TEMA

torsdag 06.09 2018
Ny restaurant på Sirkus: Alexander Skjefte, Adrian Løvold og Roar Hildonen går sammen om restaurant Wood på Sirkus Shopping, sok innebærer et nytt konsept som inkluderer både pizza og søtt bakverk. 
        
            (Foto: Kim Nygård)

Kjent utelivs-trio åpner ny restaurant på Sirkus Shopping

En gedigen steinovn blir den dominerende ingrediensen når Wood åpner på Sirkus Shopping 1. november.

lørdag 30.06 2018
Mathallen i Trondheim lukket dørene i fjor. Nå mener Roar Hildonen, Odd Reitan og Erling Moe at det er grunn til å prøve på nytt. 
        
            (Foto: Christine Schefte)

Adresseavisen mener

Gi trøndersk mathall en ny sjanse

Det er gode grunner til å gi trøndersk lokalmat et utstillingsvindu.

torsdag 28.06 2018
- Det er trist at vi ikke lyktes med det første forsøket. Vi trenger et lokale hvor vi kan vise frem Trøndelags enorme produksjon av råvarer, vi trenger et utstillingsvindu, sier Roar Hildonen. 
        
            (Foto: Mariann Dybdahl, Adresseavisen)

Roar Hildonen ønsker ny mathall i Trondheim

Restauranteieren har verken penger eller konkrete planer, men han vil gjerne være fødselshjelper for en ny mathall – med kommunal drahjelp.

tirsdag 06.03 2018
Åpningsfest: Liv Ullmann deltok under den offisielle åpningen av den 14. utgaven av Kosmorama tirsdag kveld. Her snakket hun om filmen «Trondheimsreisen» sammen med regissør Magnus Skatvold (t.v.) og produsent Dag Hoel. 
        
            (Foto: Terje Svaan)

- Jeg har vokst opp i denne byen. Den forteller hvem jeg er

Se bildene fra Kosmoramas åpningsfest tirsdag kveld.

onsdag 21.02 2018
Trøndersk Matfestival: «De 150 utstillerne på matfestivalen hadde mer enn 200 000 besøkende i 2017. Det er imponerende tall for en festival som startet i 2005. Når en får til såpass på 12 år, hva kan vi få til på 30?» skriver kronikkforfatteren. 
        
            (Foto: jens petter søraa)

Kronikk

Nei, trøndere blir ikke bare tilbudt ferdiglaget pizzadeig og industrisaus på glass

onsdag 17.01 2018
Vant pris Roar Hildonen fikk Trondhjems Bys Vels pris 2018 overrakt av Eli Arnstad, som er leder i direksjonen i Selskabet for Trondhjems Bys Vel. 
        
            (Foto: Eileen Brandsegg)

Vant pris for å ha utviklet matbyen Trondheim

Restauranteieren Roar Hildonen vant Trondhjems Bys Vels Pris 2017.

fredag 12.01 2018
 

Norges beste øl og ost er trøndersk

Trønderske produsenter dominerte da årets beste norske mat ble kåret i Stavanger fredag kveld.

fredag 22.12 2017
- Barn skal forbinde jula med noe godt og trygt og hyggelig. Alkohol kan skape god stemning, men blir det for mye, kan det bli ille. Hvis jeg hadde opplevd at noen i min familie hadde et problem med alkohol, ville jeg ikke servert alkohol til middagen i det hele tatt, sier bartender og restauratør Roar Hildonen. 
        
            (Foto: Mariann Dybdahl)

Så mye synes barn at voksne kan drikke

Bør foreldre være totalt avholdende fra alkohol, eller er det ok å drikke litt alkohol i julas familieselskaper? – La selskapet foregå på barnas premisser, mener restauratør Roar Hildonen.

søndag 17.12 2017
 
        
            (Foto: Sebastian S. Bjerkvik, Adresseavisen)

En cocktail av en mann

Han ble slått ned i baren på Astoria og fikk en kilevink utenfor Kontoret. Det er blitt noen blåveiser på veien mot suksess.

tirsdag 16.05 2017
Nasjonaldagsbobler: Her er noen favorittboblene våre eksperter foreslår foran 17.mai-feiringen. 
        
            (Foto: Vinmonopolet)

Her er våre sprudle-favoritter til 17.mai-festen

Ja, vi elsker champagne, cava og prosecco! Men hva er årets store sprudlehits?

lørdag 13.08 2016
 

Han er Trondheims servicehelt

Roar Hildonen fikk utmerkelse.

søndag 26.06 2016
På inspeksjon i bakgården: Alexander Skjefte (til høyre), Roar Hildonen,og nyansatt kjøkkensjef Anders Berg Myrstad åpner pub og restaurant i Strandveien., i tilknytning og nært samarbeid med bryggeriet. 
        
            (Foto: jens petter søraa, Adresseavisen)

Her bli det pub og restaurant

Det er ikke bare nye Dahls bryggeri som åpner i Strandveien 4. august, men også nyskapingen E. C. Dahls pub og kjøkken.

onsdag 02.03 2016
I kjent positur: Roar Hildonen er fortsatt en glad vert og har fortsatt håndlag med drinker, selv om det er blitt mer mat og mindre drikke som har vært profesjonen de siste årene. 
        
            (Foto: STEINAR FUGELSØY, Adresseavisen)

Folk:

Kan bli årets restauratør

Roar Hildonen ved trondheimsrestauranten To rom og kjøkken er en av tre finalister til prisen Årets restauratør 2015.