Gjennom serien «Enkle hverdagsretter» skal kokk og familiefar Lars Erik Vesterdal hjelpe oss med å lage enkel, kjapp og billig middag.
Se også: Slik lager du tomatsuppe uten posehjelp
La barna hjelpe til
- Her må man bruke alle triks i boka for å få barna til å spise fisk, sier Vesterdal. Han lar barna hjelpe til når cornflakes skal knuses.
- Voksne kan bruke potetgull om de vil, men da blir det ikke like sunt, sier kokken.
I videoen øverst kan du se hvordan han lager retten.
Se også: Kylling med perlespelt
Slik gjør du:
- Kutt opp fisken i fingertykke biter.
- Slå sammen to egg.
- Knus cornflakes i en pose.
- Panér fiskebitene i mel tilsatt litt salt og pepper, så over i egg og til slutt knust cornflakes.
- Når du har gjort det med alle fiskebitene steker du de i solsikkeolje på «medium varme pluss»
- Smak til rømmen med revet pepperrot, saften av en kvart sitron, salt og pepper.
- Legg salatblader på tortillalefsen sammen med kuttede tomater, agurkstrimler og masse rømmedressing.
- Legg på nystekt fisk og gjerne noen korianderblader.
- Pakk dette sammen og nyt!