Det var ikke bare tårene som strømmet fritt da artistene møttes til en ny runde.

- En av de største utfordringene utenom musikken var å ri på hest. Det var spesielt for en som alltid har stått på siden og vært allergisk. Da var jeg mildt sagt usikker, forteller Brøndbo.

Sterke øyeblikk

Tirsdag kveld var det klart for TV2s vårlansering, og på den røde løperen møtte nesten hele gjengen fra «Hver gang vi møtes»: Silje Nergaard, Jonas Fjeld, Inger Lise Rypdal, Thom Hell og OnklP. Bare Bjarne Brøndbo og Lene Nystrøm uteble.

- Jeg har hatt det så innmari travelt, og hadde ikke en sjanse til å være med på lanseringen. Men det var uten tvil verd å være med på opptakene i slutten av august og begynnelsen av september. Dette ble virkelig et minne for livet. Folk kan bare glede seg, sier Bjarne Brøndbo.

- Resten av gjengen hevder at du gråt mest?

- Det var mange sterke øyeblikk, og jeg er en følsom person, sier Brøndbo.

- Hva skjer når du på traileren gråter sammen med Aqua-Lene?

- Det kan jeg dessverre ikke si noe som helst om. Vi har forpliktet oss til å holde hemmelig hvem som synger hva i programmet. Men det er også det eneste vi ikke kan si noe om.

Levde i en boble

Brøndbo synes faktisk det ble mindre tårer enn fryktet.

- Men vi levde i en boble og dagene ble veldig lange og intense. Da kommer tårene fortere, sier han.

- Jeg har ikke ofret programmet en tanke før nå. Men jeg har en god magefølelse på at vi laget god tv. Det var en ekstrem god stemning og gode samtaler. Det var full respekt og praten var åpen rundt ting som hver og en er opptatt av – og beheftet med.

- DDE-sangene er nesten aldri før fremført av andre enn DDE.

- Vi er blitt covret av en del danseband og duoer før, men aldri blitt spilt på denne måten. Jeg synes det er stort at DDE-musikken blir fremført av Jonas Fjeld, OnklP og de andre artistene i HGVM. Det er nok en aha-opplevelse for dem å finne så mye bra i DDE-universet, sier Brøndbo, som avfeier at dette har vært en oppreisning for DDE-musikken.

- DDE trenger ikke oppreisning. Vi har levd av vår egen karriere i 20 år. Det finnes nok av dem i bransjen som kan takke kulturrådet for at de eksisterer. Jeg sier bare at DDE har en stolt fortid og stor fremtid.

Til bords i 50 timer

Bjarne er full av minner fra det ukelange oppholdet på gården, men bare det å sitte til bords i godt og vel 50 timer i syv dager var sterkt i seg selv.

- Inger Lise Rypdal var en av de største artistene her til lands, og en pioner innen popbransjen. I OnklP møtte jeg en helt annen kultur. Jeg tror folk kan glede seg til mye bra underholdning og fin musikk, sier DDE-vokalist Bjarne Brøndbo.