TEMA

mandag 02.09 2019
 

Å møtes på bar i byen kan gi stor avkastning

Hvorfor vil stadig flere bo i byen der det er dyrt, trangt, stressende og støyende?

lørdag 15.12 2018
Ønsker råd: Tobbs administrerende direktør Torbjørn Sotberg (t.v.) og Runar Skippervik (t.h.), leder for byggeavdelingen i Tobb, var mandag ettermiddag i møte med regiondirektør Stig Magnar Løvås i Arbeidstilsynet. 
    
      (Foto: Morten Antonsen)

Tobb tar grep etter at A-krimgruppen aksjonerte på byggeplass

Tobb ønsker råd fra Arbeidstilsynet og A-krimgruppen for å sikre bedre kontroll og unngå usikkerhet omkring egne utbyggingsprosjekter.

søndag 09.12 2018
En film fra hendelsen viser at det ryker kraftig fra øverste etasje i leilighetsbygget, mens en arbeider står og lener seg ut av vinduet i samme etasje 
    
      (Foto: Privat)

Sendte denne filmen til politiet og Arbeidstilsynet etter branntilløp i boligprosjekt

Brannvesenet varslet om manglende rømningsveier etter et tilløp til brann i boligprosjektet Klæbu Panorama. Medeier Tobb sier det var rømningsvei via stillas på utsiden.

onsdag 05.12 2018
Klæbu Panorama: «Hvorfor skal ikke Tobb, som en stor lokal samfunnsaktør, stille krav på linje med offentlige innkjøpere når de går inn i slike byggeprosjekter?» spør innleggsforfatteren 

Debatt

Tobb står dypt inne i et byggeprosjekt av svært useriøs karakter

Seriøse håndverksbedrifter er jo helt sjanseløse i konkurranse med slike lavkostfirma som det her er snakk om, skriver Vidar Sagmyr fra Byggebransjens uropatrulje i dette debattinnlegget.

onsdag 06.06 2018
Landemerke: Valentinlyst borettslag består i dag av seks høyhus på tolv etasjer. Nå foreslår borettslagsstyret å bygge fire nye blokker med 175 leiligheter. 
    
      (Foto: Christine Schefte)

Fikk ja til fire nye blokker

Styret i Valentinlyst borettslag fikk flertall for å bygge fire nye blokker i borettslaget på den ekstraordinære generalforsamlingen onsdag kveld.

Landemerke: Valentinlyst borettslag består i dag av seks høyhus på tolv etasjer. Nå foreslår borettslagsstyret å bygge fire nye blokker med 175 leiligheter. 
    
      (Foto: Christine Schefte)

Utbygger mener Valentinlyst borettslag kan få mange millioner for lite for utbygging

Prosjektsjef Pål Morten Oxaal i Fredensborg Bolig mener styret i Valentinlyst borettslag anslår for lave inntekter fra bygging av nye blokker. Borettslagets styreleder sier derimot at de ønsker å ha et nøkternt utgangspunkt.

fredag 30.06 2017
Råteskader: Beboer og tidligere styreleder i sameiet Rosenborg Park B2, Terje Wold, kunne grave ut pill råttent treverk ved balkongdøren. Nå har beboerne vunnet ankesaken. 

Rosenborg Park vant ankesak om råteskader

Frostating lagmannsrett er kommet til stikk motsatt resultat av Sør-Trøndelag tingrett og tilkjenner Rosenborg Park B2 erstatning for fukt- og råteskader.

torsdag 15.06 2017
Gir støtte: Bjørn Ove Berthelsen, sjefingeniør i Miljøetaten i Trondheim kommune, lager nå retningslinjer for borettslag og sameier som kan søke om støtte til etablering av ladepunkt for elbiler. Bystyret har for 2017 satt av én million kroner. 

Sponser borettslag med 1 million til lading av elbiler

Bystyret i Trondheim gir økonomisk støtte til borettslag og sameier, som legger forholdene til rette for at beboerne kan lade elbilene sine.