Konkurransen er åpen for alle, enten du er student eller ikke. De som velger å melde seg på kan dog fort ende opp i godt selskap med deltagere fra ulike kunstakademi og Håkon Gullvåg, som er invitert til å bidra.

Essensen av Ukerevyen

Konkurransen gir deltagerne fritt spillerom, bortsett fra at vinnerbidraget må fange essensen av Ukerevyens innhold. Dette innholdet holdes imidlertig hemmelig helt frem til revyens premiere. Deltagerne får derfor dette hintet å ta utgangspunkt i: «Festen som aldri tar slutt». Så er det opp til hver enkelt å tolke dette.

– Siden det er et 100-årsjubileum vil denne revyplakaten bli skrevet inn i historien. I tillegg til oppheng rundt om på universitetet vil den bli solgt i ukebutikken som åpner i oktober. På denne måten kan blant annet samlere kjøpe kunstverket, skriver pressefunksjonær Julie Schwabe Strand i en pressemelding.

Dommerpanelet avgjør

Bidragene blir dømt og vinneren bestemmes av et dommerpanel bestående av NTNU-professor Alex Booker, som er leder av avdelingen for arkitektur og kunst, teatersjef i Uka Therese Gjelsten, revysjef i Uka Ane-Kristine Finbråten og muligens også en tidligere designer av revyplakaten.

Fristen for innsendelse av bidrag er 15. september klokken 23.59, dette må sendes til revyplakat@uka.no og være vertikalt A3 i format.

Plakatene som lages til Ukerevyen får mye oppmerksomhet, her fra 1945.