Hva er "På ville veier"?

"På ville veier" har vært en reportasjeserie i Ukeadressa, og er en egen nettside på adressa.no. Et femtitall artikler og bildeserier. Flere av dem finner du her.

Saken oppdateres.

I en gul Voilvo fra 1971 har journalist Stein Arne Sæther og fotograf Dan Ågren kjørt på kryss og tvers i Midt-Norge og lett opp glemte skatter fra en nær fortid. Ekspedisjonene ble gjennomført i perioden 1999-2008 med hovedvekt på 2004-2006. På denne siden er en del av stoffet fra Ville veier-serien publisert.

De to reporterne har dokumentert veikantenes samtidshistorie og kulturminner, særlig fra 1950- og -60-tallet. Prosjektet har resultert i to bøker: "På ville veier" fra 2005 og "På nye ville veier" fra 2008. Begge bøkene inneholder halvt om halvt med stoff som har vært presentert i Ukeadressa-serien og artiklerer som er laget bare for boka.

Den siste boka er i handelen, begge bøkene er tilgjengelig fra Ville veier forlag: villeveier@gmail.com

Gå til serien "På ville veier"

På forsiden nå