Lillebror Ylvisåker har nemlig brukt et halvt år på å læreseg et trapesnummer han fortsatt ikke er helt komfortabel med. Og loverpublikum ekte dødsangst.

Idiotisk ide

– Det er et av forestillingens høydepunkt, men hver gang jegskal gjøre det nummeret tenker jeg at det var en idiotisk ide, og at jeg håperjeg overlever, sier Bård Ylvisåker til adressa.no

Ylvis 4 hadde premiere allerede i januar 2011, og har spiltfor fulle hus i Bergen og Oslo.

Etter en pause for å gjøre «TV-showet I kveld med Ylvis»,startet de norgesturneen i Skien for to dager siden. Og nå står Trøndelag fortur.

– Trondheim er jo alltid veldig bra da, og vi elsker åspille her, smiler Bård Ylvisåker.

Nytt materiale

Og Trondheim elsker tydeligvis Ylvis. Toekstraforestillinger, og hele seks totalt må til for å tilfredsstilletrondheimspublikummet. Og i tillegg skal showet til både Namsos og Steinkjer ineste uke.

De som har sett Ylvis på scenen før, vet hva de har i vente,selv om materialet er nytt. I tillegg til akrobatikkstuntet blir det sketsjer,musikknummer og tull og tøys i kjent stil.

– Men denne forestillingen er bedre enn de forrige. Ylvis 4har vært gøy å både  lage og å spille, med masse musikk og humor somvanlig, lover Ylvisåker.

Les portrettintervju med Bård Ylvisåker i Adresseavisen lørdag.

spilles i Olavshallen 23. og 24. november og 30. november og 1. desember.

Forestillingene har vært utsolgt lenge. Men Olavshallen melder i dag om at det er sluppet uavhentede billetter til helgens forestillinger.