Sesong 4 av HBO sin prisbelønte serie «Game of Thrones» basert på roman-syklusen «A song of Ice and Fire» av George R. R. Martin får verdenspremiere søndag 6. april. I den forbindelse har det blitt laget nye reklameplakater av de gjenlevende medlemmene av Stark-familien, samt en håndfull av de andre sentrale karakterene i historien. Mest forbløffende er det kanskje at norske Kristofer Hivju har fått sin egen plakat. I serien spiller Hivju karakteren Tormund Giantsbane, en imponerende karakter i TV-serien, men på ingen måte en som har en like stor eller viktig rolle som medlemmene av Stark eller Lannister -familiene.

Les også: Dette er tidenes beste TV-serie

«Vi ser det som en stor ære at vi fikk være de aller første i verden til å lansere plakaten av vår egen Kristofer Hivju som Tormund Giantsbane. Utrolig spennende å ha en norsk skuespiller med i en suksess som dette», sier Rune Espedalen fra HBO Nordic i en kommentar.

Les ogsa: Det norske skjegget

Under slagordet «Valar Morghulis» («All Men Must Die») er Kristofer Hivju et av ansiktene på plakatene som slippes i sammenheng med den nye sesongen. Plakaten ble publisert på HBO Nordic sine Facebook sider sent tirsdag kveld som første sted i verden.