TEMA

søndag 11.08 2019
Oppdal. Portrettintervju med Tare Teksum 
        
            (Foto: Kim Nygård)

Døvblinde Tare Teksums største utfordring har vært å ta imot hjelp

Tare Teksum (47) ble erklært døvblind da han var 22 år gammel. Likevel har den største utfordringen i livet hans vært å ta imot hjelp. Det kan være vanskelig å forholde seg til en som har en vilje av stål.

mandag 29.10 2018
 

Årets trønder 2018:

Hvem mener du er Årets trønder i år?

Hvem er det som har gjort noe ekstraordinært i år? Hvem er det som har satt Trøndelag på kartet?

onsdag 01.11 2017
Glad: – Jeg er veldig takknemlig! Det er noe spesielt med å få en sånn anerkjennelse og tillitserklæring fra mine egne folk. Det er en ordentlig hedersbetegnelse. Æ e trønder, men det å være årets trønder – det er helt vilt! sa Birgit Skarstein da hun ble kåret til Årets trønder for 2016. 

Årets trønder 2017:

I fjor var det Birgit - men hvem er årets trønder? Vi vil ha ditt forslag!

Årets trønder må ikke være verdensmester eller nobelprisvinner. Men hun eller han må ha gjort noe ekstraordinært, og må gjerne ha satt Trøndelag på kartet nasjonalt.

mandag 07.11 2016
Årets trønder 2010: Siv Toverød er blitt barnevernspedagog og trives godt utenfor rampelyset. Her sammen med sønnen hjemme på Sveberg i Malvik. 

Årets trønder 2016

- Har ingen planer om å gjøre comeback i tv-ruta

Siv Toverød (27) ble kåret til «Årets trønder 2010», fikk daglige frierbrev, og masse oppmerksomhet etter deltagelsen i tv-serien «Ingen grenser». Nå nyter hun livet som tobarnsmor.

tirsdag 01.11 2016
2015: Kåre Ingebrigtsen. 

Årets trønder 2016:

I fjor var det Kåre - hvem er årets trønder?

Både nobelprisvinnere, gründere, hverdagshelter og en fotballtrener har vunnet tidligere. Nå vil Adresseavisen og NRK Trøndelag ha ditt forslag til Årets trønder 2016.

tirsdag 19.01 2016
Til topps: Den nærmest døvblinde Tare Teksum har sprengt mange grenser. Her er han på Norges høyeste fjelltopp. Nå har han også besteget Afrikas høyeste punkt. 

- Det er en helt fantastisk følelse

Tirsdag morgen nådde Tare Teksum toppen av Kilimanjaro, Afrikas høyeste fjell.

onsdag 13.01 2016
Til topps: Den nærmest døvblinde Tare Teksum har sprengt mange grenser. Here r han på Norges høyeste fjelltopp. Nå venter Afrikas høyeste punkt. 

Tare på vei til Kilimanjaro

Etter å ha gått fra Lindesnes til Nordkapp, syklet Styrkeprøven – og kommet seg til topps på Galdhøpiggen, er Tare Teksum klar for å sprenge nye grenser.