Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

onsdag 16.04 2014
17:39

Måtte avlive havørn som var full av hagl

En svært medtatt havørn ble funnet i skogkanten i Namsos, men skadene var så store at den måte avlives av dyrlege.

17:34

Sjekk grindhvalene i Trondheimsfjorden

En flokk på rundt 30 hvaler svømte sørover.

17:33

Skiturist hentet opp av bresprekk på Svalbard

Longyearbyen (NTB): En skiturist som falt ned i en bresprekk på Svalbard og skadet skulderen onsdag ettermiddag, er hentet opp av turfølget.

17:19

Arbeidsløsheten under 7 prosent i Storbritannia

London (NTB-AFP): Arbeidsløsheten i Storbritannia falt til 6,9 prosent i forrige kvartal.

Dette leses nå:
onsdag 16.04 2014
17:00

- De elsket naturen. Det var derfor de var der

Henning Nilsen fra Trondheim mistet to av sine beste kamerater i rasulykken i Sunndalsfjella.

16:59

Mann skadd i brann i Sortland

Sortland (NTB): En mann er fløyet til sykehus etter en brann i et hus i Sortland onsdag ettermiddag. Åtte forbipasserende som fikk mannen ut av huset, ble også skadd i brannen.

16:53

Jagland: – Den største krisen siden den kalde krigen

Strasbourg (NTB): Alvorlige brudd mot menneskerettighetene som korrupsjon, menneskehandel, rasisme og diskriminering vedvarer i Europa, viser en rapport Thorbjørn Jagland la fram onsdag.

16:27

Norwegian truer med permittering av ansatte

Oslo (NTB-Solveig Joten Svensen): Da fagforeningen Parat truet med streik for 1.300 Norwegian-ansatte, sendte flyselskapet Norwegian ut permitteringsvarsel til samtlige ansatte.

16:17

NATO: Ingen endring i russiske styrker

Brussel (NTB-Reuters): NATO ser ingen vesentlig endring i de russiske styrkene ved Ukrainas grense, sier NATOs øverstkommanderende i Europa, amerikanske Philip Breedlove.

16:14

Mann siktet for å ha tent på omsorgsbolig

Sandefjord (NTB): En 53 år gammel mann er pågrepet og siktet for å ha stått bak brannen i en omsorgsbolig i Sandefjord onsdag. Han bor selv i leilighetskomplekset.

15:46

Pansrede kjøretøyer tatt av prorussiske demonstranter

Slavjansk (NTB-Reuters): Det ukrainske forsvarsdepartementet bekrefter at prorussiske demonstranter har tatt kontroll over seks av Ukrainas pansrede kjøretøyer onsdag.

15:29

Mareritt for foreldre etter massebortføring i Nigeria

Maiduguri (NTB-AFP): Desperate nigerianske foreldre ber myndighetene om å få slutt på marerittet etter at tungt bevæpnede islamister bortførte mer enn 100 jenter fra en videregående skole.

15:27

Død person funnet i sjøen i Rogaland

Vikevåg (NTB): Mannen som ble funnet i vannet ved Sjøberg feriesenter på Rennesøy, døde i en ulykke, opplyser Rogaland politidistrikt.

14:46

Mann til sykehus etter utforkjøring på Romerike

Bjørkelangen (NTB): En mann ble onsdag ettermiddag sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse etter å ha kjørt på et tre i Aurskog-Høland i Akershus.

14:42

EU vedtok regler mot sosial dumping

Strasbourg (NTB): EU-parlamentet har godkjent nye regler for å hindre sosial dumping for arbeidere som er utstasjonert i andre land i Europa.

14:31

291 personer savnet etter ferjeulykke i Sør-Korea

En ferje med 459 passasjerer, flertallet av dem skoleelever, krenget og sank utenfor den sørkoreanske kysten onsdag. Fire personer er bekreftet omkommet.

14:31

Uavklart om norsk NATO-bidrag i Øst-Europa

Oslo (NTB): Norge har ennå ikke fått henvendelse fra NATO om å bidra når alliansen nå øker den militære tilstedeværelsen i Øst-Europa, opplyser Forsvarsdepartementet.

14:22

Jordan i luftangrep mot syriske panserkjøretøyer

Amman (NTB-AFP): Det jordanske flyvåpenet har ødelagt flere pansrede kjøretøy som var i ferd med å krysse grensen inn til landet fra den syriske siden.

14:17

NATO støtter sine allierte med økt tilstedeværelse

Brussel (NTB-Ritzau-DPA): NATO øker den militære tilstedeværelsen i Øst-Europa og Baltikum både til lands, til vanns og i luften som følge av konflikten i Ukraina.

13:49

Oppgang på børsens korteste handledag

Oslo (NTB): Tekniske problemer gjorde at investorene fikk bare to timer til påskehandelen på Oslo Børs onsdag. Hovedindeksen steg 0,86 prosent til 550,53 poeng.

onsdag 16.04 2014
13:26

Erfarne skigåere omkom i snøskred i Sunndalsfjella

Sunndalsøra/Oslo (NTB-Anniken Celine Berger): Det var fire erfarne, fjellvante menn som mistet livet i snøskredet i Sunndalsfjella. Lokalsamfunnet er preget av dødsulykkene.

13:19

Påskerushet i gang på Østlandet

Oslo (NTB): Køene i påsketrafikken tetner seg til nordover på E6 ved Minnesund onsdag ettermiddag, men ellers går trafikken foreløpig som smurt på de øvrige utfartsveiene.

13:19

Avviser meldinger om ukrainske avhoppere

Slavjansk (NTB-Reuters): Soldater fra den ukrainske hæren sier de sluttet seg til de prorussiske styrken fordi de ikke ville skyte på sine egne. Det ukrainske forsvarsdepartementet avviser at de har avhoppere.

13:04

To skadd i eksplosjon i safe i Bø

Bø (NTB): To menn ble skadd i en eksplosjon som oppsto da de forsøkte å åpne en gammel safe i en bolig i Bø i Telemark onsdag formiddag.

onsdag 16.04 2014
12:44

Separatister erklærer Odessa for uavhengig

Odessa (NTB): Prorussiske separatister har erklært den ukrainske byen og regionen Odessa for uavhengig, melder nettstedet Russia Today.

12:41

- Det var bra at vi fikk ut alle

Tindeveileder Ole Tangen var i dag med og hentet ut de fire omkomne i Sunndal.

12:30

Her ble de omkomne funnet

Her kan du lese alle sakene om skredulykken Sunndal.

12:20

16 drept i granatangrep i Irak

Bagdad (NTB-DPA): Minst 16 personer ble drept i flere granatangrep mot bygninger i byen Fallujah vest i Irak.

12:12

Flere såret i sammenstøt ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem

Jerusalem (NTB-AFP) Flere palestinere ble såret i sammenstøt med israelsk politi ved al-Aqsa-moskeen, som var blitt åpnet for jødiske besøkende.

onsdag 16.04 2014
12:06
12:00

Melk billigere enn flaskevann

Oslo (NTB): I dagligvarebutikken er melk visstnok den billigste drikken man kan få kjøpt. Melkebonde Per Olaf Lundteigen (Sp) mener det er helt på jordet.

11:56

Varsler vanskelige kjøreforhold i Sør-Norge

Oslo (NTB): Vær og vind kan gi utfordringer for bilister som skal over fjellet i Sør-Norge på skjærtorsdag, advarer Meteorologisk institutt.

11:18

Kiev: Separatister har fått ordre om å drepe

Kiev (NTB-AFP): Russiske kommandanter som befinner seg i Øst-Ukraina, har gitt prorussiske separatister i området ordre om å skyte for å drepe, hevder ukrainske sikkerhetsmyndigheter.

11:13

Statsministeren personlig uenig med kirken

Oslo (NTB): Som statsminister respekterer Erna Solberg (H) kirkens rett til å nekte homofile kirkebryllup, men privat – og som kirkemedlem, er hun uenig.

onsdag 16.04 2014
11:04

Nytt tilbakeslag i søket etter MH370

Perth (NTB-AFP): Miniubåten Bluefin-21 måtte avbryte det andre undervannssøket før den dykket igjen for et tredje søk i jakten på det savnede Malaysia Airlines-flyet.

10:52

Jatsenjuk: – Russland eksporterer terrorisme

Kiev (NTB-Reuters-AFP): Den ukrainske statsministeren Arsenij Jatsenjuk anklager Russland for å eksportere terrorisme til Ukraina.

10:49

- Alle føler sterkt med de etterlatte

Sunndal-ordførerens tanker går til de pårørende.

10:45

– Prorussiske grupper har inntatt rådhuset i Donetsk

Donetsk (NTB-AFP): Minst 20 væpnede prorussiske soldater tok onsdag formiddag kontrollen over rådhuset i den ukrainske byen Donetsk, opplyser en talskvinne for byrådet.

10:29

Pansrede kjøretøy med russisk flagg i østukrainske byer

Slavjansk (NTB-Reuters): Flere pansrede personellkjøretøy har kjørt inn i Slavjansk i Øst-Ukraina. Kjøretøyet som leder kolonnen, har russisk flagg.

10:25

Røde Kors: Stor variasjon i skredfaren på fjellet

Oslo (NTB): Man må ikke stole blindt på skredvarsel, men være oppmerksom på at forholdene i fjellet endres fra time til time, advarer Røde Kors.