Han er blitt kalt «verdens morsomste mann» av både presse og publikum og er uten sammenligning verdens mest suksessfulle stand-up komiker for tiden. Amerikanske Louis CK satte sist helg rekord med sitt tredje utsolgte show i Madison Square Garden ( det skulle opprinnelig være fire kvelder, men på grunn av snøstormen i New York ble siste kveld avlyst).

Matrialet som Louis CK presenterte for publikum disse tre kveldene ble testet ut på forhånd på den berømte Comedy Store på Sunset Strip i Los Angeles. Dette ble filmet og redigert ned til en timeslang spesial som komikeren nå selger på sin egen nettside Lousck.net.

- Jeg utviklet og forberedet dette matrialet i løpet av det foregående året, skriver Louis CK på sin hjemmeside.

- Men VÆRE SÅ SNILL! Ikke pirat-kopier dette showet. Det koster drittmye å filme slike forestillinger og jeg lar deg få kjøpe dette for bare fem dollar. Jeg elsker nemlig ideen om å kunne selge deg dette direkte for småpenger og jeg håper å kunne fortsette med dette.

«Louis CK Live at The Comedy Store» finner du HER.

Louis Szekely (48) er en amerikansk skuespiller og komiker, kjent for sine stand-up shows, samt TV-seriene «Lucky Louie» og «Louie».  I løpet av sin karriere har han blitt nominerte til hele 30 Emmy-Awards. I 2013 hadde han en mindre rolle i Hollywood-filmen «American Hustle» sammen med bl.a. Christian Bale og Bradley Cooper.