Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

fredag 24.10 2014
10:23

19 annonser fra 1970 du ikke finner maken til i dagens Adresseavisen

Vi har gravd i arkivet og serverer deg 19 annonser fra Adresseavisen i 1970. (Bla deg gjennom bildene i galleriet over).

10:08

Vinglete børsstart uten store utslag

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs beveget seg både over og under nullen fredag formiddag, men uten de store utslagene. Etter en drøy halvtime var den opp 0,1 prosent til 573,63 poeng.

10:05

Menn pågrepet med sprengstoff i København

København (NTB-Reuters): Dansk politi har pågrepet to menn som var i besittelse av 1 kilo plastisk sprengstoff på Nørrebro i København.

09:57

Russland: – Svensk ubåtjakt en komisk tragedie

Moskva (NTB-TT): Russland kaller den svenske ubåtjakten «grunnløs» og «en komisk tragedie» og sier den har bidratt til å øke spenningen i regionen.

Dette leses nå:
fredag 24.10 2014
09:48

Kvinne veltet på sykkel i Steinkjer

Nødetatene rykket ut til en sykkelvelt i Steinkjer sentrum.

09:07

Sundtoft hyller EU: – Norge må også sette seg høye klimamål

Oslo (NTB): Klima- og miljøminister Tine Sundtoft (H) hyller EU for å ha kommet i mål med tøffe klimatiltak natt til fredag. – Nå må Norge også sette seg ambisiøse klimamål, sier hun.

08:49
08:46

Avslutter ubåtjakten i Sverige

Stockholm (NTB-TT): Etter en uke med resultatløs leting etter en mulig fremmed ubåt avslutter det svenske forsvaret nå den storstilte operasjonen i Stockholms skjærgård.

08:18

Søvnproblemer gir økt fare for dødsulykker

Personer med søvnproblemer kan ha over tre ganger så høy risiko for å dø i ulykker, viser en ny norsk studie. Rett behandling kan redusere dødsulykker i trafikken med 30 prosent, mener forsker.

08:18

Avslutter ubåtjakten i Sverige

Det svenske forsvaret avslutter den store leteoperasjonen i Stockholms skjærgård, ifølge en pressemelding fra forsvaret.

08:11

Mali skjerper ebola-rutiner

Bamako (NTB-Reuters-DPA): Myndighetene i Mali skjerper rutinene etter at det første smittetilfellet av ebola er påvist i landet.

07:29

Tekniske problemer med Adressas telefonsystem

Vil bli fikset i løpet av morgenen.

07:17

Kutt i lørdagsposten kan bli dramatisk for avisene

Mange kan miste lørdagsavisen hvis Posten kutter utdeling av post på lørdager. Mange vil også få fredagsavisen på mandag.

07:15

Søvnproblemer gir økt fare for dødsulykker

Trondheim (NTB): Personer med søvnproblemer kan ha over tre ganger så høy risiko for å dø i ulykker, viser en ny norsk studie. Rett behandling kan redusere dødsulykker i trafikken med 30 prosent, mener forsker.

06:41

Krever å få tilbake siviltjenesten

Oslo (NTB): Etter at kvinnelig verneplikt ble vedtatt, vil Fredsrådet, OMOD, SU og Kvinneliga for fred og frihet ha siviltjenesten tilbake. Hver sjette søknad om fritak fra militærtjeneste blir i dag avslått.

06:37

Fire av ti abortsøkere brukte prevensjon

Oslo (NTB): Nesten fire av ti kvinner – 36,5 prosent – brukte prevensjon da de ble gravide, viser en undersøkelse blant abortsøkende kvinner. Sikrere prevensjon kan senke aborttallene, mener fødselsleger.

06:33

Flere voldssiktet etter slagsmål i Stavanger

Stavanger (NTB): En 27 år gammel mann er innlagt på Stavanger Universitetssjukehus med alvorlige skader etter et slagsmål ved Veritashammaren i Stavanger torsdag kveld.

06:32

Bileksplosjon i Malmö

Malmö (NTB): En bil eksploderte i Malmö natt til fredag. Det er ikke meldt om skadde etter eksplosjonen.

06:07
06:05

Tre drept da helikopter krasjet med fly

Washington (NTB-DPA): Tre personer mistet livet da et helikopter og et énmotorsfly krasjet i lufta over den amerikanske delstaten Maryland torsdag kveld lokal tid.

fredag 24.10 2014
05:54

Krigsherjede Gaza må vente lenge på hjelpen

Det vil ta 50 år å gjenoppbygge Gazastripen med den takten det nå er lagt opp til, mener Oxfam.

05:46

Amerikansk lege testet positivt for ebola

En ansatt i Leger Uten Grenser har testet positivt for ebolaviruset på et sykehus i New York. Legen kom nylig hjem fra Guinea.

05:37

Togene går som normalt igjen

Oslo (NTB): Feilen som stanset togtrafikken forbi Oslo S torsdag ettermiddag ble lokalisert ved midnatt natt til fredag. Alle tog går som normalt, også på Østfoldbanen.

05:32

Norwegian kan ha tapt én milliard på flytrøbbel

Problemene med Norwegians Dreamliner-fly har ført til rundt én milliard kroner i ekstra kostnader og tapte inntekter for selskapet.

fredag 24.10 2014
05:27

EU-lederne lover utslippskutt

Det har krevd lange og harde forhandlinger. Men natt til fredag fikk EUs stats- og regjeringssjefer på plass Unionens klima- og energipakke for 2030.

05:25

Kina sendte romfartøy til månen

Beijing (NTB-AFP): Som et ledd i sitt ambisiøse romprogram, har Kina for første gang sendt opp et fartøy som skal reise til månen og tilbake.

04:47

Norwegian kan ha tapt en milliard på flytrøbbel

Oslo (NTB): Problemene med Norwegians Dreamliner-fly har ført til rundt én milliard kroner i ekstra kostnader og tapte inntekter for selskapet.

04:39

Amerikansk lege testet positivt for ebola

New York (NTB-Reuters): En ansatt i Leger Uten Grenser har testet positivt for ebolaviruset på et sykehus i New York. Legen kom nylig hjem fra Guinea.

03:38

Solhjell får NATO-omkamp i SV

Oslo (NTB): Debatten om NATO, Russland og Ukraina i SV er ikke over. Når SVs landsstyre samles i slutten av november får nestleder Bård Vegar Solhjell omkampen han har bedt om.

fredag 24.10 2014
03:28

Bellona om klimaavtalen: – Tiden for retorikk er over

Oslo (NTB): Bellona-leder Frederic Hauge mener EUs avtale om utslippskutt er en massiv utfordring for Norge.

02:50

Mexicansk guvernør trekker seg etter studentforsvinning

Mexico city (NTB-Reuters): Guvernøren i staten der 43 studenter er forsvunnet i Mexico, trekker seg fra stillingen.

02:08

Politiet: – Huset bar ikke preg av innbrudd

Bergen (NTB): Et knust vindu, en øks i gangen og en klut full av glasskår var ikke nok til å overbevise politiet om innbrudd i huset der Monika Sviglinskaja ble funnet død.

01:59

Ny EU-krangel for britene

Brussel (NTB): Britene er sure på EU igjen. De kan ende opp med en ekstraregning på nesten 17,5 milliarder kroner til Unionens budsjett.

01:54

USA: – Kurderne har kontroll på Ayn al-Arab

Tampa (NTB-AFP): Den syriske byen Ayn al-Arab er ikke lenger på vei over i hendene på ekstremister fra Den islamske staten, hevder amerikanske tjenestemenn.

fredag 24.10 2014
01:15
01:11

USA vurderer skjerpet grensekontroll mot Canada

Washington (NTB-Reuters): Amerikanske myndigheter diskuterer om de skal skjerpe grensekontrollen mot Canada som følge terrorangrepene i Ottawa denne uka.

01:10

EU enig om klimamål

Brussel (NTB): EUs stats- og regjeringssjefer er enige om å kutte klimautslippene med minst 40 prosent innen 2030.

torsdag 23.10 2014
23:48

Første ebola-tilfelle bekreftet i Mali

Bamako (NTB-Reuters): En to år gammel jente i Mali er smittet av ebola. Det er første gang det er påvist et tilfelle av ebola i Mali, bekrefter landets helseminister.

23:32

Over 100 demonstrerte mot kunstner Lars Vilks

Oslo (NTB): Over 100 demonstranter møtte opp for å vise sin motstand mot den svenske kunstneren og kunsthistorikeren Lars Vilks utenfor Deichmanske bibliotek i Oslo torsdag kveld. – De går rett i fella, mener Vilks.

22:53

Buss for tog utover natten fra Oslo S

Oslo (NTB-Anniken Celine Berger): Etter over fem timer med full togstans på Oslo S er feilene fortsatt ikke funnet. Dermed blir det buss for tog også utover natten.