Ny bok med Ville veier

Veikantens rustne riddere har tatt nye turer med sin Volvo 71-modell. Reportasjene fra disse turene, samt mange artikler fra serien i Ukeadressa, er nå gitt ut i bokform.

Saken oppdateres.

«På nye ville veier, samtidsarkeologiske reportasjer fra trønderske veikanter» er gitt ut på Ville veier forlag og er en oppfølger til «På ville veier», boka som kom for tre år siden.

Den nye boka har 42 artikler, 400 bilder og henter stoff fra 26 kommuner over hele Midt-Norge. Journalist Stein Arne Sæther og fotograf Dan Ågren har fortsatt jaktet på upåaktede kulturminner, særlig fra femti-, seksti- og syttitallet.

Temaer i «På nye ville veier» er blant annet: Hengebruer i Rennebu, traktorsamleren på Smøla, kystturisme i Flatanger, dugnadstidas små hytter, trailerkafeen, sparkkjerringer i Hølonda, steinhvelvbruer i Snåsa, eksklusiv Jensen Interceptor, kramkar med semitrailer, julebakst i Verdal, tårn i Trondheim sentrum, nedlagte nærbutikker, Klokkesvingen på Lerkendal, nye trafikkskilt, farvel med Industri-Magasinet, riving av skoler, buetakene i Trondheim, Volkswagen som lidenskap, fotballøkker, på veikantsafari i Agdenes, gamle bensinstasjoner, samfunnshuset, Vollan bru, radiobingo, minigolf, historien om UFO, gamle rutebusser mm.villeveier@gmail.com

 
På forsiden nå