lørdag 21.01 2017
22:13

Jammeh forlater Gambia

Banjul (NTB-DPA): Gambias tidligere president Yahya Jammeh har ankommet flyplassen i hovedstaden Banjul, og er i ferd med å forlate landet.

22:03

Madonna med appell i Washington

Washington (NTB-AFP): Popstjernen Madonna dukket overraskende opp under lørdagens kvinnemarsj i Washington.

22:02

Trump hyller CIA

Washington (NTB-AFP-AP): President Donald Trump erklærte at han støtter CIA «1.000 prosent» da han talte til etterretningsorganisasjonens ansatte.

22:02

Slik fant Fredrik bilen sin. Nå er fire pågrepet for bildør-tyveriet

Noen av dem har erkjent å ha ribbet bil før dører og bakluke.

Leses nå:
lørdag 21.01 2017
21:55

Stor skredfare flere steder i Nord-Norge

Lyngseidet (NTB): Minutter etter at Statens vegvesen igjen åpnet Pollfjelltunnelen i Lyngen kommune i Troms for trafikk, gikk det et skred over tunnelen. Flere andre steder er skredfaren betydelig.

21:13

Russland: – Oljeproduksjonen er kuttet med 100.000 fat

Moskva (NTB-AFP): Russland har kuttet oljeproduksjonen med 100.000 fat daglig, opplyser landets energiminister Aleksander Novak.

20:49

Sju pågrepet for tolv år gammelt juvelkupp

Haag (NTB-AFP): Sju personer er pågrepet i Nederland og Spania, mistenkt for et ran av juveler verdt 67 millioner euro i 2005.

20:43

Stormarkering mot Trump i Washington

Washington (NTB-AP-AFP): Flere hundre tusen stilte opp i kvinnemarsjen i USAs hovedstad, dagen etter at Donald Trump ble innsatt som president. Oppmøtet var så stort at planen om å marsjere ble gitt opp.

20:25

Skikurs ble våt fornøyelse

Men regnet stoppet slett ikke aktiviteten ved Skistua i Trondheim.

20:01

Netanyahu vil diskutere trusselen fra Iran

Jerusalem (NTB-DPA): Israels statsminister Benjamin Netanyahu vil ha trusselen fra Iran tilbake på dagsordenen. Han vil ta opp temaet med USAs president Donald Trump.

19:39

USA sender observatør til Syria-samtalene i Astana

Washington (NTB-DPA): USA deltar med en observatør under fredssamtalene om Syria i Kasakhstan neste uke, opplyser det amerikanske utenriksdepartementet.

18:33

Sigarettsneip førte til branntilløp

Søppelkasse i tredje etasje tok fyr i Mellomveien i Trondheim.

18:26

280 støttet «womens march» i Trondheim

Engasjerte demonstranter med plakater og rosa «pussyhats» marsjerte mot Trumps kvinnesyn under «womens march» i Trondheim.

18:06

Mann i 50-årene livstruende skadd i alpinulykke

Fåvang (NTB): En mann i 50-årene ble brakt til Oslo universitetssykehus med livstruende skader etter å ha kjørt ut i Kvitfjell alpinanlegg i Ringebu i Oppland.

18:00

Syklist påkjørt i Arendal

Arendal (NTB): En tolv år gammel gutt er brakt til sykehus etter at han ble påkjørt av en bil da han syklet i et fotgjengerfelt i Arendal.

lørdag 21.01 2017
17:45

236 kan ha blitt drept i flyangrepet i Nigeria

Kano (NTB-AFP): Dødstallet etter feilbombingen av en flyktningleir ved byen Rann i Nigeria, kan være så høyt som 236, opplyser lokale myndigheter.

17:33

- Litt igjen før vi føler oss som ett NTNU

NTNU er ett universitet fordelt på tre studiebyer. Nå lager Studenttinget konferanse for å skape et felles miljø.

17:32

Gymlærer reddet elever ut av brennende buss

Roma (NTB-AFP-DPA): Dødstallet etter nattens bussulykke i Italia kunne vært høyere om ikke en lærer hadde reddet flere elever ut av det brennende vraket. 16 omkom, de fleste skoleelever i tenårene.

16:21

Flere hundre marsjerte mot Trumps likestillingssyn

Oslo (NTB): Flere hundre mennesker samlet til marsj i Oslo sentrum lørdag i en markering mot retorikken til president Donald Trump.

16:13

Her kjørte aller flest for fort i fjor

Tre fotobokser har knipset flest fartssyndere i Trøndelag.

lørdag 21.01 2017
14:20

Trumps tale gjør SV bekymret for sikkerhetspolitikken

Oslo (NTB): President Donald Trumps tale bør være et varsku til norske politikere om at reell endring er i vente, mener SV-leder Audun Lysbakken.

14:16

UDI tror norsk flyktningkvote fylles før sommeren

Oslo (NTB-Mats Rønning): Utlendingsdirektoratet anslår at Norge vil klare å fylle kvoten på 1.500 asylsøkere fra EUs relokaliseringsprogram i løpet av første halvår i år.

14:11

23 fortsatt savnet etter snøskredet i Italia

Penne (NTB-AP-AFP): Fem personer er bekreftet døde og 23 er savnet etter snøskredet ved skihotellet Rigopiano i Abruzzo-regionen i Italia. Minst ni personer er reddet levende ut av snømassene.

13:54

Åpningen av Berlins nye flyplass utsatt igjen

Berlin (NTB-DPA): Den lenge utsatte åpningen av Berlin Brandenburg lufthavn kommer ikke til å skje i år heller.

13:23

Prins William slutter som ambulansepilot

London (NTB-DPA): Storbritannias prins William slutter i jobben som ambulansepilot i sommer for å la sønnen starte skolegangen i London.

lørdag 21.01 2017
13:20

Bærum og Grenland får høy luftforurensning

Oslo (NTB): I Bærum bør barn med astma og voksne med hjerteproblemer holde seg inne lørdag ettermiddag og kveld. Også i Grenland varsler NILU høy luftforurensing.

13:12

Jensen regner på innvandring

Oslo (NTB): Konsekvensene av innvandring til Norge vil bli et hovedtema når regjeringen legger fram den varslede perspektivmeldingen i mars, melder Dagens Næringsliv.

12:59

Le Pen: – Et vekkelsesår for Europa

Koblenz (NTB-DPA): Nasjonal Front-leder Marine Le Pen mener 2017 blir et vekkelsesår for områdene i Europa som er blitt mest påvirket av flyktningkatastrofen.

12:39

Putins talsmann – Det vil ta måneder å arrangere Trump-møte

Moskva (NTB-FNB): Russlands president Vladimir Putin kommer snart til å ringe Donald Trump etter presidentinnsettelsen i USA, ifølge Putins pressetalsmann. Et møte er ikke planlagt.

12:16

Nye protester mot Sør-Koreas president

Seoul (NTB-AFP): Titusenvis av sørkoreanere trosset kulden i Seoul for å kreve president Park Geun-hyes avgang lørdag formiddag.

lørdag 21.01 2017
12:02

To til legevakt etter kollisjon i Levanger

Politiet inndro førerkort etter ulykke, men ombestemte seg senere.

11:59

Dette skriver avisene om Trump

At Donald J Trump nå har inntatt verdens mektigste embete, får enkelte til å se svært mørke skyer i horisonten.

11:44

Politiaksjoner etter terror-pågripelse i Wien

Wien (NTB-Ritzau): Lørdag ble det gjennomført flere politiaksjoner i Wien, etter at en mann ble pågrepet og mistenkt for å ha planlagt et bombeangrep.

11:20

To døde i jordskred i Kina

Beijing (NTB-AP): Minst to personer er døde og ti andre er savnet etter et hotell i Kina ble begravd av et jordskred, melder statlige medier.

11:19

Gambiere nekter å la Jammeh få spesialbehandling

Banjul (NTB-AP): Menneskerettighetsaktivister i Gambia krever at den avsatte presidenten Yahya Jammeh forlater landet uten en avtale som sikrer gunstige levekår etter avsettelsen.

11:14

Hareide frykter Trumps knyttneve

Lillestrøm (NTB): Donald Trumps første tale som amerikansk president gir grunn til uro, ifølge KrF-leder Knut Arild Hareide. Han mener Norge oftere kan bli nødt til å markere avstand til USA i årene som kommer.