Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

onsdag 17.09 2014
07:17

Se hvordan promillen påvirker kjøringen din

Med en promille på 1,65 er man en betydelig fare for deg selv og andre, ifølge promilleekspert.

06:45

Dommeren vil høre alle vitnene fra natten Linn døde

Skien (NTB-Steinar Schjetne): Etter krav fra tingrettsdommer Berit Nerva må aktor føre opptil ni nye vitner i rettssaken etter Linn Madelen Bråthen død. Samtlige har gjort interessante observasjoner dødsnatten.

06:36

Oppland beste fylkeskommune på nett

Oslo (NTB): Oppland ble kåret til beste digitale fylkeskommune under KS-konferansen om digitalisering. Bergen, Lyngdal og Austrheim fikk prisen for beste e-kommune.

06:14

Turister flys ut av orkanområde i Mexico

Cabo San Lucas (NTB-AFP): Militære og sivile fly ble tirsdag satt inn for å frakte ut tusener av turister som var strandet i Baja California i Mexico etter at alle hotellene ble rasert av orkanen Odile.

Dette leses nå:
onsdag 17.09 2014
06:05

Mistanke om menneskesmugling ved Svinesund

Halden (NTB): Tre personer ble natt til onsdag pågrepet på vei over grensen ved Svinesund. Politiet mistenker forsøk på menneskesmugling.

06:05

Norge søker svar på nye sikkerhetstrusler

Hvordan skal Norge møte trusler fra hjemvendte Syria-krigere, sjørøvere i Aden-bukta eller dataangrep fra hackere? Til våren kommer en stortingsmelding som skal gi svar.

06:02

Tok frem kniv og truet hjemmehjelpen

Bevæpnet politi rykket ut til bofellesskap.

05:20

Republikanerne støtter Obamas Syria-plan

Washington (NTB-AFP-Reuters): Republikanerne støtter planene president Barack Obama har for å væpne de syriske opprørerne. Men mange etterlyser mer handling mot Den islamske staten i Syria og Irak.

05:04

Omstridt VG-intervju med islamist vises i retten

Oslo (NTB): I den kommende rettssaken mot den terrortiltalte islamisten Ubaydullah Hussain kommer et omstridt TV-intervju i VG til å bli brukt som bevis mot 29-åringen.

04:24

Sør-Koreas president åpen for kontakt med nord

Seoul (NTB-Reuters): Sør-Koreas president Park Geun-hye sier at døra er åpen for samtaler med Nord-Korea under FNs hovedforsamling i New York.

03:57

Sju politifolk drept i Colombia

Bogotá (NTB-AFP): Sju politifolk ble tirsdag drept og fem såret da kjøretøyene deres ble angrepet av væpnede menn som trolig tilhører FARC-geriljaen.

03:57

Laber interesse for småkraftverk

Oslo (NTB): Interessen for å bygge småkraftverk har tørket ut, viser en oversikt over antall søknader til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

03:52

Amerikaner pågrepet på vei til Nord-Korea

Seoul (NTB-AFP): Sørkoreanske soldater har pågrepet en amerikansk borger som forsøkte å svømme over grenseelva til Nord-Korea.

03:42

Flygelederne ut mot Avinors konkurranseplaner

Oslo (NTB): Avinor forbereder seg på konkurranse om flydirigering i norsk luftrom, men flygelederne vil ikke høre snakk om mer jobb for samme lønn som i dag.

03:12

Tyske muslimer inviterer til bønnedag mot IS

Berlin (NTB-Reuters): Over 2.000 tyske moskeer har invitert tyskere fra alle religioner til å delta i fredagsbønnen denne uka for å protestere mot Den islamske staten (IS).

03:11

Professorer: – Handlingsregelen er for raus

Oslo (NTB): Handlingsregelen for bruk av oljepenger er for raus og må endres, mener tre professorer.

02:54

Russisk oligark i husarrest

Moskva (NTB-AFP-Reuters): Russiske myndigheter opplyser at en russisk milliardær er satt i husarrest, anklaget for hvitvasking av penger.

02:11

Solvik-Olsen: Støre kritiserer egen regjering skarpt

Oslo (NTB): Aps forslag om å styrke kollektivtilbudet gjennom boligutbygging er påfallende likt regjeringens egen handlingsplan for kollektivtrafikken, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp).

02:11

– Syriske opprørere tar FNs våpen på Golan

New York (NTB-AFP): Syriske opprørere som er tilknyttet al-Qaida, har tatt våpen, uniformer og kjøretøyer fra FN-styrkene på Golanhøydene og samtidig opprettet en «sikker sone» for å angripe regjeringsstyrkene, sier Syrias FN-ambassadør.

02:05

IMF og Verdensbanken advarer mot ny vold i Gaza

Jerusalem (NTB-AFP): Verdensbanken og Det internasjonale pengefondet IMF advarer mot fornyet vold på Gazastripen om ikke innsatsen økes for gjenoppbygging etter Israels krig i sommer.

onsdag 17.09 2014
01:40

Halvparten av salvadoranerne vil utvandre

San Salvador (NTB-DPA): Rundt 43 prosent av befolkningen i El Salvador har et ønske om å forlate landet, viser en meningsmåling i avisa La Prensa Gráfica.

01:33

Nationens papirutgave kan bli ren lørdagsavis

Oslo (NTB): Om halvannet år kan avisen Nationen bli en ren lørdagsavis, dersom nok abonnenter har gått over til digitale abonnementer.

01:33

Valg i gang på Fiji

Suva (NTB-AFP-DPA): Valglokalene åpnet klokka 7.30 onsdag morgen for det første valget på Fiji siden militærkuppet for åtte år siden.

01:07

Ukraina ønsker norsk gass

Oslo (NTB): For å begrense Russlands kontroll over landets økonomi ønsker Ukraina tilgang på norsk gass. Utenriksminister Børge Brende (H) sier energisektoren er et framtidig satsingsområde for samarbeid.

onsdag 17.09 2014
01:06

25 millioner til kampen mot arbeidskriminalitet

Oslo (NTB): Regjeringen bidrar i det kommende statsbudsjettet med til sammen 25 millioner kroner til samarbeid mellom Skatteetaten, politiet og Arbeidstilsynet.

00:17

Oslo kommune i retten etter at 83-åring frøs i hjel

Oslo (NTB): 22 vitner skal forklare seg i retten om omsorgstilbudet til en 83 år gammel kvinne som frøs i hjel utenfor sin egen leilighet i Oslo.

00:00

Måling: 48 prosent sier ja til skotsk uavhengighet

London (NTB-Reuters): 48 prosent sier ja til skotsk uavhengighet, mens 52 prosent sier nei, ifølge to ferske meningsmålinger to dager før folkeavstemningen.

tirsdag 16.09 2014
23:53

Krav om politiattest for assistert befruktning

Oslo (NTB): Bioteknologirådet vil kreve politiattest for å få assistert befruktning. Målet er å hindre at personer som tidligere har begått overgrep mot barn, får dette tilbudet.

23:38

81 år gammel opposisjonell arrestert i Kina

Beijing (NTB-AFP): Politiet i Beijing har pågrepet en 81 år gammel forfatter som lenge har vært en skarp kritiker av kommunistpartiet.

tirsdag 16.09 2014
23:29

Enebolig på Kvål mest sett på finn.no

I garasjen er det granittfliser på gulvet og 33 downlights.

22:39

Politiet henla sak etter at rullestolbruker døde

Lillehammer (NTB): Politiet har henlagt saken mot Lillehammer kommune etter at en rullestolbruker trillet utfor en trapp ved et bo- og omsorgssenter og døde.

22:39

Obama: – Stopp ebola før hundretusener dør

Atlanta (NTB-Reuters-AFP): USAs president Barack Obama ber verden om å reagere raskt for å stanse ebolaepidemien i Vest-Afrika og hindre at hundretusener av liv går tapt.

22:14

Her ble det målt 23 varmegrader i dag

Flere trønderske steder kunne skilte med over 20 grader. Og godværet fortsetter.

22:14

Morfar pågrepet for drap i tingretten i København

København (NTB-Ritzau): En 67 år gammel mann har tilstått at det var han som avfyrte skuddene som drepte en 57-årig advokat i tingretten i København tirsdag.

tirsdag 16.09 2014
22:08

USAs fattigdomsrate falt for første gang på sju år

Washington (NTB-Reuters): Andelen fattige amerikanere falt i fjor for første gang siden 2006, et tegn på at bedringen i USAs økonomi også har begynt å gjøre hverdagen litt lettere for de dårligst stilte.

22:04

Snapchat puster Facebook i nakken

Oslo (NTB): Bildedelingstjenesten Snapchat er nest størst av de sosiale mediene som brukes daglig i Norge. De unge er på «snap», mens de eldre er på Facebook.

21:50

Kurdere har gjenerobret kristne landsbyer i Irak

Arbil (NTB-AFP): Kurdiske styrker gjenerobret tirsdag sju kristne landsbyer som i sommer ble inntatt av ytterliggående islamister i Den islamske staten (IS), opplyser en offiser og en prest.

21:27

– Granat avfyrt mot Israel fra Gaza

Jerusalem (NTB-Reuters-AFP): En granat er avfyrt fra Gazastripen mot Israel for første gang siden våpenhvilen ble innført 26. august, opplyser det israelske militæret.

21:18

Norske skip plukket opp 270 flyktninger i Middelhavet

Oslo (NTB): Bare i løpet av én dag plukket norske skip opp 270 flyktninger fra Syria og Afrika fra båter i Middelhavet. Rederiforbundet mener menneskesmuglere bruker handelsskip som «dumpingplasser».

20:58

67 døde i bygningskollaps i Nigeria

Johannesburg (NTB-AFP): 67 sørafrikanere døde da en bygning kollapset i Lagos i Nigeria, opplyser sørafrikanske myndigheter.