– Det blir ikke aktuelt å flytte Sting-konserten til en større arena, eller å selge flere billetter, sier programsjef Jens Storli i Olavsfestdagene til nrk.no.

Mandag ble det kjent at artisten og hans band gjester Olavsfestdagene i sommer. 6000 billetter gikk ut på under 20 minutter på tirsdag. Mange rakk ikke å sikre seg billett før det var for sent, og har etterspurt ekstrakonsert eller flytting av konserten. Men Stings management skal ifølge Storli ikke være interessert i å sette opp flere konserter.

– Det er Borggården vi har presentert og jobbet med, og koblingen mellom Sting og de unike rammene i Erkebispegården er en av begrunnelsene for hvorfor vi ønsker å holde konserten der, forteller Storli til NRK.

– At billettene blir revet bort på denne måten er uvant for oss, og det er leit at ikke alle får anledning til å oppleve konserten. Men vi vet at et sånt forhåndssalg blir lagt merke til, også utenfor Trøndelag, og det lover godt for flere store opplevelser framover, legger han til.