Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

torsdag 23.10 2014
17:22

Bioteknologirådet vil videreføre lov om assistert befruktning

Oslo (NTB): Flertallet av Bioteknologirådets medlemmer mener lagring av ubefruktede egg og eggstokkvev på ikke-medisinsk grunnlag fortsatt ikke bør tillates.

17:13

Bjørnunge dro på handletur

Kundene i et apotek i Oregon fikk seg en spesiell opplevelse søndag da de ble møtt av en liten bjørnunge hadde forvillet seg i lokalet.

17:09

Canada framskynder sikkerhetstiltak etter terrorangrep

Ottawa (NTB-Reuters): Canadas statsminister Stephen Harper vil framskynde planer om å gi landets sikkerhetstjenester større myndighet til overvåking og pågripelser.

17:09

Ungdom slutter å røyke tidligere enn før

Oslo (NTB): Ungdom stumper røyken langt tidligere enn hva tidligere generasjoner har gjort, og røyker generelt mindre enn før, viser en ny studie.

Dette leses nå:
torsdag 23.10 2014
17:08

Kongsvinger: Bortføringssiktet må sitte i varetekt

Kongsvinger (NTB): En 43-åring som er siktet for bortføring av sine døtre i Kongsvinger, må sitte varetektsfengslet i fire uker. Tingretten ville løslate ham, men lagmannsretten kom til motsatt konklusjon.

17:03

Kinesisk gigant lukter på Barentshavet

Oslo (NTB): Kinas største oljeselskap Cnooc vurderer å skaffe seg seismikkdata for områder i Barentshavet, til tross for det anspente forholdet mellom Norge og Kina.

17:03

Lastebil rygget på moped

Kvinnelig sjåfør hadde knesmerter.

16:50

Vanskelig klimastart for Sveriges regjering

Brussel (NTB): Sveriges statsminister Stefan Löfven måtte stille på sitt første EU-toppmøte med den forrige regjeringens klimalinje i kofferten.

16:40

Dagbladet flytter ut av Oslo sentrum

Oslo (NTB): Dagbladets redaksjon flytter fra Bjørvika til Hasle, nordøst for Oslo sentrum. Det skjer til tross for massiv motstand fra de ansatte.

16:20

Kvinne siktet etter funn av barnelik

En kvinne er siktet etter det grufulle funnet i en oppbevaringsbod i Winnipeg i Canada. Det dreier seg om barnelik fra seks spedbarn. Kvinnen sitter nå i varetekt.

16:20

Hvor ble det av de 43 studentene?

De er rasende og lar sinnet gå ut over interiøret i byens rådhus. Hva skjedde egentlig med de 43 lærerstudentene som forsvant i Mexico for over en måned siden?

15:52

Kjedekollisjon i Trondheim

Tre biler involvert i trafikkulykke på Singsaker.

15:45

Nye amerikanske angrep ved Ayn al-Arab

Ayn al-Arab (NTB-Reuters): Amerikanske fly har igjen bombet mål ved den syriske byen Ayn al-Arab, som trues av ekstremistene i opprørsgruppen IS.

15:39

Politidirektoratet oppretter gruppe for gamle saker

Oslo (NTB): Politiet får en egen, permanent etterforskningsgruppe som utelukkende skal etterforske gamle kriminalsaker, som Monika-saken i Hordaland.

15:34

Berget får Stig Sæterbakkens minnepris

Oslo (NTB): Lyriker og forfatter Kristin Berget (31) får Stig Sæterbakkens minnepris.

15:29

Kristiansunder alvorlig skadd i arbeidsulykke

Kristiansund (NTB): En 45 år gammel mann fra Kristiansund er alvorlig skadd etter at han ble klemt under en truck på jobb tirsdag morgen.

15:21

Striden om EØS-midlene til Ungarn hardner til

Brussel (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) og europaminister Vidar Helgesen (H) mener Ungarns beslutning om å straffeforfølge organisasjonene som fordeler norske EØS-midler, gir god grunn til uro.

15:20

Nye bortføringer i Nigeria

Abuja (NTB): Flere titalls jenter og kvinner skal ha blitt bortført av militante islamister i Nigeria.

15:17

– Hedegaard-saken svekker Tyrkias EU-sjanser

København (NTB-Ritzau): Den danske regjeringen vil ta opp Tyrkias løslatelse av mannen som er mistenkt for drapsforsøket på Lars Hedegaard i EU. De mener saken svekker muligheten for at landet blir medlem av unionen.

15:14

Justistopper krever at Monika-saken får etterspill

Oslo (NTB-Steinar Schjetne): Ledende justispolitikere mener systemfeil og inkompetanse i politiet er årsaken til skandalen rundt Monika-saken i Hordaland politidistrikt. Nå ber de statsråden rydde opp.

torsdag 23.10 2014
15:03

Dekkfirma sperret inn tyver i varebil i Levanger

De to litauerne som satt i en varebil ble omringet av tre biler da de skulle kjøre med tyvegodset.

14:30

Tolken Faizullah Muradi får asyl i Norge

Oslo (NTB): Den afghanske tolken Faizullah Muradi (22) har fått asylsøknaden sin innvilget av Utlendingsdirektoratet (UDI).

14:22

Fjellet beveger seg tross ingen nedbør

Selv om det har vært oppholdsvær beveger fjellet seg i samme hastighet, rundt sju millimeter i døgnet, forteller sjefgeolog Lars Harald Blikra i Åknes/Tafjord beredskap IKS.

14:18

Vil gjennomgå hele Vanvikan-saken

Førstestatsadvokat Bjørn Kristian Soknes utsetter avgjørelsen om hva som skal skje videre med Vanvikan-saken.

torsdag 23.10 2014
14:15

Mistenkelig dødsfall i Solør

Kongsvinger (NTB): Hedmark politidistrikt har satt i gang etterforskning etter at en person ble funnet død i Solør torsdag morgen.

13:46

Tre siktet for mordbrann i Ålesund

Siktelsen mot tre av de fire som ble pågrepet etter at en mann ble funnet død i Spjelkavik i Ålesund tirsdag, er utvidet til å gjelde mordbrann. En kvinne er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

13:46

Prins Carl Philip gifter seg 13. juni

Stockholm (NTB): Vielsen og bryllupsfeiringen for svenskeprinsen Carl Philip og hans forlovede Sofia Hellqvist skal finne sted lørdag 13. juni neste år.

13:36

Elleve års fengsel for drap i Asker

Asker (NTB): En 36 år gammel mann er i Asker og Bærum tingrett dømt til elleve års fengsel for å ha drept sin ekskone på Gullhella i Asker i juni i fjor.

13:35

Bergwall må fortsette i behandling

Falun (NTB-TT): En domstol i Falun har besluttet at Sture Bergwall må fortsette i tvungen psykiatrisk behandling i minst et halvt år til, ifølge svensk TV4.

torsdag 23.10 2014
13:25

Nye angrep i Den sentralafrikanske republikk

Bangui (NTB-AFP): Minst 30 mennesker er drept i nye angrep i Den sentralafrikanske republikk de siste dagene, opplyser FN.

13:17

Russisk spionfly i Estlands luftrom

Brussel/Oslo (NTB-Are Føli): Et russisk spionfly beveget seg denne uken inn i Estlands luftrom, ifølge NATO. Hendelsen settes i sammenheng med ubåtjakten utenfor Stockholm.

13:03

Tre siktet for mordbrann i Ålesund

Ålesund/Oslo (NTB-Per-Helge Berg): Siktelsen mot tre av de fire som ble pågrepet etter at en mann ble funnet død i Spjelkavik i Ålesund tirsdag, er utvidet til å gjelde mordbrann. En kvinne er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

12:56

Har raidet småbåthavn i Levanger for flere båtmotorer

Politiet er interessert i tips etter at noen har stjålet minst tre påhengsmotorer fra Holsand marina.

12:48

NVE varsler fare for jordskred på Østlandet

Oslo (NTB): Det er fare for jordskred som følge av store nedbørsmengder på Østlandet det kommende døgnet. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har satt aktsomhetsnivået til nest høyeste nivå.

torsdag 23.10 2014
12:36

Beordrer tiltale for overlagt drap på Frontline-direktør

Oslo (NTB-Johan Falnes): Riksadvokaten beordrer tiltale for overlagt drap mot en 53 år gammel kvinne i den såkalte Tranby-saken.

12:30

Kurdiske forsterkninger til Ayn-al-Arab via Tyrkia

Arbil (NTB-Reuters-AFP): Tyrkia vil la 200 soldater fra den kurdiske peshmerga-styrken passere gjennom landet på vei til den syriske grensebyen Ayn-al-Arab (Kobani).

12:26

Tunisisk politimann drept i skuddveksling

Tunis (NTB-AFP): En politimann mistet livet i en skuddveksling mellom sikkerhetsstyrker og en gruppe væpnede menn i Tunisia, opplyser myndighetene i landet.

12:23

Ordføreren: - Raset vil få en enorm hastighet

Ordføreren besøkte det rasutsatte området torsdag.

12:17

Første budsjett fra Sveriges rødgrønne

Stockholm (NTB-TT): Den rødgrønne regjeringen i Sverige har lagt fram sitt første budsjettforslag. Det inneholder nysatsinger for over 20 milliarder svenske kroner.

12:08

Beruset gutt (17) kjørte fra politiet på moped

Bakpå satt en passasjer uten hjelm.