- Jeg har store forventninger til i kveld og er sikker på det blir topp stemning, sier trondheimsgutten selvsikkert.

Lars Erik Aar (24), som spiller melodisk housemusikk under artistnavnet Years, har fått den ærefulle oppgaven å varme opp for Tiësto. Han virker ikke nervøs i det hele tatt, heller spent på å begynne det nye musikkåret.

Years har alltid jobbet hardt med musikkarrieren sin, og det er DJ Tiësto som har vært hans forbilde og inspirasjon.

Years låt på Tiëstos radiokanal

Teamet til Lars sendte promo av hans nye låt «Forget You» til Tiësto en uke før den skulle komme ut. Den 46 år gamle DJ-en falt for låten og spilte den på sin radiokanal «Tiësto's Club Life». Det betydde mye for Years.

- Tiësto var den første som virkelig gjorde det stort innen sjangeren, og viste at det faktisk var mulig, sier Years som får støtte av både familie og kjæreste i kveld.

Tiësto (Tijs Verwest) er fra Nederland og ble verdenskjent som trance- DJ i 2004 da han komponerte og fremførte musikken på åpningsseremonien på sommer-OL i Athen. Han er også en av verdens best betalte DJ-er.

Les også: Sjekk hva du kan gjøre i helgen i «Det Skjer- guiden»

Helt nye låter

Years bor for tiden i Amsterdam hvor hans management og publisher holder til. Years trives godt i Amsterdam da det er et mye større miljø for housemusikk i Nederland enn i Norge. I kveld vil det trønderske publikummet få høre helt ferske låter fra Years.

- Jeg har masse nytt materiale ingen har hørt før. Disse skal jeg spille for første gang i kveld. Det blir vell 12- 20 sanger jeg skal spille før Tiësto tar over.

Nå er Tiësto på norgesturneen «Northern Lights», og i kveld skal han spille på Clarion Hotel & Congress. Years går på scenen 20.00 og Tiësto 21.00. Alle billettene er utsolgt.

DJ Tiësto under konsert i Santo Domingo, 3. oktober 2014 Foto: Tatiana Fernandez, Ap