TEMA

søndag 02.08 2020
 

Åge A og Gunnar P:

Åges beskjed til Frøya-demonstrantene: - Det er bare å ringe meg, så stiller jeg opp

Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen spilte sommerens to eneste konserter i sommervær på Frøya i helgen. De stortrivdes og småkranglet seg gjennom konsertene.

torsdag 08.02 2018
Bjarne Brøndbo og D.D.E. spiller i sommer på Frøyafestivalen for tredje gang. Festivalledelsen hevder de har lyttet til publikum når de i år har laget et mer folkelig program enn i fjor. 

- Vi var for urbane for bygdefolket

Frøyafestivalen justerer profilen og velger å kombinere mer folkelige artister med det beste fra revyscenen.

onsdag 22.11 2017
Demon og dildo: Stig Frode Henriksen som Kurt Josef Wagle bruker dildoer som kors i demonutdriving hos den kvinnelige maskinisten på hurtigruta, spilt av Maria Bock. 

«En «Rorbua-fra-helvete»-utgave av en film med dildo, spy og avføring»1

Tommy Wirkola og Stig Frode Henriksen undergår seg selv i seig krimkomedie med dildo, spy og avføring.

onsdag 04.01 2017
Utrolig historie: Sunny Pawar som 5-åring som kommer bort fra familien i India. 

Utrolig, sann historie om bortkommen 5-åring i India4

Utrolig, sann historie om bortkommen 5-åring i India og veien tilbake, mange år etter.

tirsdag 13.12 2016
Snøfall: «Det er nesten så en skulle tru det var Tore Strømøy som hadde skrevet manus til NRKs julekalender Snøfall» skriver Anna Lian. På bildet er Siri Skjeggedal ( fv.), som spiller Selma og Kjersti Elvik som spiller den strenge fostermora Ruth. 

Signert

Skulle tru det var Tore Strømøy som hadde skrevet manus til Snøfall

mandag 16.11 2015
Lørdag kveld hadde Tore Stømøy premiere på den åttende sesongen av «Tore på sporet». 749 000 seere hadde skrudd på NRK1 for å få med seg den første av i alt åtte nye episoder. 

Spesiell premierehelg for «Tore på sporet»

749 000 seere så premieren av «Tore på sporet» lørdag kveld. Programlederen tror mange satte pris på et program om godhet, midt i all ondskapen i Paris.

fredag 11.09 2015
Tore Strømøy og Vestlandsfanden-frontfigur Reidar Brendeland er ute på veien sammen. - Hadde ikke Tore kommet inn i bildet, hadde jeg nok sluttet å reise rundt for å spille, sier Brendeland. 

- Jeg ville egentlig legge ned hele butikken

Hadde det ikke vært for Tore Strømøy, hadde Vestlandsfanden-frontfigur Reidar Brendeland gitt seg. Nå reiser de på turne sammen.

tirsdag 08.09 2015
Tore Strømøy er klart for en en ny runde med «Tore på sporet». Nesten ti år har programlederen brukt til å løse én av historiene han nå skal dele med seerene. 

«Tore på sporet» har løst ti år gammel sak

Til høsten skal Tore Strømøy fortelle åtte nye historier i serien «Tore på sporet». Én av dem har tatt programlederen flere år å komme til bunns i.