Gå til mobilutgaven
onsdag 01.06 2016
01:24

Brann i bygning ved Hestsjøen

Nødetatene er på stedet.

01:12

Partene i bryggerioppgjøret enige – unngår ølstreik

Oslo (NTB): Partene i bryggerioppgjøret er enige om en løsning. Dermed blir det ingen ølstreik fra onsdag morgen.

00:52

Frp slår alarm om segregering i Oslo

Oslo (NTB): Frp slår alarm om en stadig mer segregert hovedstad. I Oslo er det fire drabantbyer der innvandrere – hovedsaklig fra Afrika og Asia – utgjør mer enn 60 prosent av befolkningen

00:49

Regjeringen vil gi støtte til alle Tine-konkurrenter

Oslo (NTB): Regjeringen vil åpne opp for å gi alle konkurrentene til meierigiganten Tine inntil 50 millioner kroner i årlig støtte.

Leses nå:
onsdag 01.06 2016
00:46

Canadiske brannofre får flytte hjem

Edmonton (NTB-AP): Onsdag starter en gradvis retur av beboere som ble hjemløse under den massive skogbrannen i provinsen Alberta i Canada.

00:13

Meglertopper tror på fortsatt boligprisoppgang i mai

Oslo (NTB): Signalene fra noen av de største eiendomsmeglerkjedene tyder på at oppgangen i boligprisene har fortsatt i mai – spesielt i Oslo.

tirsdag 31.05 2016
23:46

Uviss framtid for 50 pansrede kjøretøy i Forsvaret

Oslo (NTB): 50 pansrede kjøretøy som Forsvaret skal kvitte seg med, har stått på lager i tre til fire år. Det siste året har de stått ute i det fri.

23:33

To mistet lappen i fartskontroll i Byåsveien

To bilister mistet førerkortet i Byåsveien tirsdag kveld. Den ene kjørte i 81 km/t.

23:23

Mann påkjørt av T-banetog i Stockholm

Stockholm (NTB): En mann i 30-årene er påkjørt av et T-banetog i Stockholm. Politiet mener han kan ha blitt dyttet ned i sporet.

22:58

Sollihøgda sa ja til Bærum

Sandvika (NTB): I en folkeavstemning på Sollihøgda stemte 57 prosent ja til å bli en del av Bærum kommune, mens 39 prosent ville bli værende i Hole kommune.

22:42

Laksestarten:

- Vi satser på storlaksen i natt

Jan Erik Granbo og sønnen Steffen er tidlig nede ved elva i kveld. Det er knappe to timer igjen. Da skal storlaksen på kroken.

22:21

Trump irritert over pengespørsmål

New York (NTB-AP): Donald Trump hisset seg opp da han fikk spørsmål fra pressen om hvor pengene han har samlet inn til krigsveteraner, har blitt av.

21:47

Mann dømt for uaktsomt dobbeltdrap

Ski (NTB): En 40 år gammel litauer er i Follo tingrett dømt til fem måneders fengsel etter at to unge menn på motorsykkel døde i en ulykke mannen forårsaket.

21:32

Tiåring knivstukket ved svensk skole

Gävle (NTB-TT): En ti år gammel gutt fikk lettere skader etter at han ble knivstukket på skoleveien av en ukjent gjerningsmann i Gävle øst i Sverige.

21:26

22.000 flyktningbarn skal få FN-hjelp i Hellas

FNs barnefond UNICEF vil trappe opp støtten for flyktninger og migranter i Hellas til å omfatte 22 000 flyktningbarn.

tirsdag 31.05 2016
21:15
20:44

Fare for streik – ølkranene kan gå tomme

Oslo (NTB): Partene i bryggerioppgjøret har bare noen timer på seg til fristen for meklingen går ut. Ølstreiken kan være et faktum fra onsdag morgen av.

20:26

NVE vil ha dyrere strøm på ettermiddagen

Oslo (NTB): Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) vil gjøre det dyrere å bruke strøm under strømtoppene på morgenen og ettermiddagen.

20:13

Prøver å redde bolighus fra brann i Haltdalen

Full fyr i fjøset. Ingen mennesker eller dyr er skadet.

20:10

Opposisjonen støtter ikke Røe Isaksens barnehagemelding

Oslo (NTB): Flere av de kontroversielle elementene i barnehagemeldingen vrakes av opposisjonen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) bes i stedet komme tilbake til Stortinget med nye forslag.

tirsdag 31.05 2016
19:24

Nekter for drapsforsøk på politimenn

Gjøvik/Oslo (NTB-André Lorentsen): Mannen som er tiltalt for drapstrusler og drapsforsøk på to politimenn ved en bensinstasjon på Roa i Oppland i fjor sommer, erkjenner ikke straffskyld.

19:21

Nå skal den gamle Postgården bygges ut

Bygningsrådet i Trondheim har sagt ja til at Reitan-eide E.C. Dahls Eiendom bygger ut det gamle Postkontoret i Dronningens gate.

19:01

- Turene til Tyrkia går veldig billig nå

Færre trøndere vil reise til landet.

18:47

Fortsatt brannfarlige varmtvannsberedere i norske hjem

Oslo (NTB): Det er fortsatt over 11.000 brannfarlige varmtvannsberedere i norske husstander etter at Oso Hotwater advarte om en feil som kan føre til overoppheting og brann.

18:33

Bjørneviks rederi tilbake i pluss

Tross lavere inntekter gikk Ole T. Bjørneviks rederi med overskudd etter årets tre første måneder.

tirsdag 31.05 2016
18:32

Kjøkkenhager er ikke nok, Rita

Jeg blir både deprimert og oppløftet av å være på FN-konferansen i Trondheim. Bærekraft er vanskelige greier, noe Rita Ottervik klarte å illustrere.

18:31

Statsråden i humle-drama

- Humlekassen er tom. - Nei, det er den ikke, der er humla!

18:01

Ikke noe kriminelt bak dødsfall på Mallorca

Palma (NTB): Det ligger ikke noe kriminelt bak dødsfallet til en norsk kvinne i 60-årene som ble funnet død på Mallorca mandag, ifølge politiet.

17:33

Gutter tilstår å ha plassert halshogde dyr på kirketrapp

Tangvall (NTB): Tre mindreårige gutter innrømmer å ha tatt livet av fire små dyr og plassert dem i korsformasjon på en kirketrapp i Søgne i Vest-Agder.

17:26

Svak tirsdag på Oslo Børs

Oslo (NTB): De røde tallene dominerte på Oslo Børs tirsdag. Hovedindeksen endte på 617,31 poeng ved børsslutt, en nedgang på 0,9 prosent.

tirsdag 31.05 2016
16:24

Mann (65) siktet for overgrep mot 40 norske barn

Oslo (NTB): Aktor har utvidet siktelsen mot en 65 år gammel mann fra Hordaland til å gjelde seksuelle overgrep mot 40 norske barn. Mannen skal også ha bestilt strømming av overgrep mot barn fra Filippinene.

16:02

Næringslivet kutter sukkerinnhold

Mat- og drikkenæringen erkjenner at befolkningen får i seg for mye sukker og vil redusere sukkerinnholdet i sine produkter.

16:00

Dødstallene stiger i Middelhavet

2443 personer er døde eller savnet i Middelhavet i løpet av 2016.

15:27

– Migranter brukte falske pass fra Litauen

Praha (NTB-AP): Tsjekkisk politi sier de har avslørt et kriminelt nettverk som har produsert falske litauske pass som er blitt brukt av migranter i EU-land.

15:26

KrF, SV, Sp og Venstre vil vrake Isaksens fraværsgrense

Oslo (NTB): Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) er helt avhengig av å få med seg Ap for å få innført en omstridt fraværsgrense i videregående skole.

15:21

Blodig Biafra-markering i Nigeria

Lagos (NTB-AFP): Minst ti mennesker er drept under protester i forbindelse med markeringer av Biafra-krigen i Nigeria, opplyser lokalt politi.