TEMA

fredag 11.10 2019
Emilie Lein har 2 millioner følgere på Tik Tok. Foto: Marthe Amanda Vannebo Emilie Lein har 2 millioner følgere på Tik Tok. 
    
      (Foto: Marthe Amanda Vannebo)

Gjestekommentar:

Norsk toppserie: Kun 200 personer møter opp for å heie jentene frem

Mange har fått øynene opp for at jenter spiller spennende og god fotball. Vi må bygge på interessen og forbedre mulighetene for kvinnefotballen, skriver Adresseavisens nye gjesteskribent og fotballspiller på Trondheims-Ørns U20-lag, Emilie Lein (17).

onsdag 24.07 2019
 

Debatt

RBK damer er ikke på høy tid – det er på overtid!

lørdag 18.05 2019
37Emilie Bragstad, Trondheims-Ørn 
    
      (Foto: Christine Schefte)

En dag med Emilie Bragstad

Emilie Bragstad (17) går i RBK-farens fotspor. Målet er å bli proff i utlandet

Trondheims-Ørns Emilie Bragstad (17) går i pappa Bjørn Ottos fotball-fotspor

mandag 13.05 2019
 

Skal bygge laget rundt de to 17-åringene

lørdag 27.10 2018
Rakel Engesvik og Trondheims-Ørn ligger langt nede på tabellen. De har også mistet mange sentrale spillere de siste årene. Det hadde sett anderledes ut dersom Rosenborg hadde innlemmet Ørn i klubben, mener Kjetil Kroksæter. 

Kroken på lørdag:

RBK kan gi kvinnefotballen i byen et løft

Hvor lenge ønsker Rosenborg å fremstå nedlatende til kvinnefotballen? Til de blir presset inn i et tvangsekteskap?

tirsdag 06.03 2018
Gøril Kringen og Roar Strand om tv-serien «Heimebane», der Ane Dahl Torp (t.h) spiller norgeshistoriens første kvinnelige fotballtrener på toppnivå, og John Carew lagets største stjerne. Verken Kringen eller Strand ser for seg en kvinnelig trener for et herrelag med det første. 

Roar Strand: - Det ville sikkert blitt stille i spillergruppa med en sånn nyhet

- Kvinnelig trener på toppnivå i herrefotball ligger et godt stykke frem i tid, sier Gøril Kringen, tidligere spiller og trener på Trondheims-Ørn.

fredag 15.09 2017
Kvinnefotball: Styrk dialog og samarbeid med RBK og se hva man kan utvikle i fellesskap, mener kronikk-forfatteren. Bildet viser Trondheims-Ørns Elen Sagmo Melhus mot Kolbotn tidligere i år. 
    
      (Foto: Berit Roald, NTB scanpix)

Kronikk

Kvinnefotballen i Trondheim har gjennom årene tålt mange fornedrelser

Kvinnefotballens fremtid har fått mye oppmerksomhet den siste tiden – og bra er det. Nå er tiden inne for at den blir verdsatt på lik linje med herrefotballen.

søndag 13.08 2017
 
    
      (Foto: Morten Antonsen, )

Debatt

Et kvinnelag i RBK vil styrke merkevaren

tirsdag 13.06 2017
Ett sete på rad fire er opptatt av måkemor som har bygd reir og lagt to egg. Nå må trolig viltpatruljen ta hånd om reiret.  
    
      (Foto: Karen Pettersen)

Måke la reir på fotballtribunen

Ett sete på Trondheims-Ørns fotballstadion på Lade er allerede opptatt før søndagens hjemmekamp.

torsdag 18.05 2017
Dansestudioet Step by Step ble kåret til beste innslag i folketoget. Begrunnelsen var enestående koreografi, og de hadde mange deltakere som var godt samkjørte. Nina Harmens var blekksprut. 

Flere gikk i folketoget enn vanlig

Med rundt 300 dansere vant dansestudioet Step by Step prisen for beste innslag i årets folketog. Det var lengre enn 17. mai-komiteen hadde forutsett.

fredag 15.01 2016
Flerbruksanlegg: Et helt nytt sambruksanlegg for tennis, bordtennis og kampsport skal stå ferdig i nordenden av Lade idrettspark i april 2017. Hele området rustes opp med nye haller og utendørs anlegg. 

Store forandringer på sletta på Lade

Lade idrettspark vil om noen år ikke bli til å kjenne igjen. Et sambruksanlegg åpner våren 2017, Trygg/Lade vil bygge idrettshall/fotballhall, Trondheims-Ørn får nye tribuner, det skal bygges en ny rodestasjon og snuplass for buss.

fredag 06.11 2015
Aldri i tvil: Med ny trener på plass og med ett år igjen av studiene, var Guro Reiten aldri i tvil at hun skulle signere ny kontrakt med Trondheims-Ørn. Neste år er målet å løfte klubben opp blant de fem beste i Norge. 

Vraket tilbud fra andre toppklubber

Guro Reiten har forlenget kontrakten med Trondheim-Ørn. Det samme har fire andre nøkkelspillere.