Ole Martin Hafsmo fra Trondheim har regien også denne gangen, men har ingen tanke for at de skal matche den forrige megasuksessen «The Fox» i popularitet og antall visninger. Sangen handler om å lære seg å knyte knuten «The Trucker's hitch», som skal være en av de mest avanserte knutene i verden.

Drahjelp fra «The Fox»

- Hvis man tenker at dette skal bli en ny suksess, da er man «fucka», som vi sier på fagspråket. Ingen av oss forventer at den skal bli en like stor suksess som «The Fox». Den var veldig spesiell. Men det er veldig gøy at folk klikker seg inn og ser på denne videoen også, og den har fått litt sånn «The Fox»-drahjelp, sier Hafsmo som kan avsløre at det kommer flere videoer utover høsten.

- Vi har produsert disse videoene til programmet, (I kveld med Ylvis, LIVE, på TVNorge), og i løpet av høsten skal det slippes tre videoer til.

«The Trucker's hitch» er allerede sett av 1,5 millioner. «The Fox» er til nå sett 448 millioner ganger.

Knutevideo med oppsving

- Det er noen godbiter i vente, men jeg kan ikke si hvem av dem jeg liker best. Og det jeg synes er morsomt er at den knutevideoen som de ser på i videoen, der en ungarsk fyr viser frem knyting av knuter, den videoen har gått fra null til over 30 000 seere på få dager. Men det er jo selvsagt for spesielt interesserte, smiler Hafsmo.