METROID PRIME TRILOGY

Nintendo Wii

Aldersgrense: 12 år

Video Games | Metroid Prime Trilogy | Debut Trailer XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii

I 2002 kom «Metroid Prime» til Nintendo GameCube, i 2004 kom «Metroid Prime: Echoes» til samme konsoll og i 2007 kom «Metroid Prime: Corruption» til Nintendo Wii. Til sammen danner disse spillene en trilogi som kvalitetsmessig er uten sidestykke i spillbransjen.

I hovedrollen finner vi Samus Aran, en kvinnelig dusørjeger som ensom jakter mellom stjernene. En heltinne så atypisk både i Nintendos egen husholdning og i spillverdenen forøvrig at bare det er verdt et øye på terningen i seg selv. Når du i tillegg legger til det faktum at disse tre spillene er moderne klassikere hver for seg så forstår du hvor landet ligger.

«Metroid Prime Trilogy» er disse tre spillene på en og samme disk. Alle er de optimaliserte for den nye Wii Plus -kontrollen og alle har de fått en ansiktsløftning både grafisk og lydmessig. Noe som egentlig ikke var nødvendig i det hele tatt. Men nå er det altså slik at om du ikke har disse spillene fra før av ( noe som bør sidestilles med det å banne i kirka, men likevel...), så skylder du deg selv å kjøpe denne for å se hva du har gått glipp av.

Disse tre spillene til prisen av ett er som Don Corleone så treffende sa: et tilbud du ikke kan si nei til.

OPPTUR: Alt, egentlig. Ja alt.

NEDTUR: Nei, ingenting.