, prioritering eller fornuft, og vil ha en debatt om pengebruken. 
    
      (Foto: Terje Svaan/Adresseavisen)

Signert

«En kvart milliard bruker vi altså nå på sjøørret og elg på Klett, betalt av bilistene gjennom bompenger»

Det finnes mange eksempler på regelrytteri som gjør livet surt for folk flest. Bak står ofte et selvgående byråkrati som realiserer egne kjepphester på fellesskapets regning.

Elgesetergate: Her må kommunen redusere trafikken kraftig, eller fjerne den helt. Dette må bli ei gate som kan utvikle viktige publikumsfunksjonar og knutepunkt for sosiale og fag lege møteplassar som knyter campus saman, skriv kronikkforfattaren. 
    
      (Foto: Rune Petter Ness)

Kronikk

Kontakten mellom Gløshaugen, St. Olavs hospital og Midtbyen skulle styrkast ved å «etablere Elgeseter gate som ryggraden i universitetsutbygginga»

Det er i Elgeseter gate ein ved hjelp av både kollektivtransport, gange og sykkel kan skape den nødvendige kontakten mellom dei ulike delane av campus.

Kan bli slik: Slik ser arkitektstudenter ved NTNU for seg en universitetsplass ved Studentersamfundet. 
    
      (Foto: Erik Hjelle Carlson og Alice Lødemel Sandberg)

Her kan byen få en helt ny møteplass

NTNU trenger tettere kontakt med byen. En universitetsplass ved Studentersamfundet kan gi dem det.

Både politikere og administrasjon bør ha høye ambisjoner i arbeidet med et nytt museum for kunst og design i Trondheim, skriver Adresseavisen på lederplass. Tomten til Trondheim kunstmuseum (bildet) er tidligere lansert som en mulighet.  
    
      (Foto: Christine Schefte)

Adresseavisen mener

Museumsdebatt som bør engasjere mange

Styret i Museene i Sør-Trøndelag (Mist) sa nylig ja til planene om å bygge et nytt museum for kunst og design i Trondheim.

Slik ser arkitektene for seg at den nye steinfyllingen øst for Elgeseter bru skal arte seg på overflaten. 
    
      (Foto: Agraff Arkitektur)

- Samfundet og campus kan trygt bygge

Studentersamfundet kan utvides og NTNU kan trygt bygge campusbygg på Vollan når det lages en fylling i Nidelva. Det slår geoteknikere fast.

tirsdag 13.03 2018
 

Ønsker å opprette en pris for å unngå ensomme NTNU-studenter

Trondheim er byen hvor flest studenter føler seg ensomme.

Lite tillit: Under Gunnar Bovim har NTNU fusjonert med tre høyskoler og satt i gang Norges største prosjekt for campusutvikling. Det ser ut til å ha slitt på tilliten i det teknologiske fagmiljøet. 
    
      (Foto: Mariann Dybdahl)

Sterk misnøye med NTNU-fusjonen

Bare 18 prosent av de Tekna-organiserte professorene på «gamle» NTNU mener fusjonen har vært positiv, eller delvis positiv. Tilliten til rektor er meget svak.

fredag 09.03 2018
Dattera til sjefen: Ourania Michaloliakou er datter av partilederen i Golden Dawn. Hun snakker, mens han er i fengsel i «Hatets Vugge» som vises på Kosmorama i helga. 
    
      (Foto: Storytelling Media)

«God trøndersk dokumentar om kvinnene bak fascister i Hellas»5

Håvard Bustnes film om høyreekstreme i Hellas, med sentrale kvinner som inngang til bevegelsen, er en utfordrende og god dokumentar.

Tar av: ef Sigve Brekke (i midten) var ikke tung å be da dronen til teknobedriften Sevendof ble demonstrert av Per M. Veierland (til venstre) og Alfredo Clemente, til høyre for Telenor-sjefen. 
    
      (Foto: Mariann Dybdahl, Adresseavisen)

- Dette er kult, sa Telenor-sjefen

Det finnes ikke den mann som kan gå uberørt forbi en stor drone. Det gjelder også Telenors konsernsjef Sigve Brekke.

onsdag 07.03 2018
Campus hit: NTNU og kommunen må undersøke mulighetene for at de sentrale delene av Elgeseter gate kan bli en del av NTNUs nye universitetsområde, mener Adresseavisens kommentator. 
    
      (Foto: Terje Svaan, Adresseavisen)

Kampen om campus flytter seg nå til denne gata

Politikerne har avklart at så å si hele Høyskoleparken vil bli bevart. Dermed får vi andre temaer å krangle om.

tirsdag 06.03 2018
 

Forskningsministeren: - Trondheimspolitikerne bestemmer

Park-aksjonistene jublet etter at bygningsrådet gjorde sitt campusvedtak tirsdag. Forskningsministeren har tiltro til at det blir en god campusløsning.

 
    
      (Foto: Mariann Dybdahl, Adresseavisen)

Lite hurra fra rektor

- Vi kan forholde oss til resultatet, sier NTNU-rektor Gunnar Bovim.

God plass: Enkelte steder mellom Gløshaugen og Elgeseter gate er det problemfritt å bygge, som på parkerings plassen på Hesthagen, skriver innsenderen. 
    
      (Foto: Trygve Lundemo)

NTNU-campus

Dette mener bygningsrådet om NTNUs byggeplaner

Trondheimspolitikerne sier nei til bygging langs Klæbuveien. Men de er fortsatt åpne for å vurdere bygging helt i sør i parken.

mandag 05.03 2018
Geirmund Lykke (KrF) og Erling Moe (V) ville ikke gå med på koalisjonspartner Ola Lund Renolens forslag om å nekte all bygging i park før høringsrunden.   
    
      (Foto: Christine Schefte)

Campussaken: Mislykket forsøk på å hindre all parkbygging

Arbeiderpartiet satte i går en stopper for varaordfører Ola Lund Renolens forsøk på å få flertall for et forslag om å si nei til all campusbygging i park.

«Filmen gir oss minner om barndom og tidligere tider. Små drypp som vi kan kjenne oss igjen i» skriver kronikkforfatteren om filmen «Trondheimsreisen». Dette er et stillbilde fra filmen som har premiere på Kosmorama i morgen, tirsdag 6. mars. 

Kronikk

Det har til nå vært mindre kjent at Trondheim har en betydelig filmarv

søndag 04.03 2018
 
    
      (Foto: Morten Antonsen)

Tirsdag kan politikerne nekte NTNU bygging i park

Tirsdag kan bygningsrådet sette en stopper for campusbygging i store deler av, eller hele grøntområdet rundt Gløshaugen.

lørdag 03.03 2018
 

Kronikk

Hvordan skal campus skape en bedre by?

Å samle NTNU i ett bycampus vil styrke universitetet og øke byens attraktivitet. Da må vi ta debatten om hva dette innebærer – før utbyggingstomter velges.

onsdag 28.02 2018
10Kongens utsendte, kansellisjef Mette Tverli (t.v.), har merket seg at May-Britt Moser og Edvard Moser figurerer på frimerker i Togo og Mali. Hun la til at de ikke har lagt avgjørende vekt på dette under tildelingen. 
    
      (Foto: Christine Schefte)

Se alle bildene fra den store kvelden: - En enorm anerkjennelse for oss

NTNUs superforskere ble onsdag tildelt Storkors av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden.

 

Derfor er det vanskelig å si nei

«Anne» har skammet seg, følt skyld og lurt på hvorfor hun ikke sa nei til pågående menn. Det er vanskelig å si nei, sier samtaleforsker ved NTNU.

Smått: De grønne kulene skal illustrere hvordan nanopartikler binder seg til en gassboble. Det kreves et kraftig mikroskop for å se Sintef-forsker Yrr Mørchs nanopartikler i faktisk størrelse. 
    
      (Foto: Sebastian S. Bjerkvik)

Da Ýrr testet nanomedisinen sin på mus, ble alle kurert fra kreft

Ýrr Mørch og forskerkolleger i NTNU og Sintef kan vise til oppsiktsvekkende resultater når nanoteknologi og ultralyd brukes i kreftbehandling.

søndag 25.02 2018
Studentersamfundet vil gjerne utvide og NTNU ønsker et senter for kunst, arkitektur og musikk på Fengselstomta - hvis den blir trygg nok å bygge på. 
    
      (Foto: Sebastian S. Bjerkvik)

- Samfundet kan bygge her

- Jeg er 97 prosent sikker på at det blir bygging på Fengselstomta, sier Dag Herrem, leder i Studentersamfundets finansstyre.

torsdag 22.02 2018
NTNU og fornyingen av Norge: Regiondirektør Tord Lien i NHO er redd lokalpolitikerne i Trondheim graver seg ned i detaljer og mister av synet hva utbyggingen av NTNU-campus handler om. 
    
      (Foto: Morten Antonsen)

Kampen om campus:

Campusdebatten: - Lokalpolitikerne er for opptatt av busser og busker og ditt og datt

Tord Lien i NHO mener campusdebatten handler for mye om busker og busser. - Lokalpolitikerne må ikke miste av synet hvor viktig dette er for nasjonen.

Verdensrommet: Carina Helle Berg sier de har en portefølje med annet arbeid som må gjøres, selv om de nå avslutter prosjektet i verdensrommet. På skjermen oppe til høyre ser man astronaut Joe Acaba på direktevideo fra den internasjonale romstasjonen. 
    
      (Foto: Terje Svaan)

Etter 12 år henter forskerne fra Trondheim ned drivhuset fra verdensrommet

Etter 12 år avslutter Senter for tverrfaglig forskning i rommet ved NTNU sitt arbeid med å eksperimentere med plantevekst i verdensrommet.

 
    
      (Foto: Kjell A. Olsen)

Kronikk

Vi har alle sett de flotte gatene i Paris, eller historiske bygningene fra vakre Oxford. Vi har det samme i Trondheim

Vi har alle sett de flotte gatene i Paris, eller historiske bygningene fra vakre Oxford. Tenk: vi har det samme i Trondheim, vi ser det bare ikke på grunn av eksos og biltrafikk.

onsdag 21.02 2018
 
    
      (Foto: Håvard Haugseth Jensen)

Dette mener politikerne om campusbygging i park

Rådmannens forslag til tomter som utredes videre som akutelle for NTNUs campus. Tomtene merket K i Klæbuveien og O mellom Hesthagen og Gløshaugen ligger i parkarealer.  
    
      (Foto: Trondheim kommune)

Rådmannen vil ha kompromiss om parkbygging

Nei til bygging i Elgeseter park og vernet del av Høyskoleparken. Åpning for parkbygging bak Drosjenes, i Grensen og Hesthagen, er rådmannens innstilling.

tirsdag 20.02 2018
 
    
      (Foto: NTB SCANPIX)

Kronikk

Konsekvensene av å velge feil utdanning fremstår som nærmest fatale

søndag 18.02 2018
IT-sikkerhet: Mia Landsem sa blant annet at hun går inn i det mørke nettet for å finne de som sprer private bilder av jenter. 
    
      (Foto: Terje Svaan)

Hjalp Nora Mørk med å finne dem som spredte hennes private bilder:

Sporet opp dem som hadde spredt Nora Mørk-bildene: - Ta vare på alle bevis

Trondheimsjenta Mia Landsem ble i høst kjent for å ha sporet opp dem som spredte private bilder av Nora Mørk. Tirsdag ga hun råd til unge jenter om hva de må gjøre hvis de havner i en slik situasjon.

fredag 16.02 2018
 
    
      (Foto: Tore Venås)

Kronikk

Billige hodetelefoner i butikken på hjørnet slår ikke beina under rammeavtaler

Rammeavtaler lønner seg for både samfunnet og NTNU – til tross for at enkelte produkter kan være billigere i butikken på hjørnet.

 

Lønnsomt å være smart

Én slapper av med vedhogst, den andre på joggesko i skogen. Begge har fått en halv million fordi de er best blant unge forskere.

torsdag 15.02 2018
Kan få løft: Elgeseter gate er dominert av støv, støy og tung trafikk. Campus-utbyggingen kan gi den et løft. 
    
      (Foto: Terje Svaan)

Denne gata kveles av trafikk. Nå kan den få et kraftig løft

Et politisk vedtak er ikke alltid til å stole på i Trondheim. Derfor får vi enda en runde om bygging i Høyskoleparken.

onsdag 14.02 2018
 
    
      (Foto: HÅKON JACOBSEN)

Omstridt professor fikk sparken - søker jobb ved NTNU

Historieprofessor Nils Rune Langeland fikk sparken av Universitetet i Stavanger sist høst. Nå søker han jobb ved NTNU.

Flertallsavtale: Varaordfører Ola Lund Renolen vil ha flertallet med seg for å hindre NTNU-bygging i parken og gjøre Elgeseter gate til en universitetsgate. 
    
      (Foto: christine schefte)

Samler politisk flertall mot bygging i parken

Miljøpartiet de grønne vil ha politisk flertall mot bygging i Høyskoleparken. De vil gjøre Elgeseter gate til universitetsgata i Trondheim.

tirsdag 13.02 2018
SAMLES: Enkle, men tilpassede rister kan effektivt samle gummikulene fra landets mange kuntsgressbaner. Men dette er ikke nok, mener ekspertene. 
    
      (Foto: Privat)

Vil forby gummikuler i kunstgressbaner

Bare bildekk mot asfalt slipper ut mer mikroplast i naturen fra land enn driften av landets kunstgressbaner. Et forbud mot bruk av gummigranulat i kunstgressbaner kan være på trappene.

mandag 12.02 2018
Nabolagets akebakke: Seks år gamle Anna Schultz aker sammen med pappaen, Henrik Schultz. De har Høyskoleparken som nærmeste nabo. 
    
      (Foto: Sebastian S. Bjerkvik)

Kampen om campus:

Venstre ber NTNU holde seg unna parken

Venstre har bestemt seg. Partiet vil ikke ha universitetsbygg i Høyskoleparken.

 

Denne ringen kan bare et fåtall bære

NTH-ringen for sivilingeniører er stadig populær, og nå har økonomene laget sin egen. Men det holder ikke med bachelorgraden.

lørdag 10.02 2018
 

NTNU-student vil bli leder i Norsk Studentunion

Marte Øien har nettopp gått av som leder for Studenttinget ved NTNU. Nå vil hun lede alle norske studenter.

torsdag 08.02 2018
Ettertraktet: - Det er mange som vil ha disse kvinnelige teknologene, sier HR-direktør i Finn.no Monica Hammer (nr. to fra venstre). Her i samtale med (f.v.) Åsne Stige (20), prosjektleder for Ada Line Berg og Hanne Olssen (20). 
    
      (Foto: Kristin Svorte)

Her finner Finn.no-direktøren fremtidens ansatte

To statsråder og 21 teknologibedrifter sto klar da NTNU fløy 130 kvinnelige førsteklassestudenter til Oslo.

Regjeringen handler for sakte, mener Tekna-president Lise Randeberg. 
    
      (Foto: Morten Antonsen)

- Trenger 1000 nye studieplasser hvert år i minst fem år fremover

- 1000 nye studieplasser i IKT hvert år i minst fem år fremover. Det trengs for å henge med i digitaliseringen og sørge for datasikkerheten, sier Lise Randeberg, president i Tekna.

onsdag 07.02 2018
Språkforskerne Pham Luong Hung (i midten) og Pham Hien tester appen som hjelper utlendinger å øve på de norske lydene, som blant andre vietnamsere sliter mest med. Marie Jacobsen Lauvås jobber i Sounds Good, selskapet som kommersialiserer appen. 

Utlendinger kan trene på ord som «mainn» og «toill» på ny app

Nødanrop: Mayday, Mayday. We are sinking! Tysk kystvakt: What are you sinking (thinking) about? Slik språkforvirring skal en ny app forhindre.

tirsdag 06.02 2018
Musikeren og kunstneren Ove Stokstad døde mandag kveld. Han ble 78 år gammel. 
    
      (Foto: Kjell A. Olsen)

Ove Stokstad er død

Kunstneren og musikeren Ove Stokstad døde brått mandag kveld. Han ble 78 år gammel.

NTNU-professor og overlege Kaare Harald Bønaa har i løpet av sin forskerkarriere funnet ut at fiskeolje senker blodtrykket. Tirsdag fikk han Nasjonalforeningen for folkehelsens hjerteforskningspris utdelt av kong Harald. 
    
      (Foto: Paal Audestad)

Kongelig pris til trondheimsoverlege

St. Olav-overlege og hjerteforsker Kaare Harald Bønaa (65) får i dag pris av kong Harald. Nå skal han finne ut om det virkelig er slik at vi blir friskere av å trene.

Sur jobb: Matteknologistudentene Espen Schrødter, Åshild Therese Moen og Andreas Sandvik studerer veksten av bakterien pseudonomas i fiskefarse som har ligget litt for lenge i kjøleskapet. 
    
      (Foto: Morten Antonsen)

Dette er de mest fornøyde studentene

Studentene på matteknologistudiet ved NTNU er blant de mest fornøyde. Inspirerende lærere og ølsmaking på skolen er oppskriften.

mandag 05.02 2018
 
    
      (Foto: Lena Knutli)

Debatt

Jeg blir nesten skremt av NTNU-ansattes meninger

Jeg blir nesten skremt av å tenke på at det er så bastante, selvopptatte og lite nysgjerrige mennesker ved NTNU

«Det er nemlig ikke tilfeldig hva vi husker, hvor godt vi husker ulike ting eller hvilke følelser vi knytter til minnene våre om fortiden. (...) I virkeligheten var selvsagt ikke alt så rosenrødt på 60-tallet» skriver kronikkforfatteren. Bildet er tatt i Kongens gate i 1962. 

Kronikk

Minner knyttet til negative følelser i fortiden svekker seg mye raskere enn minner knyttet til positive følelser

søndag 04.02 2018
Skal forske: Orkel på Fannrem er en av 46 bedrifter og prosjekter rundt i landet som får støtte fra staten for å forske. Orkel og Duun får 16 millioner kroner i forskningsstøtte. Orkel eksporterer kompaktorer som den på bildet til en rekke land, inkludert Kina og Japan. 
    
      (Foto: Daniel Mork)

Fem trønderske bedrifter skal dele på 46 millioner

Fem bedrifter i Trøndelag får til sammen 46,3 millioner kroner fra Forskningsrådet.

lørdag 03.02 2018
Filmregissøren Oliver Stone var en av mange stjerner som deltok under Starmus i Trondheim i juni i fjor. 
    
      (Foto: Mariann Dybdahl)

Adresseavisen mener

Fornuftig at NTNU lager egen festival i stedet for Starmus

Starmus kommer ikke til Trondheim i 2019. I stedet arrangerer NTNU en egen vitenskapsfestival. Det er en glimrende løsning, i hvert fall hvis NTNU klarer å skape bredt engasjement i Trondheim og vekke internasjonal interesse.

torsdag 01.02 2018
 
    
      (Foto: Mariann Dybdahl)

- Like høye ambisjoner som Starmus

NTNU ønsket ikke å ha Starmus i 2019, men lager en egen vitenskapsfestival med en annen faglig profil.

 
    
      (Foto: Mariann Dybdahl)

Vitenskapsfestival - men ikke Starmus

Starmus 2017 ble regnet som en suksess, men i 2019 skal NTNU arrangere en egen festival. Starmus 2019 vil gå i Sveits, men NTNU er i dialog om et samarbeid.

onsdag 31.01 2018
PST-sjef Marie Benedicte Bjørnland pekte ut forskningsmiljøer som mål både for dataangrep og rekruttering fra fremmede staters agenter. 
    
      (Foto: Berg-Rusten, Ole, NTB Scanpix)

Hver dag blir NTNU utsatt for dataangrep

- Vi har daglig innbruddsforsøk mot våre datasystemer. Mye er fra land som PST nevner i sin trusselvurdering for 2018, sier organisasjonsdirektør Ida Munkeby.

 

Oslo banker NTNU i Toppforsk-penger

NTNU er Norges klart største universitet, men blir blåst av banen av Universitetet i Oslo i tildeling av Toppforsk-penger.

tirsdag 30.01 2018
Kanskje Trondheim kunne få et opplevelsessted som ARoS i kulturhovedstaden Århus (2017). I fjor hadde ARoS nesten en million besøkende. 
    
      (Foto: Willy Grauby/Visit Denmark)

Signert

Trøndelag må få et opplevelsessenter med vekt på teknologi

Trøndelag har som visjon at vi skaper historie. Da må vi formidle hva vi har skapt og hva vi vil skape. Det kaller jeg et opplevelsessenter med vekt på teknologi. Et sted folk bare MÅ besøke – en storstue for hele regionen.

torsdag 25.01 2018
Diplomutdeling: Professor Frode Rønning (helt til venstre) har ledet vurderingskomiteen. Prorektor for utdanning Anne Borg deler ut diplomer til de ferske meritterte underviserne. En av de ni var ikke til stede under diplomutdelingen på grunn av undervisning.  
    
      (Foto: NTNU)

Dette er de beste lærerne ved NTNU

Det skal bli like gjevt å undervise som å forske. Derfor hedrer NTNU de beste lærerne sine med tittelen merittert underviser.

Røpet litt: May-Britt Moser og Edvard Moser lettet litt på sløret på nye forskningsfremskritt ved Kavliinstituttet under årets Onsager-forelesning. 
    
      (Foto: Mariann Dybdahl, Adresseavisen)

Nytt gjennombrudd for Moser-miljøet

Hvordan kobler hjernen sammen sted og tid og lager minner av det? Det kan nobelmiljøet ved Kavliinstituttet ha funnet ut.

 

Kronikk

NTNU-ansatte får ikke spare penger på billige hodetelefoner

Det har blitt vanlig at det offentlige inngår rammeavtaler med private aktører. Men hvem tjener egentlig mest på dette – privat næringsliv eller offentlige institusjoner?

mandag 22.01 2018
Foto 2001 og 2018: Kjell A. Olsen. 
    
      (Foto: Kjell A Olsen, Adresseavisen)

Før og nå:

Total forvandling på Rosenborg

Forvandlingen er total i området der Norges Lærerhøgskole lå på Rosenborg.

søndag 21.01 2018
God plass: Enkelte steder mellom Gløshaugen og Elgeseter gate er det problemfritt å bygge, som på parkerings plassen på Hesthagen, skriver innsenderen. 
    
      (Foto: Trygve Lundemo)

Debatt

Slik kan Elgeseter park spares når NTNU skal bygge sin campus

fredag 19.01 2018
 

Stor dag for Dragvoll-dekanene

Regjeringsbeslutningen om fraflytting av Dragvoll er bakgrunnen for det digre campusprosjektet.

Jubler for Kam-senter: De driver med musikk og musikkteknologi, film, teater, kunst, design og arkitektur. Nå stråler de for at det blir noe av senteret de har drømt om så lenge. 
    
      (Foto: Christine Schefte)

Trondheims aller gladeste

Det blir en samling av kunst, arkitektur, musikk og design på Gløshaugen. Den nyheten skapte enorm glede i de kreative fagmiljøene ved NTNU.

 

Vant gjennom med milliardprosjektet

Gunnar Bovim er både glad og lettet. – Umulig å være misfornøyd i dag, sier rektoren.

Veldig, veldig glad: Stortingsrepresentant Mari Holm Lønseth (H) jubler etter vedtaket om campus. 
 
    
      (Foto: Kim Nygård)

Veldig, veldig glad for at det blir stor NTNU-utbygging

- En gledelig nyhet, er den samstemte reaksjonen etter at regjeringen har lagt rammene for NTNU-utbyggingen.