Gå til mobilutgaven
torsdag 25.08 2016
20:20

Måtte ha hjelp fra politiet for å få bort laksefisker som fisket ulovlig

77-åringen hadde fisket opp kvoten sin, men nektet å slutte å fiske. Da kom politiet.

20:11

Tre personer drept i angivelig armbrøst-angrep

Toronto (NTB): Tre personer er drept i det som skal være et angrep med armbrøst i Toronto i Canada.

20:09

Mann savnet etter trafikkulykke utenfor Harstad

Harstad (NTB): Politiet i Troms leter etter enn mann som er savnet etter en trafikkulykke på E10 ved Tjeldsundbrua torsdag morgen.

20:02

Bilbombeangrep ved strand i Mogadishu

Mogadishu (NTB-AP-DPA): En bilbombe har eksplodert ved den populære Lido-stranda i Somalias hovedstad Mogadishu, ifølge politiet.

Leses nå:
torsdag 25.08 2016
19:55

Amerikansk ros til norsk fredsdiplomati

Oslo (NTB): USA roser Norges rolle i diplomatiet som førte fram til enighet om en fredsavtale i Colombia.

19:51

Santos beordrer varig våpenhvile med FARC

Bogota (NTB-AP-AFP): Colombias president Juan Manuel Santos erklærer våpenhvile fra neste uke etter at regjeringen ble enig med FARC-geriljaen om en fredsavtale.

19:50

Vil lokke flyselskaper til å fly fra Rygge

Oslo (NTB): Verken SAS, Norwegian eller Widerøe varsler noen storsatsing på Moss Lufthavn Rygge dersom flyplassen likevel overlever.

19:49

300 italienske kulturminner rammet av jordskjelvet

Roma (NTB-DPA): Det voldsomme jordskjelvet i Italia skadet 293 kulturminner. Skadene er store på 50 av dem, opplyser landets kulturminister.

19:35

– Syriske opprørere går med på å forlate Daraya

Damaskus (NTB-AFP-DPA): En avtale er inngått om å evakuere den opprørskontrollerte syriske byen Daraya, som har vært beleiret av regimet i fire år, ifølge statlig syrisk fjernsyn og eksilgruppa SOHR.

19:30

Kjørte i 83 km/t i 60-sone

Politiet skrev ut 19 forenkla forelegg under en fartskontroll på E6 litt nord for Berkåk.

19:04

Liten nedtur på Oslo Børs

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs falt med 0,42 prosent til 616,68 poeng torsdag.

19:01

Kvinne etterlyses :

Slo annen kvinne og stakk

Politiet etterlyser en kvinne som slo til en annen kvinne (31) på Solsiden natt til søndag 14. august.

18:20

Aschehougprisen til Per Petterson

Oslo (NTB): Forfatteren Per Petterson ble tildelt Achehougprisen under forlagets årlige hagefest. – Årets vinner er en grundig og ordentlig språkkunstner, sier juryen.

18:19

Vil lære opp engleinvestorer

Thomas Berglund lærer opp investorer, slik at de vet hvilken gründer de skal satse penger på. Nå er programmet Angel Challenge på plass i Trondheim.

18:13

Bil truffet etter ny steinkasting på dansk motorvei

København (NTB-Ritzau): En bilfører (77) slapp med skrekken da en stein kastet fra brua over motorveien i Hillerød i Danmark, knuste soltaket på bilen hans.

torsdag 25.08 2016
18:11

Egeland vil ha snarlig våpenhvile i Aleppo

Genève (NTB-DPA-AP): Arbeidet med å få i stand en 48 timer lang våpenhvile i Aleppo, for å bringe inn nødhjelp til byens innbyggere, går altfor seint, mener FNs spesialrådgiver Jan Egeland.

18:09

Millionbot i rettssaken mot Se og Hør i Danmark

København (NTB-Ritzau): To ansatte i danske Se og Hør er dømt for å ha brukt kjendisers private kredittkortopplysninger til å lage avslørende saker. – Vi gikk over streken, medgir tidligere nyhetssjef Lise Bondesen.

18:01

Kerry lanserer fredsinitiativ for Jemen

Jeddah (NTB-AFP): Krigen i Jemen må ta slutt, sier USAs utenriksminister John Kerry. Han lanserer et nytt fredsinitiativ.

17:59

Togtrøbbel mellom Drammen og Sandvika

Sandvika (NTB): Det ble full stans i togtrafikken mellom Drammen og Sandvika da et tog rev ned en kontaktledning torsdag ettermiddag.

17:59

Gikk glipp av ungdomsskolen – tapte i retten

Oslo (NTB): Kvinnen som krevde 5 millioner i erstatning fra Oslo kommune fordi hun måtte slutte på skolen for å gjøre husarbeid hjemme som 13-åring, tapte i retten.

torsdag 25.08 2016
17:17

Norgesgruppen øker overskuddet mer enn matprisene stiger

Oslo (NTB): Norgesgruppen økte inntektene med 7, 4 prosent i første halvår i år og omsatte mat og dagligvarer for 38 milliarder kroner. Overskuddet før skatt endte på drøyt 1,3 milliarder kroner.

17:11

Klarer ikke å ta knekken på denne svartelistede planten

Miljøenheten har gjort en stor «fangst» av den uønskede planten.

17:07

Mange barn drept i nytt tønnebombeangrep i Aleppo

Beirut (NTB-AFP): Minst 15 sivile, blant dem elleve barn, ble drept i et tønnebombeangrep i en opprørskontrollert bydel i Aleppo i Nord-Syria, ifølge eksilgruppa SOHR.

17:04

Duterte: – Det er betalt millioner i løsepenger for Sekkingstad

Manila (NTB): Abu Sayyaf-geriljaen har fått 50 millioner filippinske pesos, nærmere 9 millioner kroner, i løsepenger for Kjartan Sekkingstad, uten å løslate ham, hevder Filippinenes president Rodrigo Duterte.

16:43

Biden kritisk til russisk gassrørledning

Stockholm (NTB-AFP): Den russiske rørledningen som skal føre gass fram til Tyskland via Østersjøen, tjener ikke Europa og vil bidra til å destabilisere Ukraina, mener USAs visepresident Joe Biden.

torsdag 25.08 2016
16:28

Skoleleder dømt for overgrep mot jente

En skoleleder i 50-årene er i Namdal tingrett dømt til 16 måneders fengsel for ha begått et seksuelt overgrep mot ei åtte år gammel jente.

16:17

Salmar har tjent 50 millioner i uka i år

På et halvt år har oppdrettsselskapet Salmar tjent nesten like mye som i hele fjor. Analytikere tror laksefesten fortsetter.

16:04

Skoleleder dømt for overgrep mot jente

Namsos (NTB): En skoleleder i 50-årene er i Namdalen tingrett dømt til 16 måneders fengsel for ha begått et seksuelt overgrep mot ei åtte år gammel jente.

15:58

Kraftig etterskjelv rammer Italia

Amatrice (NTB-AP): Et etterskjelv med en styrke på 4,3 har rystet det jordskjelvrammede området i Italia.

15:49

Iraks forsvarsminister stilles for riksrett

Bagdad (NTB-AFP): Iraks nasjonalforsamling har besluttet å stille landets forsvarsminister Khaled al-Obeidi for riksrett, anklaget for korrupsjon.

torsdag 25.08 2016
15:44

Overgrepsbilde-siktet i Bergen blir løslatt

Bergen (NTB): Politiet har ikke bedt om forlenget varetekt for en mann i 20-årene som er siktet for besittelse av bilder som viser overgrep mot barn. Mannen har arbeidet i en rekke barnehager i Bergen.

15:43

895 dømt for trygdebedrageri for 180 millioner kroner

Oslo (NTB): 920 personer var tiltalt for trygdebedrageri i fjor. 895 av dem ble dømt for bedrageri av totalt 180 millioner kroner, ifølge en oversikt TV 2 har laget.

15:40

21-åring fengslet for bilbranner i København

København (NTB-Ritzau): En 21 år gammel mann er varetektsfengslet i København, siktet for å ha tent på ti biler og for å ha forsøkt å tenne på ytterligere 23 biler sist helg.

15:26

Ap avdramatiserer konflikten med samarbeidspartiene om Gråkallen vinterpark

Ap avdramatiserer konflikten om Gråkallen vinterpark

Arbeiderpartiet avdramatiserer konflikten med samarbeidspartiene om Gråkallen vinterpark. - Våre samarbeidspartier har misforstått. Dette er storm i et vannglass, sier kommunalråd Geir Waage.

15:26

Frykt for langt flere jordskjelvofre i Italia

Roma (NTB-AP-DPA): Tallet på døde etter jordskjelvet i Italia er nedjustert til 241, men myndighetene frykter at langt flere omkomne vil bli funnet etter hvert som redningsarbeidet fortsetter.

15:26

Londons borgermester kritisk til burkiniforbud

London (NTB-AFP): Londons borgermester Sadiq Khan kritiserer forbudet en rekke franske byer har innført mot heldekkende badedrakter for kvinner, såkalt burkini.