Det går mer tid mellom festivalene desto lenger inn i vinterhalvåret vi kommer, men innimellom glimter de til. Bolla og Lillebillfestivalen 2013 er en av disse vinterfestivalene, med et program som favner teater, musikk, kunst og film. Fredag kveld kl. 18.00 er det åpning, etterfulgt av «Kulk & Frikk» av Vilde Espenes, improteater og «Gullhår» av Askild Daren og Sara Aasen. Etterpå får vi musikk av Lydløs, York Champion, Kaukasus og Siv Ingrid.

Er du nysgjerrig på hvem «en miks av Laurie Anderson, Frank Zappa og Pippi Langstrømpe» er? Møt sveitsisk-amerikanske Erika Stucky med konserten «ping pong» på Dokkhuset kl. 21.00.

På lørdag er det to andre kvinner som gjester Dokkhuset, nemlig Gro Austgulen på fiolin og senere på kvelden Cristina Branco med sin fado og tango. Vi retter oss mot hjemlige trakter igjen når Hanne Krogh og Tre tenorer og Chorus opptrer i Vår Frue kirke kl. 18.30.

Ta med deg glowsticks til Blæst og Cloudbusting kl. 22.00 for å la Margaret Berger og Marie Komissar styre dansegulvet inn i lørdagsnatta.

Trondheim kommunale kulturskole 40 år inviterer til bursdagsfeiring på Olavshallen kl. 18.00 søndag. Nåværende og tidligere elever samles, og på programmet står blant annet Tsjaikovskijs 5. symfoni, Joakim Røbergshagen og storband under ledelse av Jacek Nowak.