Skuespiller og musiker Viktoria Winge og musiker og produsent HP Gundersen forener krefter i bandet EvolutionandVik. Etter ep-en «Making Love» slipper de denne uka albumet «You’re so Pretty When You’re Angry, Baby». I kveld spiller de på intimscenen Moskus i Trondheim.

««You’re So Pretty …» fungerer mot all fornuft: Det burde ikke være mulig å kombinere alle disse ingrediensene uten å lage et salig rot, men det meste er perfekt balansert. Bandet går ikke av veien for å tilføre litt motstand når musikken er på sitt mest fengende», skriver Bergens Tidendes anmelder.

Imponert Molvær

Gundersen er en merittert musikkmann som har produsert plater og låter av bl.a. Sondre Lerche, The Real Ones, Madrugada (Lift Me) og Delillos, i tillegg til et virke som aktiv musiker. Viktoria Winge har flere bandprosjekter bak seg, bl.a. Babyjaws som rakk å gjøre en rekke store festivaler både i Norge og England før de ga seg i 2011. Nils Petter Molvær hørte en konsert med henne hjemme i hagen til faren Stein Winge og skal ha blitt svært imponert. Han sørget for kontakt med HP Gundersen, og duoen fant raskt tonen.

Med venner

På albumet har de med seg musikervennene Bård Ingebrigtsen (gitar), Marita Igelkjøn (keyboards mm), Øystein Skjælåen (bass) og Bjørn Sæther (trommer).

Moskus i kveld kl. 21.30. Pris kr 150. Søk i adressa.nos store Det skjer-kalender her