Kommende «Hver gang vi møtes»-sesong blir den fjerde i rekken, og sendes på TV 2 neste år.

Den nye gjengen som i disse dager befinner seg på Vestre Kjærnes Gård utenfor Moss, er Bjarne Brøndbo (49), Inger Lise Rypdal (64), Pål «OnklP» Tøien (30), Thom Hell (38), Lene Nystrøm (40), Jonas Fjeld (61) og Silje Nergaard (48), skriver aftenposten.no

- Jeg har ganske høye forventninger. Jeg er spent og en anelse nervøs. Jeg gruer meg til å være lenge borte med folk jeg ikke kjenner, men jeg tror vi kommer til å finne tonen og at det blir ordentlig ålreit. Og så er jeg spent på om jeg greier å treffe tonene jeg skal treffe, sier Hip hop-artisten Pål «OnklP» Tøien til TV 2.

Jonas Fjeld er en av artistene med lengst fartstid i årets artistgjeng, og han har jobbet hardt i sommer med å gjøre de andres låter til sine egne.

Kodeknekker

- Jeg har hatt mange spillejobber i sommer, og jeg har samtidig brukt mye tid på de store repertoarene for å finne noe jeg synes kan passe min stil. Og det tror jeg at jeg er gjort. Jeg er veldig fornøyd med det jeg har gjort og låtene jeg har valgt, sier han til kanalen.

Han mener programmet har en kode han må knekke oppi hodet, for å finne sine egne versjoner.

- Jeg er rimelig fornøyd, så nå gjenstår det bare å se hva publikum synes, sier han.

Gleder seg gjør også Silje Nergaard.

En boble

- Jeg gleder meg til å være i en musikalsk boble sammen med folk som gjør det samme som meg. Det kjennes nesten som å dra på folkehøyskole for første gang i mitt liv. Jeg har stort sett drevet bare med mine ting og gjort ting på mineegne premisser, og jeg har likt å ha den musikalske kontrollen. Jeg har derfor ikke hatt så lett for å si ja til tv, men dette programmet fokuserer på musikken og historiene bak og er annerledes på en viktig måte. Og det er ikke noen konkurranse. Det er befriende, sier Silje Nergaard.

Thom Hell brukte lang tid på å bestemme seg for om han skulle takke ja eller ei. 38-åringen innrømmer at han tror én av de andre artistene kommer til å by på litt ekstra hodebry for ham.

- Å tolke OnklP blir helt klart noe av det vanskeligste. Jeg har så respekt for hip hop-sjangeren i og med at jeg ikke kan den selv, så det er jo det som er mest utfordrende. Men jeg har funnet en versjon som jeg føler meg komfortabel med, uten at jeg skal gå noe særlig nærmere inn på det. Men jeg tror det kommer til å funke, sier han til TV2.

Kjendistungt

I tredje sesong bestod artistbuketten av Lars Lillo-Stenberg, Simone Eriksrud, Alexander Rybak, Øivind «ELG» Elgenes, Anneli Drecker, Sigvart Dagsland og Samsaya.

Andre sesong i 2013 var med Ole Paus, Lene Marlin, Marion Ravn, Kurt Nilsen, Morten Abel, Anita Skorgan og Magnus Grønneberg.

Første sesong av «Hver gang vi møtes» i 2012 var med artistene Jan Eggum, Bertine Zetlitz, Øystein Dolmen, Halvdan Sivertsen, Anne Grete Preus, Elvira Nikolaisen og Vinni.