Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

søndag 23.11 2014
10:05

– Tsunis neppe amerikansk ambassadør til Norge

Oslo (NTB): George Tsunis' manglende kunnskap om norske forhold gjør at Det hvite hus trolig vil nominere en ny kandidat til jobben som USAs ambassadør til Norge neste år.

10:00

Tidligere borgermester i Washington død

Washington (NTB-Reuters): Tidligere borgermester i Washington DC, Marion Barry, døde søndag på sykehus, 78 år gammel.

09:58
09:58

Iran: – Umulig å nå atomavtale innen mandag

Wien (NTB-AFP): Iran mener det vil være umulig å nå en atomavtale innen mandag, og vurderer å utvide forhandlingene med ett år, ifølge iranske medier.

Dette leses nå:
søndag 23.11 2014
09:34

Siemens søker kvinner

Hos Siemens er over 80 prosent av alle ansatte menn. Kun åtte prosent av dem som har tekniske stillinger er kvinner. Dette skal snus.

09:17

Utøya-etterlatte fornøyde med oppfølgingen

Oslo (NTB): Sju av ti foreldre som mistet barn i Utøya-terroren sier de er fornøyd med hjelpen de har fått fra fagfolk.

08:53

Valgurnene er åpnet i Tunisia

Tunis (NTB-AFP): Valgurnene er åpnet søndag idet historiens første frie presidentvalg finner sted i Tunisia, tre år etter at den arabiske våren fikk sitt utspring i landet.

08:43

Monikas mor kan ha rett til erstatning

Oslo (NTB): Moren til Monika Sviglinskaja kan ha rett til økonomisk oppreisning fra staten, selv om ingen blir dømt for drap på datteren.

08:20

Fire personer omkom i jordskjelv i Kina

Beijing (NTB-AFP): Dødstallet har steget til fire etter at et jordskjelv med styrke 5,9 rammet Sichuan-provinsen sørvest i Kina lørdag.

08:11

Lysbakken kaller Høyre «kalkulatorparti» etter meningsmåling

Oslo (NTB): I en ny meningsmåling sier kun 13 prosent av de spurte at de tror de vil få det bedre med det nye statsbudsjettet. SV-leder Audun Lysbakken mener Høyre har ødelagt for seg selv.

07:13

Færre søker asyl i Norge

Oslo (NTB-André Lorentsen): Tallet på asylsøkere i Norge har falt med 5 prosent i årets ti første måneder sammenlignet med samme periode i fjor. Samtidig får en høyere andel av søkerne ja på sine søknader.

06:34

To døde i boligbrann i Sverige

Stockholm (NTB-TT): To personer omkom i en boligbrann sør for Stockholm natt til søndag.

06:19

Nord-Korea advarer om «katastrofale konsekvenser» etter FN-kritikk

Seoul (NTB-AFP): Nord-Korea advarer om «katastrofale konsekvenser» for land som støtter FNs resolusjon som ber Sikkerhetsrådet vurdere om Nord-Korea skal stilles for Den internasjonale straffedomstolen i Haag (ICC).

05:52

Rapport: 60 tyske IS-krigere er drept

60 tyske statsborgere som kjemper for Den islamske staten (IS) i Irak og Syria, er blitt drept, ifølge den tyske sikkerhetstjenesten BfV.

05:51

Minst 39 skadd i jordskjelv i Japan

Minst 39 mennesker ble skadd i et jordskjelv med styrke 6,7 som rammet sentrale deler av Japan lørdag, opplyser myndighetene.

05:48

12-åring skutt av politi i USA

En 12 år gammel gutt ble alvorlig skadd da han ble skutt av politiet i Cleveland i USA lørdag. Gutten bar ifølge politiet en luftpistol som han nektet å legge fra seg.

05:16

Tysk ektepar drept i Karibia

Port of Spain (NTB-Reuters): Et eldre, tysk ektepar ble funnet drept på en strand på den karibiske øya Tobago lørdag, ifølge politiet.

04:53

Rapport: 60 tyske IS-krigere er drept

Berlin (NTB-DPA): 60 tyske statsborgere som kjemper for Den islamske staten (IS) i Irak og Syria, er blitt drept, ifølge den tyske sikkerhetstjenesten BfV.

04:41

Bergen fengsel roper varsku om farlige fanger

Bergen (NTB): Bergen fengsel sliter med å takle flere utagerende, voldelige og syke innsatte. Fengselet mener helsevesenet burde tatt seg av flere av de innsatte.

04:31

USA og Tyrkia lover samarbeid mot IS

Istanbul (NTB-DPA): USAs visepresident Joe Biden og Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan lover å styrke samarbeidet mot Den islamske staten (IS).

søndag 23.11 2014
03:51

Hus brant ned i Orkdal

Huset var under oppussing, og ingen befant seg der da brannen startet.

03:37

Rumensk aktor pågrepet for korrupsjon

Bucuresti (NTB-AFP): Romanias hovedaktor for organisert kriminalitet og terror er pågrepet, mistenkt for korrupsjon som har kostet myndighetene over 500 millioner kroner.

03:37

Fengselsansatte krever flere stillinger

Bergen (NTB): Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund (NFF) ber om 125 nye stillinger i fengslene her i landet. Men regjeringen har i stedet varslet at Kriminalomsorgen må kutte 25 millioner kroner neste år.

03:28

Minst 39 skadd i jordskjelv i Japan

Tokyo (NTB-DPA): Minst 39 mennesker ble skadd i et jordskjelv med styrke 6,7 som rammet sentrale deler av Japan lørdag, opplyser myndighetene.

søndag 23.11 2014
03:06

Svært smittsomt fugleinfluensavirus oppdaget i Tyskland

Berlin (NTB-AFP): Det er oppdaget ett tilfelle av fugleinfluensa i en villgås nord i Tyskland. Tilfellet skaper bekymring fordi villfugler kan smitte fjærfe som ender og kyllinger.

02:48

12-åring skutt av politi i USA

Cleveland (NTB): En 12 år gammel gutt ble alvorlig skadd da han ble skutt av politiet i Cleveland i USA lørdag. Gutten bar ifølge politiet en luftpistol som han nektet å legge fra seg.

02:10

Politisk uro etter lokalvalg i Polen

Warszawa (NTB-Reuters): Det liberalkonservative regjeringspartiet Borgerplattformen (PO) vant flest seter i lokalstyrevalget i Polen. Resultatet kan øke den politiske spenningen i landet.

01:27

Bil totalskadd i brann i Verdal

Tre personer var i bilen.

01:27

Nesten 800 båtflyktninger reddet i Middelhavet

Roma (NTB-AFP): Nesten 800 båtflyktninger har blitt reddet fra båter i Middelhavet de to siste døgnene, opplyser kystvaktene i Italia og Libya lørdag.

søndag 23.11 2014
00:57

Barn bortført av antatte islamister i Mali

Bamako (NTB-Reuters): Antatte islamister drepte to barn og bortførte ti nord i Mali lørdag. Forsvarsdepartementet i landet frykter de skal brukes som barnesoldater.

00:24

USA planlegger å bevæpne styrker i Irak

Washington (NTB-Reuters): USA planlegger å kjøpe våpen som irakere og kurdere skal bruke i kampen mot Den islamske staten (IS).

00:16

35-åring pågrepet etter skyting på sykehuset i Stavanger

Stavanger/Oslo (NTB-Alexander Vestrum): En 35-årig mann er pågrepet etter å ha avfyrt et skudd med pistol inne på Stavanger universitetssjukehus. Et rop om hjelp, tror politiet.

lørdag 22.11 2014
23:43

To gutter til sykehus etter traktorvelt i Sirdal

Tonstad (NTB): To tenåringsgutter er fraktet til sykehus etter at de veltet med traktor i Sirdal i Vest-Agder lørdag kveld. Ifølge politiet er det glatt veibane på stedet.

23:21

Mann omkom i ATV-ulykke i Hallingdal

Flå (NTB): En 37 år gammel mann fra Flå mistet livet i en ulykke med firehjuling i Flå i Buskerud lørdag ettermiddag.

lørdag 22.11 2014
23:14

Sammenstøt under demonstrasjon i Frankrike

Toulouse (NTB-Reuters): Det var sammenstøt mellom demonstranter og politi i den sørfranske byen Toulouse lørdag. Protestene gjaldt en ung aktivist som døde etter at politiet avfyrte en sjokkgranat i forrige måned.

22:48

To barn funnet døde i Finland – moren mistenkt

Kuopio (NTB-FNB): To små barn er funnet døde i en bolig i Kuopio i Finland. Politiet mistenker at moren har tatt livet av dem.

22:37

Boikott preget valget i Bahrain

Manama (NTB-Ritzau-DPA): Bahrain holdt lørdag sitt første valg siden opptøyene i 2011. Men store deler av den sjiamuslimske opposisjonen boikotter valget, som kritikere kaller et spill for galleriet.

22:04

Ny lottomillionær fra Trondheim

- Er det fakta, spurte den nybakte lottomillionæren fra Trondheim.

22:02

Danske skutt og såret i Riyadh

Riyadh (NTB-Ritzau-Reuters): En dansk mann er blitt skutt og såret i den saudiarabiske hovedstaden Riyadh.

22:00

To personer omkom i jordskjelv i Kina

Beijing (NTB-DPA): Et jordskjelv med styrke 5,9 rammet Sichuan-provinsen sørvest i Kina lørdag. To personer er bekreftet døde.