-Nå er vi i siste innspurt, før førpremieren i kveld og den offisielleåpningen på lørdag, sier daglig leder Tommy Jacobsen.

Navnet Studio 26 gir assosiasjoner til den sagnomsusteklubben Studio 54, der bare de peneste og mest populære slapp inn.

-Vi er absolutt ikke der, presiserer Jacobsen.

-Men interiørmessig så er vi kanskje ikke så langt unna. Vikjører en litt sånn 70-talls retrostil. Jeg håper at folk kommer såpass tidligpå lørdag at de setter pris på den kosmetiske endringen lokalene har fått, sierJacobsen.

-Jeg vil understreke at dette er et utested for alle og atdet skal være en folkelig plass. Vi har et stort fokus på service, produkt og vertskap.Her skal man føle seg velkommen, og trygg ikke minst.

Tre etasjer

Studio 26' egne DJ, Stig Rune eller DJKoala, forklarer atuteplassen vil ha tre forskjellige musikkprofiler. Det blir hitparade ikjelleren, DJ og dansegulv i første etasje med dansbar klubbmusikk, og sexy-loungestemningi andre etasje.

Det er et beryktet lokale Studio 26 flytter inn i, og mangekonsept har feilet her. Sist inneholdt stedet Crash som gikk konk etter å hablitt blandet inn i en anabole-razzia og deretter mistet skjenkebevilling. Studio26 drives av et helt nytt selskap med helt nye folk.

-Jeg er selv helt ny i gamet, og jeg tror vi vil være etfriskt pust i Trondheim, mener Jacobsen.

-Dere vet at dette er ganske beryktede lokaler?

-Ja, det er vi fullstendig klar over. Det har vært mye forskjelligher, men vi går inn med masse optimisme og et solid konsept. Vi gjør vår egengreie, og mangfold er viktig. Jeg tror og håper at Trondheim er sulten på et konseptsom dette, sier Jacobsen som lover en nedtonet men bra lørdagsåpning.

I kveld er Studio 26 åpent kun for inviterte. Offisiellåpning av den nye uteplassen er på lørdag.

Nytt selskap, nye eiere og det helt nye konseptet Sudio 26 åpner i lokalene Crash holdt til.