Publikum kan få med seg noen av norsk alternativmusikks mest slitesterke folk og band, når Beezewax, Anti-Lam Front og The Daily Grind spiller i Lobbyen på Verkstedhallen lørdag kveld.

Beezewax regnes for å være et av norsk indiepops beste og mest undervurderte band.

Mossebandet under ledelse av låtskriver, gitarist og vokalist Kenneth Ishak, har holdt det gående i snart 20 år. Senest i høst ga de ut "Tomorrow", bandets sjette fullengder og ifølge mange kanske deres beste album.

To gjenoppstandelser

Anti-Lam Front er oppstått fra asken til det klassiske, trønderske hardcore-bandet RIFU - aktive tidlig på 2000-tallet og gjenforent for et par år siden - og nå forsterket med trommis fra postrockbandet Youth Pictures of Florence Henderson. Konserten i Lobbyen blir bandets første under nytt navn.

The Daily Grind er en annen musikalsk gjenoppstandelse, bygd på grunnmuren fra trondheimsband som Dominic og Rest of My Life. I sin nye inkarnasjon lover de melodiøs, allsangvennlig og supercatchy 90-tallsrock i slekt med blant andre Bad Religion.

Konserten er samtidig en markering av at How Is Annie Booking, som i flere år har arrangert konserter i Oslo, nå ønsker å etablere seg i Trondheim.

Beezewax / Anti-Lam Front / The Daily Grind. Lobbyen, Verkstedhallen, lørdag 14.03. kl. 21