I de fire forskjellig underkategoriene vant Norge to kategorier. Tyskland og Singapore de to andre.
Konkurransen i den tyske byen Erfurt ble avsluttet med en storstilt seremoni i formiddag. Først etter tre lange timer, klokken 13 ble spenningen utløst og Norge erklært OL-mestre.
Tyskland fikk sølv og Sverige fikk tredje plass i den sammenlagte konkurransen.
Det Norske Kokkelandslaget:
Sven Erik Renaa, team manager, Gastronomisk Institutt, Stavanger - Trondheimer
Gunnar Hvarnes, kaptein, Gastronomisk Institutt, Stavanger
Kjartan Skjelde, kokk, Tango Bar & Kjøkken, Stavanger
Andreas Myhrvold, kokk, Gastronomisk Institutt, Stavanger
Espen Vesterdal Larsen, konditor, Kulinarisk Akademi, Oslo - Trondheimer
Sverre Sætre, konditor, Sverres Konditori AS, Oslo - Trondheimer
Ronny Kolvik, Palace Grill, Oslo
Even Ramsvik, kokk, Restaurant Oscarsgate, Oslo
Kari Innerå, kokk, Kulinarisk Akademi, Oslo
Elise Bratteng Rønning, commis, Britannia Hotell, Trondheim
Gjermund Kværna Bjelland, commis, Sverres Konditori AS, Oslo
Steffen Engelhard, rådgiver, StatoilHydro, Stavanger
Tom Victor Gausdal, Flavours, Oslo