TEMA

mandag 23.08 2021
Her skal nyskapningen foregå: Olavshallen blir ny og den viktigste nyskapningen kommer midt i foajeen. I front initiativtaker Sverre Torp Solberg med Roar Hildonen og Alexander Skjefte. Bak dem til venstre Kjell Harry Lyngaas (Café Baroque), til høyre Louise Suul og Marie Hofstad ( Ciabatta). Bakerst på bildet Marit Glimstad fra Olavshallen.  
    
      (Foto: Kim Nygård)

Olavshallen åpner med helt nytt matkonsept

Det er ikke bare musikalske talenter som skal få utfolde seg i Olavshallen fremover. Nå inviteres ambisiøse kokker og matfolk inn i Trondheims kulturhus.

mandag 13.07 2020
Digs AS 
    
      (Foto: Erling Østgård)

Trønderske gründermiljøer får millionstøtte

Som en del av regjeringens krisepakke for gründere, deles det ut 43 millioner til gründermiljøer i Norge. 3,6 millioner av dette går til trondheimsselskaper.

torsdag 19.03 2020
Helle Moen 
    
      (Foto: Terje_Svaan Terje Svaan)

Dette er en smartere investering enn Flax-lodd

fredag 15.12 2017
Vil bli rike på bitcoin: Aron Etnan Hjellup (t.v.) og Lasse Aule har dannet selskapet Trondheim Automatservice. De skal lage en bank for digital valuta. 

Starter minibank for bitcoin: - Jeg er glad i penger, og akkurat nå tjener du penger på bitcoin

To unge menn i Trondheim vil gjøre forretning på digital valuta. I januar setter de opp en «minibank» for bitcoin i Trondheim.

lørdag 09.12 2017
 

Samlet folk til fredagsfest og fikk inn over én million kroner

Trondheimsselskapet Parrotplay skal samle strømmetjenestene. Fredag kveld startet selskapet en kampanje for å få ny aksjekapital.

søndag 29.10 2017
Jabb før jobb: Frokostgjengen møtes på kafé flere morgener i uka. Kaffeklubb-gründerne Ronny Næss (nummer tre fra venstre) og Rune Øverlie (til høyre) begynte sine tosomme kaffe-før-jobben-møter allerede i 1998. Siden har det ballet på seg, og nå er det opptil ti personer som møtes til kaffeslabberas. Fra venstre, Linn Hansen (Carma), Hans Christian Møller (Høyer) og Hilde Wedø (Carma). 

Har drukket kaffe sammen i 19 år

Sosiale kontorfellesskap for unge, fleksible løsarbeidere har inntatt Midtbyen. For de mindre fleksible, gjør et kaffeslabberas hver morgen nytten.

fredag 28.07 2017
Ikke alle kom inn: Flere kom tre timer i forveien for å sikre seg plass på Work-Work. 

- Det beste med «Game of Thrones» er Kristofer Hivju

Fredag herjet «Game of Thrones»-feberen på Work-Work i Trondheim.

lørdag 25.03 2017
Wikipedianerne: Fredag og lørdag er det årsmøte i Wikimedia Norge og wikitreff i Trondheim. Men torsdag var det skriveverksted for ferske og erfarne wikipedianere på Work-Work. Fra venstre Trym Erik Lunde Arnesen, Kari Støre Gullichsen, Jorid Martinsen og Julie Nordhagen.  
    
      (Foto: Grete Holstad)

Wikipedia mangler kvinner

Om ikke lenge kan du lese om vannkringler i Wikipedia.

torsdag 23.03 2017
Teknologihovedstaden: Daglig leder Borgar Ljosland (t.v.) og produksonssjef Jone Brattland i Parrot Play foreslår at det offentlige kan lage en grunnmur for tarnsporttilbud på app, så kan private skrededrsy løsninger for brukerne. 

All transport kan samles i én app

Gjennom én app kan du få full oversikt over alle transporttilbudene. Du kan enkelt bestille skyss og betale for reisen.