NB! Konkurransen er avsluttet.

Lørdag 6. september arrangeres Trondheim Play for aller første gang på kunstgressbanen like ved brakka på Lerkendal.

Det er Scandic Lerkendal og Svein Bjørge fra Trondheim Alive som står bak festivalen, som arrangeres «innendørs» i et festivaltelt på området. Målet er at dette skal bli et årlig arrangement.

- Som greatest hits på nachspiel

– Dette er et vinnerkonsept med høy allsangfaktor. Det er som greatest hits volum 1 på nachspiel, har Svein Bjørge sagt til adressa.no om festivalen.

På artistlista står følgende artister: TNT, Terje Tysland, Tre Små Kinesere, The Kids, Stage Dolls, D.D.E., Ida Jenshus, Casino Steel, Meg og Kammeraten min, Rasmus & Verdens Beste Band og Sie Gubba.

Meet & greet

I samarbeid med Trondheim Play tilbyr vi muligheten til «meet & greet» med artistene etter konsertene. Det betyr at du og en eller to av dine venner får muligheten til å treffe artistene som opptrer.

Hvem du vil treffe, er opp til deg. Det eneste vi ber om er at du gir oss en god grunn:

Hvorfor vil du møte akkurat The Kids? Hvorfor Terje Tysland? Eller har du kanskje et spesielt minne knyttet til Tre Små Kineseres musikk?

Send oss en mail

Send en mail til kulturquiz@adresseavisen.no med din begrunnelse - og vi trekker ut fem heldige vinnere i løpet av uka. Vinnerne får også ta med seg en venn/venninne eller to.

Husk å før opp fullt navn og mobilnummer i mailen.

Du kan også velge å møte Bjarne Brøndbo og D.D.E.
... eller Torstein Flakne og hans Stage Dolls.
... eller Ida Jenshus.
Slik ser arrangøren for seg konsertområdet. Skisse: SCANDIC