Den tidligere Rosenborg-spissen sikret seg andreplass i to av de tre konkurransene i lørdagskveldens episode. Før kveldens episode lå Harald Martin på syvendeplass.

Tema for kveldens konkurranser var balanse og presisjon. Det ble konkurrert i tre ulike øvelser: Linedans, bygging av en kube og balansering av en stokk.

Offside-linja

Før første øvelse, balansering på stram line, røpet Harald Martin Brattbakk at hans eneste befatning med liner fra før var offside linjen på fotballbanen. Likevel klarte Brattbakk å sikre seg fjerdeplassen i denne øvelsen. Den gamle skihopperen Lars Bystøl sikret seg seieren.

Andre øvelse for kvelden – den perfekte kuben – ble vunnet av svømmeren Aleksander Hetland, med Harald Martin Brattbakk hakk i hæl. Hetland sikret seg også seieren i balansering med stokk, med Brattbakk som nummer to. Dermed er det eks-svømmeren Hetland som leder Mesternes mester etter to runder.

Både Brattbakk og Jahn Ivar «Mini» Jakobsen er med videre til tredje runde.

Kiter måtte reise hjem

Det skal totalt konkurreres over 10 uker og 30 ulike øvelser.

I første runde var det tidligere skiskytter Tora Berger som røk ut. Lørdag kveld tok kiteren Kari Schibevaag med seg eks langrennsløper Marit Mikkelplass til nattesten. Den tapte Scibevaag som nå må reise hjem fra Mesternes mester-huset på den italienske øya Sicilia.