18. desember ble singelen «Hey! Let's Make Magic!» sluppet, og låten er skrevet og produsert av Conor Patrick og Good Twin Bad Twin. Patrick har kjent tvillingene en stund, fra da de frontet bandet The Airborne Highfives og Patrick var produsent og medlåtskriver. Good Twin Bad Twin er support for Conor Patrick & The Shooting Tsar Orchestra på lørdagens konsert på Byscenen, og tvillingene skal også følge bandet på turné i tiden fremover.

- Tvillingene er et fyrverkeri. De er veldig opp og ned, hit og dit, sier Patrick og ler.

Han beskriver den nye singelen som veldig positiv og oppløftende. I musikkvideoen har de valgt å fokusere på glede og naturlighet, og de har brukt et stort og forskjellig cast for å få frem dette budskapet.

- Det er en gladsang som handler om å gjøre mye ut av det man har, sier musikeren.

Starten på en ny tradisjon

Lørdag 20. desember spiller Conor Patrick & The Shooting Tsar Orchestra på Byscenen, og dette blir deres første årlige julekonsert i Trondheim. Patrick sier at dette er noe de har lyst til å fortsette med, og at det er starten på en ny tradisjon. Han sier også at konserten inneholder et spennende oppsett, både scenisk og musikalsk;

- Denne konserten blir mer uptempo enn tidligere, det blir mer dansbart.

Bandet har fått mye positiv omtale siden sin start i 2012, og flere av deres låter har blitt tatt godt imot hos kritikere. Vokalisten forteller at bandet ønsker å gi folk en fin kveld, og få publikum til å føle, le og gråte litt om hverandre.

- Vi skal se publikum i øynene og vi vil gi jernet på scenen.

Utvider horisonten

I 2013 vant Conor Patrick & The Shooting Tsar Orchestra, Åge Aleksandersen sitt RAMP-stipend, og i januar 2014 ble gruppen tildelt Adresseavisens kulturstipend. Til våren kommer gruppen med sin debutplate, i tillegg til at de planlegger en turné i Norge og utlandet.

- Vi skal se mot verden og utvide horisonten, avslutter Patrick.