Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

lørdag 01.08 2015
05:07

Trumps selskaper har søkt visa for 1.100 fremmedarbeidere

New York (NTB-Reuters): Donald Trump går til presidentvalg med løfte om å beskytte amerikanske arbeidsplasser, men selv er finansmannen en flittig bruker av utenlandsk arbeidskraft.

04:53

Aarebrot: – Norske kristne svikter sine egne

Bergen (NTB): Professor Frank Aarebrot mener norske kristne er for opptatt av Israel. De kristne i Midtøsten, mener han er glemt.

04:04

Halvert matvarehjelp til syriske flyktninger

Beirut (NTB-Reuters): På grunn av manglende midler har Verdens matvareprogram (WFP) halvert nødhjelpen til de hundretusenvis av syriske flyktningene i Jordan og Libanon.

03:54

Rekordmange ledige utleieboliger

Oslo (NTB): I alt 9.300 leieboliger står tomme idet studentene gjør sitt storinnrykk i byene. Det skyldes at for mange har spekulert i eiendom, sier sjeføkonom Elisabeth Holvik i Sparebank 1.

Leses nå:
lørdag 01.08 2015
02:59

Boeing skal bistå i undersøkelsene av flydel

New York (NTB-AFP): Boeing sender et teknisk team til Frankrike for å studere vingeklaffen som myndighetene er stadig mer sikre på at stammer fra det forsvunne Malaysia Airlines-flyet.

02:19

Kvinne klatret over barrikade ved Det hvite hus

Washington (NTB-Reuters): Det hvite hus ble helt avstengt i en kort periode etter at en kvinne hoppet over en avsperring foran presidentboligen fredag kveld.

01:29

Palestinsk 14-åring drept på Vestbredden

Ramallah (NTB-AFP): En palestinsk tenåringsgutt døde lørdag etter å ha blitt skutt under et sammenstøt med den israelske hæren, opplyser sikkerhetskilder.

01:15

Elleve omkom da militærfly styrtet i Colombia

Bogota (NTB-AFP): Elleve personer mistet livet da et militærfly fikk motorproblemer og krasjet nord i Colombia fredag, bekrefter landets luftforsvar.

01:09

Mistenkelig pakke i Sverige inneholdt klær

Dalby (NTB): 50 husstander ble fredag kveld evakuert etter funn av en mistenkelig gjenstand i Dalby i Lund kommune i Sverige. Nå har politiets bombegruppe destruert pakken, som viste seg å inneholde klær.

00:46

Texas-mann skjøt beltedyr – fikk kula i ansiktet

Dallas (NTB-Reuters): En mann i Øst-Texas skulle skyte et beltedyr som hadde sneket seg inn hagen hans, men endte selv opp på sykehus. En av pistolkulene spratt nemlig tilbake og traff mannen i kjeven.

fredag 31.07 2015
23:45

Countrystjernen Lynn Anderson er død

Den amerikanske countrysangeren Lynn Anderson, kjent for hitlåten «Rose Garden», døde torsdag kveld av hjerteinfarkt, 67 år gammel.

23:43

50 husstander evakueres etter bombefrykt

Det svenske politiets bombegruppe er på vei fra Göteborg til Dalby i Lund kommune for å undersøke en mistenkelig gjenstand.

23:31

Countrystjernen Lynn Anderson er død

Nashville (NTB): Den amerikanske countrysangeren Lynn Anderson, kjent for hitlåten «Rose Garden», døde torsdag kveld av hjerteinfarkt, 67 år gammel.

22:56

Bhatti siktet for legemsfornærmelse

Oslo (NTB): Den profilerte islamisten Arfan Bhatti er pågrepet og siktet for legemsfornærmelse. Politiet vil varetektsfengsle ham på grunn av gjentakelsesfare.

22:47

Litvinenkos enke: – Sannheten er avslørt

London (NTB-AFP): Enken etter den russiske eksspionen som døde av forgiftning i London, mener en britisk granskningskommisjon har avdekket sannheten om mannens død.

fredag 31.07 2015
21:10

Al-Qaidas Syria-fløy hevder å ha tatt «amerikanske agenter»

Beirut (NTB-AFP-Reuters): Al-Qaida-allierte krigere i Syria hevder de har bortført flere opprørere som har fått trening fra USA, og som omtales som «amerikanske agenter».

21:08

Hobby-shop på vei mot siste stopp år

Hobby-shop i Prinsens gate er butikken med det rare i. Hver liten eske på de mange hyllene skjuler en liten del av en verden i miniatyr. Etter 57 år må butikken trolig stenge.

21:06
21:06

I kveld kan du oppleve et sjeldent astronomisk fenomen

Én gang hvert andre eller tredje år er det blåmåne.

20:40

Rykter om at afghansk geriljaleder er død

Peshawar (NTB-Reuters): Flere medier melder at den fryktede afghanske geriljalederen Jalaluddin Haqqani er død. Familiemedlemmer benekter påstanden.

fredag 31.07 2015
20:39

Det tyske forskningsskipet « RV Heincke» har ankret opp i Trondheim:

Dette forskningsskipet vekker oppsikt i Trondheimsfjorden

Skipet « RV Heincke» har blitt observert rundt om i Trondheimsfjorden. Lørdag morgen kaster det loss og setter kursen mot Tromsø.

20:33

Fire omkom i flystyrt i Sør-England

Yateley (NTB): En voldsom brann brøt ut da et småfly styrtet blant parkerte biler ved en flyplass i Sør-England. De fire personene som var om bord i flyet, omkom.

20:09

Selvmordsbomber dreper ni i Jemen

Aden (NTB-AFP): En selvmordsbomber tok livet av ni mennesker fredag da han kjørte en bil full av eksplosiver inn i en kontrollpost bemannet av soldater fra regjeringshæren.

19:58

– Palestiner drept ved grensen til Gazastripen

Gaza by (NTB-AFP): En palestinsk mann ble skutt og drept nord på Gazastripen da han nærmet seg grensen til Israel, ifølge en kilde i det palestinske helsevesenet.

19:34

MC-fører støtte sammen med politibil i Arendal

Arendal (NTB): En 30 år gammel MC-fører støtte sammen med en politibil i Arendal da han forsøkte å slippe unna betjentene.

fredag 31.07 2015
19:33

Han har brygget landets beste øl

Trønderen Erik Morland (31) vant NM i Øl og Mat for hjemmebryggere.

19:22

Børsen i Aten åpner mandag

Aten (NTB-AFP-Reuters): Hellas' største aksjemarked gjenopptar handelen mandag. Børsen i Aten har vært stengt i over fire uker.

19:21

Russland og Frankrike fortsatt uenige om Mistral-oppgjør

Paris (NTB-AFP): Russland og Frankrike er fortsatt ikke enige om oppgjøret etter det avbrutte salget av franske hangarskip til Moskva, opplyser Frankrikes president François Hollande.

19:06

Solberg møtte optimisme i Lofoten

Leknes (NTB-Jan-Morten Bjørnbakk): Høyreordførerne i Nordland får kraftig drahjelp fra en opplagt statsminister. Med stram regi viser Erna Solberg fram suksessbedrifter i Lofoten og kaster glans over lokale Høyre-kandidater.

19:00

Nye flyangrep mot PKK-stillinger

Istanbul (NTB-Reuters): Tyrkiske kampfly gjennomførte fredag nye angrep mot PKK-mål i Nord-Irak, melder CNNs tyrkiske fjernsynskanal.

18:58

Tilstår deling av overgrepsbilder av barn på ulike nettforum

Mann i midten av 20-årene varetektsfengslet i to uker av Sør-Trøndelag tingrett.