Den tidligere Newton-programlederen og stand-up-komikeren har nå blitt samboer med komikeren Gustav Nilsen i Oslo, skriver kvinnemagasinet Stella, ifølge VG.

- Jeg flyttet til Oslo for å bli samboer med Gustav, sier hun Adresseavisen på telefon fra Tyrkia, samme dag som samboerskapet blir slått stort opp på Norges største nettsted.

To år i Trondheim

Ekiz har de siste to årene bodd i Trondheim, hvor hun har jobbet som programleder for det naturvitenskapelige programmet Newton på NRK. Hun har i tillegg vært med i flere vitenskapsprogrammer på statskanalen.

Ekiz sier til kvinnemagasinet at samboerparet har fått en myk start i Oslo, hvor de har vært opptatt på hver sin kant. Men en ting har de fått tid til.

- Men vi har rukket å dra på Ikea sammen, da, sier hun.

Ensomt

Samboerparet har de siste tre årene hatt et avstandsforhold mens hun avsluttet fysikkutdannelsen i Bergen, og jobbet for NRK i Trondheim.

Ekiz, som vant prisen for årets programleder på Gullruten tidligere i år, sier hun ble tatt i mot med åpne armer da hun flyttet til Trondheim for to år siden. Men hun legger ikke skjul på at hun fikk en tøff start i Trondheim, hvor hun følte seg ensom den første tiden.

- Men det tok ikke lang tid før det gikk over og jeg fikk mange venner, sier hun.

Nå skal jenta fra Sande i Vestfold fortsette å jobbe med barneprogrammer for NRK på Marienlyst i Oslo.