TEMA

søndag 31.05 2020
 
    
      (Foto: Ane Svensli)

Jeg har en video av at du onanerer – den skal jeg sende til dine kolleger og venner

torsdag 21.05 2020
Trondheim 19. mai 2020 IT-bedriften Exprosoft med 23 mill. i omsetning og 16 ansatte er solgt til et kanadisk selskap. Bernt A. Rasmussen forteller om salget. 
    
      (Foto: Morten Antonsen)

It-bedrift i Trondheim solgt til en utenlandsk eier

Midt under koronastengingen og uten mulighet til fysisk kontakt, er en IT-bedrift i Trondheim solgt til en utenlandsk eier.

mandag 03.06 2019
Ikke alle søkere til læreplass i Trøndelag har så langt lyktes med å skaffe seg en lærekontrakt. Kronikkforfatteren kommer med en klar oppfordring til næringslivet. 
    
      (Foto: Roald, Berit)

Kronikk:

Akkurat nå trenger trøndersk ungdom at næringslivet stiller opp

For svært mange ungdommer som skal bli lærlinger, er denne tiden på året meget spennende og avgjørende.

mandag 13.08 2018
Milan Marković (til venstre) og sønnen Oscar Marković og deres bedrift Sealab har bragt digitaliseringen til lakseoppdrett. Sealabs avanserte kamerasystem, med bilder i kinokvalitet, avslører laksens liv i oppdrettsmerdene. 

Gründer solgte fjellskoene sine for å skaffe penger

Teknologibedriften Sealab er i ferd med å lykkes, men veien til suksess har vært lang, smal og svingete. - Jeg solgte fjellskoene mine for å skaffe penger, sier gründer Milan Marković.

fredag 02.02 2018
IT-sjef Bjørn J. Villa i Trondheimkommune og regiondirektør i Atea Tonje Foss har signert innkjøps- og driftsavtalen for fire år med mulighet for to år påplussing. 

Sikret seg kjempekontrakt med Trondheim kommune

IT-leverandøren Atea i Trondheim skal ha ansvaret for anslagsvis 34 000 av kommunens pc-er, mobiltelefoner og nettbrett.

fredag 22.12 2017
Ranheimsvegen 9 ligger langs Innherredsveien (til venstre), og nederst på bildet går Haakon VIIs gate. Bygget blir 12 500 kvm. I tillegg bygges kjeller for parkering og lager på 4000 kvm. 

Flytter 120 arbeidsplasser til Leangen

Sticos er det andre store Trondheims-selskapet som flytter til et nytt kontorbygg som skal bygges på Leangen.

onsdag 20.12 2017
Kjøper og selger: Norconsult kjøper det trondheimsbaserte IT-rådgivningsselskapet Fundator. Fra venstre Ola Greiff Johnsen, adm.dir. i Norconsult Informasjonssystemer, og Eirik Thun, adm.dir. i Fundator. 

Ansatte solgte bedriften til andre ansatte

IT-konsulentselskapet Fundator i Trondheim blir kjøpt av rådgivningsgiganten Norconsult. Begge bedriftene er eid av de ansatte.

torsdag 05.10 2017
Slik blir det nye bygget som Atea skal flytte til i august 2019. Til høyre ligger Aker Solutions lokaler i Radmannbygget og til venstre går Innherredsveien. 

Flytter 150 arbeidsplasser fra Sluppen til dette nybygget

It-selskapet Atea flytter fra eldre lokaler på Sluppen til et nytt næringsbygg, som skal bygges på Leangen.

fredag 18.08 2017
Business-sommer: Studenter har brukt sommeren til å lete etter nye forretningsmuligheter for IT-bedriften Powel. Sander Nordeide (til venstre), Julie Gade Gørbitz, Anne Danielsen, Mari Nyhaug og Ragnhild Finsveen Liven har funnet en metode for å oppdage lekkasjer fra avløpsvann. Powel-sjef Bård Benum (i blå skjorte) har stor nytte av det sommerjobberne har funnet ut. 

Trondheimsbedriften hentet inn 26 sommervikarer for å utvikle nye ideer

IT-bedriften Powel ga 26 studenter sommerjobb og ba dem komme opp med gode forretningsideer. Det fikk de.