TEMA

torsdag 31.01 2019
De økonomiske bekymringene er store på St. Olavs hospital. Driften har over flere år vært svært presset, og langtidsbud sjettet er dyster lesning, skriver kronikkforfatterne. De mener alle sykehusene er underfinansierte. 

Kronikk

Det er ikke Helse Møre og Romsdal som har for lite penger

Det er ikke Helse Møre og Romsdal som har for lite penger. Det er hele Helse-Norge som har for lite penger,og dette er regjeringens ansvar.

tirsdag 23.10 2018
 

Kronikk

Midt-Norge først med én felles pasientjournal

Helseplattformen vil gi fremtidens pasient en helhetlig, sammenhengende helsetjeneste. Et unikt samarbeid mellom kommuner og sykehus i Midt-Norge gjør dette mulig.

søndag 29.10 2017
- Mangel på kompetent personell har vært en utfordring over mange år, særlig i distriktene, sier fagdirektør Henrik Sandbu i Helse Midt-Norge. 

Fagdirektør om barnepsykiatrien:

Helse Midt-direktør om barnepsykiatrien: - Vi klarer ikke å gi et så godt tilbud som vi ønsker

Helse Midt-Norge mangler barnepsykiatere og psykologspesialister, viser en rapport lagt frem i forrige uke. Problemet er størst i distriktet.

tirsdag 15.11 2016

- Dette er gode nyheter. Det er en gledens dag

Helsedirektøren går inn for å opprettholde dagkirurgi i dagens sykehusbygning i Kristiansund. - Yes, sier Dagfinn Ripnes (H).

fredag 04.11 2016

Styremedlem i Helse Midt tvitret om Ap-politiker:

- Fuck Michaelsen

«FUCK Trond Michalsen asså..!! Han er en dritt. Heia Bent Høie - tidens beste helseminister».

mandag 23.05 2016
Høie i retten Fredag skal helseminister Bent Høie vitne i saken Kristiansund har anlagt mot staten. Her er han i den åpne høringen i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite, som konkluderte med at han ikke var å kritisere i denne saken. 

Disse påstandene skal Kristiansund vinne rettssaken med

Var helseminister Bent Høie inhabil i saken om hvor nytt sykehus i Nordmøre- og Romsdal skulle ligge? Ble helsetopp Astrid Eidsvik forsøkt kjøpt? Mandag starter rettssaken Kristiansund har anlagt mot staten.

torsdag 25.02 2016
- Vi risikerer at St. Olavs Hospital må løse problemene i Helse Møre og Romsdal, sier en bekymret fylkesordfører Tore O. Sandvik. 

Kritisk til styreleder fra Ålesund

- Fjerner St. Olavs fra Trondheim.

fredag 18.12 2015
 

Ekspolitimester sjef for Helse Nord-Trøndelag

Den tidligere politimesteren i Vest-Finnmark, Torbjørn Aas, skal lede Helse Nord-Trøndelag. 45-åringen er i dag sjef for Finnmarkssykehuset.

torsdag 26.11 2015
- Så lenge Helse Møre og Romsdal ikke går i pluss, kan de ikke bygge sykehus. Dermed kan egenkapitalsparingen som St. Olavs stiller opp med til nytt sykehus i fylket utsettes, mener stortingsrepresentant Karianne Tung. 

Vil la St. Olav utsette Molde-sparing

Stortingsrepresentant Karianne Tung (Ap) mener St. Olav må få lov å utsette å spare penger til nye Molde sykehus.

torsdag 19.11 2015
Kritisk: Tillitsvalget for psykologforeningen, Dag Stormbo, mener helseminister Bent Høie må si klart i fra at det er uakseptabelt å kutte. - Kuttforslaget kommer i 12. time og er helt uakseptabelt. 

St. Olav kan komme til å kutte 30 stillinger i rus og psykiatri

Psykiatri og rus må kutte med 20 millioner. Dette kommer i tillegg til andre betydelige kutt ved St. Olavs Hospital for neste år.

onsdag 19.08 2015
 

– Det var en fantastisk opplevelse

Den nye Helse Midt-Norge-sjefen er lykkelig nybakt bestefar.

onsdag 17.06 2015
Presse hardere Styremedlem i Mental Helse, Ragna Vorkinnslien, mener Bent Høie må presse enda hardere for å få Helse Midt til å øke veksten innen psykiatri. 

Innrømmer at de ikke innfrir på psykiatri

Veksten i psykiatri og rus blir ikke like stor som veksten i somatikk, tross kravet fra helseminister Bent Høie. Det innrømmer nå Helse Midt.