Gjennom serien «Enkle hverdagsretter» skal kokk og familiefar Lars Erik Vesterdal hjelpe oss med å lage enkel, kjapp og billig middag.

Se også: Slik lager du tomatsuppe uten posehjelp

La barna hjelpe til

- Her må man bruke alle triks i boka for å få barna til å spise fisk, sier Vesterdal. Han lar barna hjelpe til når cornflakes skal knuses.

- Voksne kan bruke potetgull om de vil, men da blir det ikke like sunt, sier kokken.

Lars Erik dypper fisken i mel, egg og cornflakes. Foto: Espen Bakken

I videoen øverst kan du se hvordan han lager retten.

Se også: Kylling med perlespelt

Slik gjør du:

- Kutt opp fisken i fingertykke biter.

- Slå sammen to egg.

- Knus cornflakes i en pose.

- Panér fiskebitene i mel tilsatt litt salt og pepper, så over i egg og til slutt knust cornflakes.

- Når du har gjort det med alle fiskebitene steker du de i solsikkeolje på «medium varme pluss»

- Smak til rømmen med revet pepperrot, saften av en kvart sitron, salt og pepper.

- Legg salatblader på tortillalefsen sammen med kuttede tomater, agurkstrimler og masse rømmedressing.

- Legg på nystekt fisk og gjerne noen korianderblader.

- Pakk dette sammen og nyt!