Helt siden ungdomstiden har vi kjent hverandre og i mer enn 30 år har vår lille syforening møttes jevnlig. Vi har alle kjent på gleden av hverandres vennskap, men nå står en av stolene tom. I mange år har Vigdis vært en av oss og vi har delt livets opplevelser og utfordringer og har også lært hverandres familier å kjenne. For noen uker siden, den 27. september tapte hun kampen mot kreften, kun i en alder av 56 år.

Fra tidlig ungdomstid har vi vært sammen på fester, utallige helgeturer og flere påske- og sommerferier. Vi har hatt det utrolig morsomt sammen, ledd og pratet mye. Det var alltid stor glede og positiv stemning der hun var med.

Vigdis likte å være i aktivitet, enten det var på tur med hunden, på besøk hos familien eller på kaffebesøk med venner. Hun var aktivt medvirkende til at syforeningen dro sammen på teaterforestillinger, utstillinger og andre kulturarrangement. Var det en skuespiller, filmtittel eller boktittel det var usikkerhet rundt, var det bare å spørre Vigdis. Hun hadde som regel svaret.

Vigdis var aldri den som fremhevet seg selv eller ønsket å være i fokus, men brydde seg om alle rundt seg. Hun stilte velvillig opp for venner, foreldre, tantebarna og Helges barn og etter hvert barnebarn. Vigdis hadde alltid en positiv innstilling - noe hun bevarte helt til det siste, selv om sykdommen gradvis tappet henne for krefter.

Syforeningen vil fortsatt møtes, selv om det aldri vil bli som før. Vigdis vil bli dypt savnet, men vil fortsatt være med oss i tankene og i praten rundt kaffekoppen.

Vår medfølelse går til Helge og øvrige familie.

Heidi, Ann-Kristin, Ann-Brit og Rannveig