Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

torsdag 23.10 2014
10:56

Åtte drept i angrep mot minibuss i Pakistan

Quetta (NTB-AFP): Åtte sjiamuslimer ble drept da væpnede menn skjøt mot en minibuss i Baluchistan-provinsen sørvest i Pakistan.

10:50

Tiltalt for overlagt drap i Tranby-saken

Oslo (NTB): En 53 år gammel kvinne er tiltalt for overlagt drap på sin ektemann Per Gunnar Asheim (57) i den såkalte Tranby-saken.

10:11

Ny oljedrevet nedtur på Oslo Børs

Oslo (NTB): Uroen på Oslo Børs ser ikke ut til å være over ennå, og torsdag drar fallende oljepris markedet nedover igjen. Etter en halvtimes handel var hovedindeksen ned 1 prosent til 569,01 poeng.

10:10

Norges Bank holder styringsrenten fast

Norges Bank holder styringsrenten uendret på 1,5 prosent. Dermed passerer vi 1.000 dager med samme rente innen neste rentemøte.

Dette leses nå:
torsdag 23.10 2014
10:06

Norges Bank holder styringsrenten fast

Oslo (NTB): Norges Bank holder styringsrenten uendret på 1,5 prosent. Dermed passerer vi 1.000 dager med samme rente innen neste rentemøte.

09:53

Svenske forsvaret: – Vet ikke hva vi leter etter

Stockholm (NTB-TT): Det svenske forsvaret innrømmer at de ikke vet hva de leter etter i skjærgården utenfor Stockholm. En fremmed ubåt er én av flere muligheter.

09:16

Hylles som helt etter skytedramaet i Ottawa

Kevin Vickers hylles som en helt i Canada etter at han omtales som mannen som skjøt og drepte den antatte gjerningsmannen i skytedramaet i Ottawa.

09:12

Kronprinsparets fondspenger havnet i tobakksselskap

Oslo (NTB): Tobakksselskapet Philip Morris er utestengt fra Oljefondets portefølje, men en slump penger fra kronprinsparets humanitære fond ble indirekte plassert i selskapet.

09:00

Sterkt kvartal for DNB

DNB fikk et resultat på 5.686 millioner kroner i tredje kvartal, opp 805 millioner fra samme kvartal i fjor.

08:56

Norwegian vokser, men holder ikke følge økonomisk

Oslo (NTB): Norwegian fikk et resultat før skatt på 505 millioner kroner i tredje kvartal i år. For ett år siden var samme resultat 99 millioner kroner høyere.

08:55

Hylles som helt etter skytedramaet i Ottawa

Ottawa (NTB-AFP): Kevin Vickers hylles som en helt i Canada etter at han omtales som mannen som skjøt og drepte den antatte gjerningsmannen i skytedramaet i Ottawa.

08:47

Eksilgruppe: – 32 sivile drept i USA-ledet bombing i Syria

Beirut (NTB-Reuters): 32 sivile er drept i de USA-ledede bombeangrepene mot opprørere i Syria, ifølge en syrisk aktivistgruppe. Seks av de drepte skal ha vært barn.

08:25

Trolig armbrudd etter påkjørsel i Melhus

En person er sendt til St. Olavs Hospital etter en påkjørsel i Melhus.

08:22

Irakiske kurdere sender forsterkninger til Ayn-al-Arab

Arbil (NTB-AFP): Irak-kurdiske politikere er enige om å sende forsterkninger til den syriske grensebyen Ayn-al-Arab (Kobani) for å hjelpe de syrisk-kurdiske styrkene der i kampen mot IS.

08:00

Sterkt kvartal for DNB

Oslo (NTB): DNB fikk et resultat på 5.686 millioner kroner i tredje kvartal, opp 805 millioner fra samme kvartal i fjor.

07:44

Frykter skred vil utløse enda større skred

Det har ikke vært bevegelse i det ustabile fjellpartiet Mannen i Romsdalen i natt.

07:40

Kutt reduserer underskuddet i Norske Skog

Oslo (NTB): Lavere kostnader gir uttelling på bunnlinjen i Norske Skog, til tross for fallende inntekter. Underskuddet før skatt ble på 40 millioner kroner i tredje kvartal.

07:31

18-åring døde etter ulykke på E16 i Bærum

Sollihøgda (NTB): En 18 år gammel mann som ble påkjørt i et fotgjengerfelt på E16 i Bærum tirsdag kveld, døde natt til torsdag av skadene.

07:09

Første budsjett fra den nye svenske regjeringen

Stockholm (NTB-TT): Den rødgrønne regjeringen i Sverige legger torsdag fram sitt første budsjettforslag. Det inneholder nysatsinger for over 20 milliarder svenske kroner.

07:00

Ap-medlemmer vil ha Lippestad i bystyret i Oslo

Oslo (NTB): Nominasjonskomiteen i Oslo Arbeiderparti sendte onsdag ut forslag til bystyreliste for lokalvalget neste år. Breivik-forsvarer Geir Lippestad og 83-årige Thorvald Stoltenberg er med på listeforslaget.

torsdag 23.10 2014
06:46

Sjeføkonom: – Norge vil få renter nær null

Oslo (NTB): Det kraftige fallet i oljeprisen gjør at Norge blir mer likt våre naboland som sliter, sier sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen i Eika-gruppen. Han som spår kraftige kutt i styringsrenten i året som kommer.

06:32

Fanger må fortsatt dele celler i norske fengsler

Oslo (NTB): Prøveordningen med to innsatte i samme celle i norske fengsler fortsetter neste år, til tross for at de fengselsansatte er kritiske.

06:29

Røykte hasj med tiåring – dømt til fengsel

Sandefjord (NTB): En 36 år gammel mann er i Agder lagmannsrett dømt til 120 dagers fengsel for legemsbeskadigelse etter å ha gitt hasj til en ti år gammel gutt. De to røykte stoffet sammen.

06:11

Harper: Vi lar oss ikke skremme

Ottawa (NTB-Reuters-AFP): Canadas statsminister fordømmer det «brutale og voldelige» angrepet i Ottawa og lover at Canada ikke vil la seg skremme.

torsdag 23.10 2014
05:52

Dobbeltstemme hindret nikabforbud i Vest-Agder

Kristiansand (NTB): Fylkesordfører Terje Damman fra Høyre brukte dobbeltstemmen sin for å stanse et forslag om å utrede forbud mot burka og nikab på videregående skoler i Vest-Agder.

05:48

Harper: Vi lar oss ikke skremme

Canadas statsminister fordømmer det «brutale og voldelige» angrepet i Ottawa og lover at Canada ikke vil la seg skremme.

05:38

Per Sandberg åpen for omkamp om formuesskatten

Frp-nestleder Per Sandberg er åpen for omkamp om formuesskatten når samarbeidspartiene skal snekre budsjett på Stortinget i høst.

05:31

Oslo Freedom Forum-deltaker søker asyl

Oslo (NTB): Den palestinske bloggeren og forfatteren Iyad El-Baghdadi ber om politisk asyl i Norge etter å ha deltatt på Oslo Freedom Forum.

05:31
torsdag 23.10 2014
05:31
05:28

Opprør mot politiledelsen i Bergen

Bergen (NTB): Saken om åtte år gamle Monika Sviglinskaja var dråpen som fikk begeret til å flyte over hos enkelte politiansatte i Bergen. Nå har politimesteren fått en varslersak i fanget.

04:45

Danske alvorlig skadd i vogntog-kollisjon på Sørlandet

Flekkefjord (NTB): En 39 år gammel dansk mann er alvorlig skadd etter en frontkollisjon mellom to vogntog på E39 ved Flikka i Flekkefjord onsdag kveld.

04:44

Ungarn straffeforfølger norskstøttede organisasjoner

Budapest (NTB-AFP): Ungarns regjering har besluttet å straffeforfølge organisasjonene som fordeler norske EØS-midler i landet.

04:30

Solberg beskyldes for dårlig lederskap

Oslo (NTB): Regjeringens samarbeidspartier, KrF og Venstre er provosert av alle omkampene i budsjettbehandlingen og nå møter statsminister Erna Solberg beskyldninger om dårlig lederskap.

torsdag 23.10 2014
04:14

Barn med utenlandske foreldre mer voldsutsatt

Oslo (NTB): Barnehuset i Oslo slår alarm om at barn med utenlandske foreldre er mer utsatt for vold enn andre barn. Sju av ti barn som avhøres har foreldre med utenlandsk bakgrunn.

04:03

Kritiserer nordmenn for å gi for lite

Oslo (NTB): Vi ga 47 kroner per nordmann under årets TV-aksjon til Kirkens Nødhjelp. Skammelig lite, mener en ekspert.

03:18

Høyre vraker utlendinger til Nobelkomiteen

Oslo (NTB): Det er neppe aktuelt med utlendinger i Nobelkomiteen, sier Høyres parlamentariske leder. Partiet vil heller ikke gi instruks til nye nobelkomitémedlemmer om å fjerne Thorbjørn Jagland som leder.

02:46

Politiet: Trygt i sentrum av Ottawa

Ottawa (NTB): Politiet i Ottawa sier det nå er trygt for folk å bevege seg i sentrum av byen igjen.

02:36

Per Sandberg åpen for omkamp om formuesskatten

Oslo (NTB): Frp-nestleder Per Sandberg er åpen for omkamp om formuesskatten når samarbeidspartiene skal snekre budsjett på Stortinget i høst.

02:00

Mann hoppet over gjerdet til Det hvite hus

Washington (NTB-Reuters): En mann hoppet over gjerdet rundt Det hvite hus i Washington onsdag. Han ble stanset av hunder fra sikkerhetstjenesten.