Bare to døgn tilbrakte "inntrengeren" Natalie i det kameraovervåkede huset på Fornebu.

Ifølge dagbladet.no ble hun ikke sur på de andre deltakerne som stemte henne ut av huset.

- Nei, alle har vært fantastiske, og det var tydelig at de synes det var tungt etter at de stemte meg ut. Jeg ble litt lei meg når jeg fikk beskjed, men det går greit, sier Natalie Strand.

"Fans" ble kastet utDet er ikke bare Natalie som ble "kastet ut på gata" fra BigBrother-huset. Beboerne i BigBrother-huset ble overrasket da tre ukjente personer dukket opp på verandaen utenfor stuevinduet. Beboerne inviterte likegodt "innbruddstyvene" inn på en røyk.

De tre ubudne gjestene hadde kommet seg over sikkerhetsgjerdet og under bygningen i natt. Kameratene i 20-årene skal ha ligget under huset i to timer før de fant en mulighet til å ta seg inn i huset gjennom hagedøren, skriver VG Nett.

- Jøss, hvem er dere ’a, var reaksjonen til de av beboerne som ennå satt oppe.

De tre inntrengerne presenterte seg selv som fans og ble invitert inn i stua på en røyk. Men det var ikke mange minuttene de unge mennene fikk i "berømmelse", før sikkerhetsvaktene ved Big Brother-huset stormet inn, tok med seg de tre og holdt på dem til politiet kom.

Ville øke seertalleneKameratene er svært interesserte i Big Brother, forklarte én av mennene til politiet i morges. Kameratene fra Bærum syntes programmet hadde fått urettferdig kritikk, og tenkte de måtte gjøre noe for å øke seertallene, skriver Aftenposten. Mannen som forklarte seg først av de tre, syntes ikke innbruddsforsøket var spesielt alvorlig. De tre mennene skal ha prøvd å komme seg inn i huset to ganger tidligere. Denne gangen endte det med politianmeldelse for innbrudd for de tre.

TV-bildene som ble sendt direkte på Canal Digital ble slått av så snart tabben ble oppdaget.

- Nå skjerpes vaktholdet med umiddelbar virkning, sier informasjonssjef Jens Petter Gjelseth i TVNorge om grunnen til innbruddet.