TEMA

onsdag 08.09 2021
Berit Tiller, direktør ved Trøndelag Teater. 15 av hennes ansatte er tatt ut i streik. 
    
      (Foto: Tarjei Engeset Ofstad)

- Det er stor uenighet mellom partene

Både streikeviljen og uenigheten er stor i konflikten mellom LO og Spekter om pensjonsordningen for kulturarbeidere.

mandag 30.08 2021
- Det er jo veldig aktuelt i dag. At vi ikke er fokusert nok. Og det er ikke snakk om avanserte ting, noe Charlotte er så opptatt av. Men det handler bare om å henge sammen, være sammen, det har man ikke tid til, og det er jo kjernen i det å leve sammen, sier Moum Aune. 
    
      (Foto: Håvard Jensen)

Regissøren mener det er lett å miste fokus på egne barn. Og én ting er hun voldsomt redd for

Skuespillerne Ragne Grande, Janne Kokkin og regissør Marit Moum Aune har bokstavelig talt fordypet seg i mammarollen når «Høstsonaten» nå er satt opp igjen ved Trøndelag Teater.

mandag 08.03 2021
Skuespiller Janne Kokkin på Trøndelag Teater rundet nylig 60 år.  
    
      (Foto: Mariann Dybdahl)

– 50-årene var noe av det beste. 60 er litt mer alvorlig

Hun skulle gjerne ha feiret 60-årsdagen sin litt stort etter pandemien, helst hvis noen drar i gang surprise-party.

mandag 18.01 2021
Magnus Børmark, Hans Magnus Ryan og Kristoffer Lo som alle tre er ansvarlig for musikk og lyddesign ved flere forestillinger på Trøndelag Teater denne sesongen. 
    
      (Foto: Mariann Dybdahl)

Magnus Børmark: - Jeg synger alle sangene på italiensk, mens hovedrolleinnehaverne snakker Sparbudialekt

Tre av Norges fremste musikere lager musikken til flere forestillinger ved Trøndelag Teater i år.

onsdag 23.12 2020
Pynting av juletreet forgikk tidlig hos mange i år, også hos Silje og Fritz, som fikk utmerket hjelp med pyntingen.  
    
      (Foto: Terje Svaan)

De har trillinger, full jobb og er midt i julestria: - Akkurat nå koker det litt

Førjulstida hjemme hos skuespiller Silje Lundblad får andres syting over travle tider til å fremstå som ren latskap.

tirsdag 01.12 2020
Ragne Grande og Carl Martin Eggesbø er begge svært begeistret for å spille

Trøndelag Teater presenterte repertoaret for 2021:

De har hatt fulle hus under pandemien. Nå setter de opp klassiker på trøndersk

Ragne Grande og Carl Martin Eggesbø er i gang med prøvene på forestillingen som er først ut på Trøndelag Teater neste år. Shakespeareklassikeren «Romeo og Juliet» har premiere på hovedscenen 23. januar.

fredag 18.09 2020
Bilder av improvisasjonsforestillingen En dag ved Trøndelag teater. Klokken 14 onsdag vises forestillingen med publikum, publikum sitter på scenen sammen med skuespillerne. Hovedscenen ved TT, premiere lørdag 19. september. Foto: Rune Petter Ness 
    
      (Foto: Rune Petter Ness)

Her kan publikum bli med i forestillingen ved Trøndelag Teater

Du trenger ikke pugge replikker. Men du kan gjerne ta del i samtalen som foregår på scenen og innta en rolle i forestillingen.

torsdag 14.05 2020
Mikael Gullikstad, hovedtillitsvalgt for Fagforbundet ved Trøndelag Teater, mener det er på høyt tid at de kommer i gang igjen. 
    
      (Foto: Håvard Jensen Håvard Haugseth Jensen (foto))

Trøndelag Teater åpner etter ni uker:

Teateret åpner etter ni uker: - Jeg har savnet en mer offensiv holdning hos ledelsen

Trøndelag Teater åpner igjen og fremskynder en av høstens premierer til 15. juni. Hovedtillitsvalgt hadde håpet på langt mer aktivitet ved teateret i den stengte perioden.

lørdag 02.11 2019
Hjemme hos skuespillerparet Madeleine og Øyvind Brandtzæg, som spiller ekteparet Alice og Edgar i

De har to barn og jobber seks kvelder i uka. Slik går det opp

Ekteparet Madeleine og Øyvind Brandtzæg står sammen på scenen seks kvelder i uken og spiller det halvgale ekteparet Alice og Edgar i «Dødsdansen» av August Strindberg.

onsdag 09.10 2019
Maria Omarsdottir Austgulen (Mary Lennox) og Silje Lundblad (Martha Sowerby) 
    
      (Foto: Terje Visnes/Trøndelag Teater)

Hun spiller bortskjemt og tverr tiåring i barneklassiker på teateret

«Den hemmelige hagen» var en av favorittbøkene hennes da hun var barn, forteller Maria Omarsdottir Austgulen (29) som spiller foreldreløse Mary i barneklassikeren på Trøndelag Teater.

lørdag 28.09 2019
Bilder av paret som spiller hovedrollene i Kristin Lavransdatter på Trøndelag Teater, Ingrid Unnur Giæver og Kingsford Siayor, i forbindelse med intervju. Premiere førstkommende lørdag. 
    
      (Foto: Jorgen Myhr Stokke)

- Jeg tenkte først, herregud, hva er det jeg har sagt ja til?

Skuespillerne Ingrid Unnur Giæver og Kingsford Siayor hadde gjerne spilt «Kristin Lavransdatter» i åtte timer. Men nyutgaven på Trøndelag Teater, med premiere lørdag, blir iallefall på nesten fem.

onsdag 28.08 2019
«Alle Tiders julebord» spilles ved Trøndelag Teater fra november. Ivar Nergaard og Hans Petter Nilsen i som radarparet Kjell Rune Fjøstoft og Svein Berg i Lager&Angeros. 
    
      (Foto: Kim_Nygaard)

«Alle tiders julebord» er tilbake på Trøndelag Teater:

- Vi vil starte et nytt politisk parti, partiet for robuste halvlitersglass

Svein Berg (Hans Petter Nilsen) og Kjell Rune Fjøstoft (Ivar Nergaard) er opprørte over de nye ølglassene på Theatercafeen ved Trøndelag Teater. De liker dårlig at foajeen ved teateret pusses opp.

søndag 16.06 2019
 
    
      (Foto: Sissel Grønlie/Trøndelag Teater)

Heddapris til Anne Krigsvoll

Skuespilleren Anne Krigsvoll fra Trondheim fikk Heddaprisen for beste kvinnelige medspiller under Heddaprisutdelingen på Det Norske Teatret søndag kveld.

fredag 21.12 2018
Trøndere er veldig fornøyde med det de har her i Trøndelag. De har Åge Aleksandersen, Dumdum Boys og D.D.E som er veldig bra. De har Rosenborg som er veldig bra. Og jeg tror de opplever at det fungerer bra ved Trøndelag Teater også, sier Kristian Seltun, avtroppende teatersjef. 

Teatersjefen takker av:

Han har merket at trøndere er skeptiske. Dette tror han er grunnen

Denne uken pakker han seg ut for sin aller siste arbeidsdag ved Trøndelag Teater. Etter ni år i Trondheim flytter Kristian Seltun tilbake til Oslo.

fredag 14.09 2018
Kristian Seltun leverer sin siste Ibsen-forestilling på Trøndelag teater. «Byggmester Solness» settes opp med regissør Johannes Holmen Dahl og skuespillerne Eindride Eidsvold og Mari Hauge Einbu. 

Teatersjef Kristian Seltun slutter til jul:

- Nå er jeg jo ingen trussel for noen, og folk er veldig ærlige

Teatersjef Kristian Seltun er inne i sluttdelen av sitt niende og siste år ved Trøndelag teater. Og dermed sin niende og siste Ibsen-forestilling ved teateret. Det er i det hele tatt mye som blir det siste for ham denne høsten.

tirsdag 28.08 2018
Lars Petter Hagen (f.v.) og Kenneth Kapstad har laget musikken til «Medmenneske» som har premiere ved Trøndelag teater 8.september. Runar Hodne (t.h) har har regien. Lengst til venstre lydtekniker Jan Magne Høines. Foto: Morten Antonsen 

- Vi har gjort musikken mørk og sint, og spilt inn med Caps lock på

Musikken spiller en vesentlig rolle i «Medmenneske» ved Trøndelag teater, og har fått mer plass enn hva som er vanlig for et teaterstykke.

mandag 11.06 2018
Pekefingeren til skuespiller Stine Fevik knakk på tre steder midt under premieren på forestillingen «Lyset skal bare skinne på meg og mine ønsker» 

Skuespiller knakk fingeren i tre deler under premiere

Fingeren til skuespiller Stine Fevik knakk i tre deler under premieren på «Lyset skal bare skinne på meg og mine ønsker».

onsdag 06.06 2018
Skuespiller Jan Lockert Rohde (t.v) er nominert til Heddaprisen som beste mannlige medspiller i «Glassmenasjeriet», og Johannes Holmen Dahl er nominert for beste regi med «Glassmenasjeriet».
 
    
      (Foto: Terje Svaan)

Jubel på Trøndelag Teater for åtte Heddapris-nominasjoner. Men det er en ting teatersjefen angrer bittert på

«Glassmenasjeriet» fikk fem av nominasjonene til årets Heddapris, men forestillingen førte til søvnløse netter for teatersjefen.

søndag 27.05 2018
Stine Fevik, Janne Kokkin, Isak Holmen Sørensen og Vetle Bergan spiller i «Lyset skal bare skinne på meg og mine ønsker» basert på tekst av nobelprisvinneren Elfriede Jelinek. Stykket har premiere på Trøndelag Teater lørdag 26. mai. 

Dro til moteuken i Paris for å lære om fashion-galskap

Ulike sider av moteindustrien og forbrukerkulturen utspiller seg på Studioscenen på Trøndelag Teater.

lørdag 10.03 2018
Regissør for «Spelemann på taket», Ronny Danielsson (t.v), sammen med Trond-Ove Skrødal som spiller hovedrollen Tevye i Trøndelag Teaters store vårmusikal som har premiere lørdag 10.mars. 

Suksessregissør fra Malmö om «Spelemann på taket»

- Det handler om å overleve i et konfliktfylt samfunn

«Spelemann på taket», en av verdens mest populære musikaler, handler blant annet om å være flyktning i eget land. Lørdag har den premiere ved Trøndelag Teater.

fredag 19.01 2018
- Det er så mange interessante aspekter som dukker opp i dette og som er direkte relatert til samfunnet vårt i dag med temaer som krig, død, makt og penger. Vår frihet og vårt demokrati, forklarer Tomi Janežič, regissøren bak «Ubu» ved Trøndelag Teater 

Skuespilleren: - Det er brutalt. Teatersjefen: - Ikke så brutalt

Fredag er det premiere på det som regnes for å være blant teaterhistoriens største kultobjekter, «Kong Ubu». Det ligger an til en vill og rå fest på hovedscenen ved Trøndelag Teater, skal vi tro de involverte.

tirsdag 09.01 2018
- Jeg er jo ikke noe glad i det uttrykket «hate Molde by», men han forklarer det veldig godt. For det er jo sånn at når man har brukt opp alt det negative man kan si om motstanderklubben, da må jo byen stå for resten, sier Nils Arne Eggen humrende etter å ha sett forestillingen «Rotsekk» skrevet av skuespiller Ole ChristianGullvåg.(t.v.) Aslak Moe er regissør. 

- Jeg er jo ikke noe glad i uttrykket «hate Molde by», men du forklarer det veldig godt

Nils Arne Eggen ble imponert over skuespiller Ole Christian Gullvågs teaterforestilling om det å være Rosenborgfan og Kjernen-supporter.

onsdag 15.11 2017
- Normalprosedyren ved kontrollene er at det skal være en god dialog, sier seksjonssjef for Tollvesenet på Værnes, Hallgeir Bjørvik 

Da Karl-Vidar landet på Værnes ble han bedt om å kle av seg alt

– Dette er maktmisbruk, sier skuespiller ved Trøndelag Teater, Karl-Vidar Lende. Søndag ble han stoppet i tollen på Værnes og beordret til å kle seg naken.

mandag 06.11 2017
Siste post på Kristian Seltuns siste teaterår i Trondheim blir en ny versjon av «Nøtteknekkeren» som Olve Løseth, Mads Bones (t.v) , Matilde Holdhus og Kyrre Havdal står bak. 

- Neste år blir en lang og vill fest

- Jeg kan ikke slutte på teateret uten å ta meg «vann over hodet» og gjøre noe helt vilt, sa Kristian Seltun, teatersjef ved Trøndelag Teater, da han presenterte neste års program.

tirsdag 24.10 2017
Kostymedesigner Ingrid Nylander lager mye av det rare du finner i form av kostymer ved teaterene i Norge. Her er hun på Det Norske teateret der hun har laget kostymer til «The Book of Mormon». 

Hun jobber med å sy brystvorter og male kroppsdeler

Hun tegner fru Alvings lange kjoler, syr brystvorter, og maler kroppsdeler. Ingrid Nylander fra Trondheim er en av Norges fremste kostymedesignere.

tirsdag 17.10 2017
 

- Bonus å både kunne jobbe sammen, og være kjærester

Skuespillerparet Wenche Strømdahl og Hallbjørn Rønning har et tett forhold både på scenen og privat. Det samme har Evy Kasseth Røsten og Paul-Ottar Haga.

onsdag 27.09 2017
Elisabeth Egseth Hansen er Trøndelag Teaters nye sjef. Hun overtar etter Kristian Seltun som slutter i desember 2018.
 
    
      (Foto: Morten Antonsen)

Slik skal den nye teatersjefen lykkes

Den nye teatersjefen ved Trøndelag Teater, Elisabeth Egseth Hansen, har sterke visjoner om hvordan hun tenker å ta teatret videre.

 

Elisabeth Egseth Hansen blir ny teatersjef ved Trøndelag Teater

Teatrets egen dramaturg, Elisabeth Egseth Hansen, overtar jobben som teatersjef etter Kristian Seltun.

lørdag 09.09 2017
7Kunstnerpar: Skuespillerparet Paul-Ottar Haga og Evy Kasseth Røsten  

Se bildegalleri fra teaterpremiere

Kulturbygg til 100 mill. åpnet med folkefest

Trøndelags nye storstue åpnet dørene lørdag.

onsdag 09.08 2017
I Verdal sentrum: 9. september åpner det nybygde teaterhuset dørene for publikum. 

Slik blir det nye teatret i Verdal

Nesten 100 millioner kroner koster Trøndelags nye scenekunst-juvel. Og om en måned åpner teatret for publikum.

søndag 11.06 2017
Fra Stiklestad til Sverresborg: Arnulf Haga har vært utsatt for harselas i spelparodien «Spelet på Testiklestad» de siste tre årene. I år får han sjansen til å ta hevn når han spiller kongen i sommerens oppsetning. 

- De har kastet skit på Stiklestad i tre år

Arnulf Haga er blitt harselert med i «Slaget på Testiklestad» tre år på rad. Nå tar spelkongen hevn.

onsdag 29.03 2017
Teatersjef Nora Evensen kan skilte med premierer på rekke og rad i nytt teaterbygg til høsten. 
    
      (Foto: Leif Arne Holme)

Spennende premierer på rekke og rad i nytt teater

Med to premierer på samme dag, og fest og moro både inne og ute, vil Nord-Trøndelag Teater markere at de har fått et av landets mest moderne teaterbygg.

fredag 24.03 2017
Mini Jakobsen har forelsket seg i Trøndelag teaters forestilling «Robin Hood - Rai rai i Sherwoodskogen». Her sammen med skuespiller Gunnar Eriksson som spiller «Robin Hood». 

«Rai Rai i Sherwoodskogen» er morsommere enn fotball, synes Mini

- Jeg har sett det to ganger, og skal se det en tredje gang. Det er så sykt bra at jeg satt og lo under hele forestillingen, sier Mini Jakobsen.

torsdag 02.03 2017
Arnulf Haga flankert av sønnen Lavrans og datteren Rebakka på Stiklestad. Begge barna var på med på rockemusikalen «Levva livet» som har spilt for fulle hus i Verdal og Trondheim de siste månedene. 

Ridder Haga har ingen planer om pensjonering:

- Hvis jeg slutter blir jeg bare sittende med rødvin og se på film

Arnulf Haga har ingen planer om å gi seg som teaterregissør. Torsdag kveld ble han slått til Ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden for sin innsats for norsk teater.

mandag 27.02 2017
Nord-Trøndelag teater vil både bytte navn og turnere mer i sør når trøndelagsfylkene blir slått sammen i 2018. - Vi ønsker at folk i hele det nye fylket skal få tilhørighet og føle eierskap med oss, sier teatersjef Nora Evensen. 
    
      (Foto: Leif Arne Holme)

Bytter navn når Trøndelag blir ett fylke

- Navnet skal vise at vi er et teater for hele Trøndelag, sier Nora Evensen ved Nord-Trøndelag Teater.

fredag 17.02 2017
 

- Å kjenne på erotiske følelser er skammelig

Lengsler og lidenskap er tema når skuespiller Liv Hege Nylund takker av som skuespiller ved Nord-Trøndelag Teater.

tirsdag 20.12 2016

200 år gammel og funker fortsatt

Bursdagfeiring for Gamle Scene ved Trøndelag Teater. Jubilanten bød på kaffe og kaker til alle som stakk innom.

mandag 21.11 2016
Splittet familie: Pappe Tore B. Granås, storesøster Silje Lindberg, lillebror Kristoffer Hjulstad og mamma Siri Gjære gjør sitt beste i en krevende familiesituasjon i teaterstykket «Snøhula». 

Sinne, tårer og latter i skilsmissejul4

Vanskelige spørsmål tas opp på en rørende og fin, men ikke sentimental, måte i nyskrevet familieforestilling.

torsdag 17.11 2016
Fra

- Det man ikke har på sangen får man ta igjen på sjarmen

- Herre blir artig, sjø, sier sunnmøringen Henriette Marø mange kjenner fra «Side om side» på NRK. Nå spiller hun «Jomfru Maria» i premiereaktuelle «Juleevangeliet – The Smash Hit Musical» ved Trøndelag Teater.

torsdag 06.10 2016
Kristian Seltun, teatersjef ved Trøndelag teater er oppgitt over forslget til Stastbudsjett som rammer teateret hardt med fortsatt krav om effektivisering 

- Jeg er oppgitt, dette er helt grått

Teatersjef ved Trøndelag Teater, Kristian Seltun fortviler over at teateret nok en gang blir utsatt for effektiviseringstiltak.

mandag 12.09 2016
Marianne Meløy har høydeskrekk, men lot seg likevel ikke skremme av rollen som den flyvende Karlsson på taket. 

Marianne Meløy har høydeskrekk:

Måtte ha over 100 «flytimer» for å fikse teaterrolle

- Det var et par ganger i starten at jeg ble helt stum da jeg lettet fra scenegulvet og ble trukket opp. Og jeg som både skal synge og snakke, sier skuespilleren som har høydeskrekk og rollen som flyvende Karlsson .

fredag 02.09 2016
Spektakulært: Mamma (Hildegunn Eggen) og Terje (Kenneth Homstad) små- og storkrangler på Carl Frode Tillersk vis, mens Boya Bøckmans videoverden og Motorpsychos musikk konkurrerer om oppmerksomheten i «Begynnelser». 

En kraftprestasjon5

Utmattende intenst mestermøte i musikk, bilder og dialoger.

mandag 20.06 2016
Kristian Seltun, teatersjef ved Trøndelag teater opppsummerer vårsesongen som god der eksperimentelle Doppler ble en stor suksess og har kompensert for dårlig besøk på vårmusikalen

Trøndelag Teater: - Vårsesongen var et risikoprosjekt

torsdag 09.06 2016
Å være eller ikke være: Teatersjef Kristian Seltun, her foran Hamlet (Espen Klouman Høier) har provosert Ap-politiker Anette Ystgaard og deler av landsdelens scenekunstmiljø med å holde audition i Oslo og kritisere skuespillerutdanning og frie teatergrupper i Norge. 

Det kan diskuteres om en teatersjef i medvind bør uttale seg arrogant om småsøsken

Trøndelag Teaters sjef har fått fram mye oppdemmet frustrasjon i trøndersk teatermiljø, gjennom noe få gjør i toppen av kulturlivet for tida: Å si noe upopulært.

lørdag 04.06 2016
-Gjør det du vil, men vit hva du gjør, er budskapet fra teaterregissør Marit Moum Aune. Hun ser gjerne at mange utdanner seg som skuespillere, men tviler på om alle vet hvilken tøff virkelighet de utdanner seg inn i. 

- Det er bare å glemme at alle kan leve av å være skuespillere etter endt utdanning

Antall skuespillerstudenter er ikke problemet, men derimot forventningene om at alle skal kunne ha det som levebrød, mener teaterregissør Marit Moum Aune.

torsdag 02.06 2016
 

- Teatersjefen er ikke opptatt av det som skjer i Trøndelag

- Undertonen i Kristian Seltuns debattinnlegg er at skuespillerutdanningen ved HiNT ikke burde ha eksistert, sier skuespiller Madeleine Brandtzæg Nilsen, opprørt over teatersjefens manglende interesse for scenekunstmiljøet i Trøndelag.

mandag 09.05 2016
71 fotografier av den italienske musikkfotgrafen Guide Harari stilles ut på Rockheim i forbindelse med utstillingen «Wall of sound» 

Verdensberømte musikere stilles ut på Rockheim

Bruce Springsteen, David Bowie, Bob Dylan og Frank Zappa er sammen med over 50 andre verdenskjente musikere fotografert av italieneren Guido Harari. Nå kan du se dem i utstillingen «Wall of sound» .

tirsdag 03.05 2016

Stor ny musikal ved Trøndelag Teater

I februar neste år blir det urpremiere på en av de største musikalsatsingene ved Trøndelag Teater noensinne.

onsdag 27.04 2016
Dopplersuksess: Trøndelag teater legger ut ni ekstraforestillinger med Doppler Med Andreas Stoltenberg Granerud, Christian Ruud Kallum,. Karl- Vidar Lende, Stine Fevik og Kathrine Thorborg Johansen. 

- «Doppler» er noe av det morsomste jeg har sett

Nærmere 13 000 har sett «Doppler».

tirsdag 12.04 2016
Trøndelag Teater setter opp på Studioscenen:

Vilt språk og rare brøl på scenen

- Jeg har forsøkt å bevare det ville språket. Det er mye bra humor her, sier regissør Ole Johan Skjelbred-Knudsen om urpremieren på Studioscenen ved Trøndelag Teater fredag.

mandag 04.04 2016
«Bunnlinja» av og med Marianne Meløy har premiere 9.april på Trøndelag Teater 

Trodde bunnlinje var en linje på havbunnen

- Man får gjerne varig læring av misforståelser, sier Marianne Meløy humrende som lenge trodde bunnlinje hadde noe med oljeboring å gjøre. Lørdag er det urpremiere på forestillingen «Bunnlinja».

mandag 07.03 2016
Ole Christian Gullvåg er den store beholdningen i Nord-Trøndelag teaters oppsetning av Fysikerne. 

Nord-Trøndelag Teater:

Overbevisende galskap4

Vitenskapens moralske ansvar settes under debatt, i et stykke som i de første to tredjedeler preges av frodig buskishumor.

tirsdag 12.01 2016
«Armod og edelt sinn»: Gamle scene er 200 år i år, noe som markeres med et kostymedrama der de forsøker å gjenskape atmosfæren fra 1816. Jon Lockert Rohde til venstre
 

Kostymedrama i Jane Austen-stil

Gamle scene ved Trøndelag Teater er tilbakestilt til 1816 for å få den riktige atmosfæren i lystspillet «Armod og edelt sinn» og markere at scenen har 200-års jubileum.

lørdag 02.01 2016
Ung suksess: Ingvild Meland og Henriette Marø i «Unge dramatikere» 
    
      (Foto: Johannes Sunde (Norsk Fotofagskole))

Kommentar

I grevens og ungdommens tid

Tradisjon er like viktig som fornyelse, men det er ikke alltid at de kvalitetene utvikles best i samme forestilling.

torsdag 22.10 2015
 

Mørke familiehemmeligheter0

I høstens mest rørende teaterforestilling er det bare én skuespiller på scenen.

mandag 07.09 2015
Det nye teatret i Verdal blir et signalbygg midt i sentrum. 

Starter bygging av nytt teater til 100 millioner

Verdals ordfører Bjørn Iversen og fylkesråd May Britt Lagesen la i dag ned grunnsteinen for det som skal bli Nord-Trøndelags nye kulturelle fyrtårn.

onsdag 02.09 2015
Vil hjelpe. Skuespiller Evy Kasseth Røsten og Johan Skånes i Røde Kors inviterer til dugnad for Syriaflyktningene på Stiklestad søndag 13. november. 

Evy starter flyktningdugnad på Stiklestad

Skuespiller Evy Kasseth Røsten går nå i bresjen for en storstilt dugnad for Syria-flyktningene på Stiklestad.