Men allerede nå kan du kaste deg ut i de mest halsbrekkende stunts på mobilen eller nettbrettet ditt. «Trials: Frontier» ble lagt ut for nedlasting på App Store i går - helt gratis. Dermed er finske Red Lynx klar med hele to vanvittig underholdende stunt bike -spill til påske.

De finske spillutviklerne Red Lynx ble første gang lagt merke til i 2000 med JavaScript-spillet «Trials» i 2000.  Men det var første med «Trials HD» for Xbox 360 i 2009 av det hele virkelig tok av.

Stunt bike for folk som ikke liker stunt bike

«Trials» kan best beskrives som et stuntbike -spill for folk med null interesse for hverken sporten eller motorsykler generelt. Du styrer en motorsykkel på et 2D-plan og møter stadig tøffere utfordringer for å komme deg i mål. Sentralt i spillet står momentum og balanse.

«Trials HD» ble en enorm suksess for finske Red Lynx og i de påfølgende årene fulgte flere suksesser som «Draw Race» (iOS - 2009), «1000 Heroz (iOS - 2011), «MotoHeroz» (Wii, iOS, Android - 2013) og ikke minst «Trials Evolution» (Xbox 360 -2012) som ble en av de aller største nedlastingssuksessene for Xbox Live.

Last ned Trials Legends gratis til PC her

Enda mer Trials

Nå er finnene klare med sin mest amisiøse satsning noensinne. Neste onsdag, 16. april legges «Trials Fusion» ut for salg på Xbox Live. Men allerede nå kan du laste ned «Trials Frontier» for Iphone og Ipad. Sistnevnte er det første ekte «Trials» -spillet Red Lynx har laget for Apple-plattformene.

Nå finnes det riktignok en hel drøss med Trials-kloner ute på App Store. Den mest kjente er kanskje «Bike Baron», men ingen av disse kan måle seg med den perfeksjonen i kontrollene som RedLynx klarer å implementere i sine spill.

Adresseavisen kommer tilbake med anmeldelse av begge de blodferske «Trials» -titlene, men i mellomtiden så kan du kose deg med «Trials Frontier» her - helt gratis.