Konsertværet i Granåsen i kveld

- Ta med regntøy for sikkerhets skyld

Prognosene viser oppholdsvær og perioder med sol under kveldens konsert med Robbie Williams i Granåsen, men meteorologen i Bergen anbefaler likevel å ta med regntøy.

Konsert. 35 000 samles i Granåsen tirsdag kveld for å overvære konserten med Robbie Williams  Foto: Håvard Haugseth Jensen

Saken oppdateres.

- Noe av det aller vanskeligste for en meteorolog å si noe helt sikkert om, er bygevær. Av og til kommer bygene andre steder enn varslet. Derfor vil det være lurt for alle som skal på konserten i kveld å ta sine forholdsregler, sier vakthavende meteorolog  Anne Mette Olsen ved Vervarslinga i Bergen.

LES OGSÅ: Varmebølgen fortsetter i fire dager til

LES OGSÅ: Trondheim satte en historisk værrekord mandag

Regnbyger på kysten

- Betyr det at det er bygevær andre steder i Trøndelag i kveld?

- Det er det. Mest trolig blir det regnbyger på kysten i kveld, men det er ikke mulig å gi en 100 prosent garanti for at en og en annen byge kommer lenger inn i landet midt under konserten.

Kommer det en byge er det ikke snakk om lett sommerregn, men tvertimot en kraftig byge man garantert bllir gjennomvåt av dersom man ikke har på regntøy, sier Olsen.

Hun gir ellers følgende prognose for konsertkvelden: Lite vind, 18-19 grader ved konsertstart (med synkende temperatur ut over kvelden), oppholdsvær og perioder med sol.

SE VIDEO: - Først ble det mørkt, så kom det hagl store som erter

Få de siste værnyhetene: Gjør som 19 400  andre - følg VærAdressa på Facebook

Følg VærTorsten på TwitterPå forsiden nå