Gå til mobilutgaven
søndag 24.07 2016
19:56

Ingenting tilsier at machete-angrep i Tyskland er terror

Berlin (NTB-Ritzau-AFP): Det er ingenting som tyder på angrepet i Reutlingen, der en syrisk asylsøker drepte en kvinne og såret to andre personer med machete, var et terrorangrep, opplyser tysk politi.

19:34

Minst åtte drept i rakettangrep mot Damaskus

Beirut (NTB-AFP): Minst åtte personer er drept og mer enn 20 personer såret i et rakettangrep mot den syriske hovedstaden Damaskus.

19:34

Ingenting tilsier at machete-angrep er terror

Berling (NTB-AFP): Det er ingenting som tyder på at machete-angrepet i Reutlingen i Tyskland er terror, opplyser politiet. En kvinne ble drept og to såret i angrepet.

19:17

Ikke rart kraftbransjen håper på mer regn

Det er langt mindre vann i de midtnorsk kraftmagasinene enn normalt - og kraftprisene er fortsatt høyere i Midt-Norge enn på Østlandet.

Leses nå:
søndag 24.07 2016
19:13

Mottaksselskap fikk ulovlig mye i tilskudd

Oslo (NTB): Selskapet Hero, som er Norges største operatør av asylmottak, har fått 6,7 millioner kroner i ulovlig statsstøtte, ifølge tall fra Utlendingsdirektoratet.

19:10

Bålskadd mann hentet med luftambulanse

Terråk (NTB): En mann i 40-årene er fløyet til St. Olavs hospital etter å ha blitt brannskadd i et båluhell i Bindalseidet i Nordland søndag ettermiddag.

18:57

21 år gammel syrisk asylsøker bak machete-angrep

Berlin (NTB-Ritzau-AFP): Politiet opplyser at det var en 21 år gammel syrisk asylsøker som drepte en kvinne og såret to andre personer med machete i byen Reutlingen i Tyskland.

18:47

Amnesty: Bevis for tortur i Tyrkia

London (NTB-AFP): Amnesty International mener de har pålitelige bevis for at personer som har blitt pågrepet i Tyrkia etter kuppforsøket, har blir utsatt for mishandling og tortur.

18:15

21 år gammel syrisk asylsøker bak machete-angrep

Politiet opplyser at det var en 21 år gammel syrisk asylsøker som drepte en kvinne og såret to andre personer med machete i byen Reutlingen i Tyskland.

18:13

Kvinne drept av tiger i Kina

Beijing (NTB-TT): En kvinne ble drept og en annen kvinne skadd da de ble angrepet av flere tigre i en park med ville dyr ved Beijing i Kina.

17:51

Utforkjøring på RV 714

Politiet melder at det ikke er snakk om personskader.

17:49

Tusenvis flykter fra skogbranner i California

Los Angeles (NTB-AP): Flere tusen mennesker er evakuert fra sine hjem i California som følge av to massive skogbranner som herjer i den amerikanske delstaten.

17:49

Slik skal de gjøre Trøndelag mer attraktivt

For tiden pågår en halvering av antall turistkontor med omlegging til større distriktskontor. Tanken bak er å gjøre Trøndelag som region mer attraktiv for besøkende.

17:38

Båleksplosjon i Bindalseid

Bålskadd ble hentet av luftambulanse.

17:37

Trump foreslår å melde USA ut av WTO

Washington (NTB): Dersom Donald Trump blir valgt som president kan det bli et alternativ å melde USA ut av Verdens handelsorganisasjon (WTO).

søndag 24.07 2016
17:17

Klimamøte om HFK-gasser kom ikke i mål

Oslo (NTB): Landene som forhandler om hvor mye verden skal redusere bruken av de sterke klimagassene HFK, ble ikke enige da de møttes i Wien denne uken.

16:58

Utforkjøring på riksvei 65

Nødetatene er på stedet.

16:25

Turgåer var savnet

Omfattende leteakskjon etter en savnet turgåer i Litj-Meltingen området i Mosvik.

16:20

Bombe fra andre verdenskrig detoneres i Tyskland

Hamburg (NTB-DPA): En bombe på 1.000 kilo som stammer fra andre verdenskrig, har blitt fraktet ut fra byen Bremen nord i Tyskland for å uskadeliggjøres i en kontrollert eksplosjon.

16:06

Lekkede eposter truer Demokratenes forsoning

Washington (NTB-AFP): Lekkede eposter fra Det demokratiske partiets nasjonalkomité (DNC) viser angivelig at ledelsen i komiteen prøvde å undergrave valgkampen til Bernie Sanders.

søndag 24.07 2016
14:28

Utforkjøring på E6 i Namsskogan

En bil med to personer har kjørt utfor veien.

14:16

Stor parabol-aksjon i Iran

Teheran (NTB-AFP): Iranske myndigheter har ødelagt 100.000 parabolantenner og mottakere og hevder at de er moralsk ødeleggende.

14:07

Scooter-helten fra Nice overlevde

Nice: Scooterføreren som på heroisk vis forsøkte å stanse mannen som meide ned og drepte 84 mennesker på strandpromenaden i Nice, overlevde likevel den ville ferden.

14:02

Sparket bulker i dørene på Mercedes

Omfattende skadeverk på bil.

14:01

Scooter-helten fra Nice overlevde

Nice (NTB-Ritzau): Scooterføreren som på heroisk vis forsøkte å stanse mannen som meide ned og drepte 84 mennesker på strandpromenaden i Nice, overlevde likevel den ville ferden.

søndag 24.07 2016
13:42

Minst 17 drept av selvmordsbombere i Bagdad

Bagdad (NTB-AFP-DPA): Minst 17 mennesker ble drept i to selvmordsangrep i Iraks hovedstad Bagdad søndag.

13:39

Knertet 135 hissige småkryp i løpet av 15 minutter

Stockholm: Svenske Kristoffer Ekersund har vunnet VM i mygg-klasking, etter å ha knertet 135 hissige småkryp i løpet av 15 minutter.

13:32

Svenske ble verdensmester i mygg-klasking

Stockholm (NTB): Svenske Kristoffer Ekersund har vunnet VM i mygg-klasking, etter å ha knertet 135 hissige småkryp i løpet av 15 minutter.

13:04

Flere indonesiere druknet i båtulykke

Kuala Lumpur (NTB-DPA): Minst sju personer fra Indonesia omkom da en båt kantret sør for Kuala Lumpur i Malaysia sent lørdag.

12:50

Få tester seg for kjønnssykdommer i sommer

Ikke vent til høsten med å teste deg

Klinikken for kjønnssykdommer på St. Olavs Hospital opplever liten pågang om sommeren, selv om de er det eneste gratistilbudet som er åpent.

søndag 24.07 2016
12:12

Afghanistans president sverger hevn etter selvmordsangrep

Kabul (NTB-AFP): Afghanistan sørger etter lørdagens selvmordsaksjon som kostet 80 mennesker livet, og president Ashraf Ghani sverger hevn.

12:03

USAs nyeste hangarskip kan ikke tas i bruk

Washington (NTB): USAs nyeste hangarskip USS Gerald Ford har kostet hele 110 milliarder kroner, men kan ikke tas i bruk. Først må det bygges om.

11:56

Avsluttet søk etter savnet person i Steigen i Nordland

Leinesfjord (NTB): Politiet har avsluttet søket etter en mulig savnet person i området Helnessund i Steigen. Den savnede er funnet i god behold etter at en sjark ble funnet drivende i området.

11:28

Kjørte utfor veien med moped i Kolvereid

En moped har kjørt utfor fylkesvei 770 i Nærøy.

11:22

Dette er det mest populære navnet på båt i Norge

Over 750.000 fritidsbåter seiler i norske farvann, og sommeren er naturlig nok hovedsesongen for norske båteiere. Tradisjonelt sett har båtene kvinnenavn, men noen drar det litt lenger.

11:01

G20-landene mener å kunne takle følgene av brexit

Chengdu (NTB-DPA): G20-landene hevder å være godt rustet for å takle de eventuelle økonomiske følgene av at britene forlater EU.