Vår anmelder ga konserten på Roskildefestivalen terningkast 6 og konkluderte med at The Rolling Stones nå har nådd samme type verdighet som deres største inspirasjonskilder, de store bluespionerene Muddy Waters og John Lee Hooker hadde for 40 år siden.

«Mick Jagger, Keith Richards. Charlie Watts & Co leverte en monumental versjon av en av Stones største hitlåter. Foran det som må ha vært nærmere hundre tusen publikummere fremførte kompisgjengen på 70+  en overveldende vital og kraftfull versjon av  en låt jeg allerede for 30 år siden trodde jeg hadde hørt  mange ganger for mye. Så intens var formidlingen at jeg trodde jeg var i ferd med å oppleve tidenes mest overveldende rockekonsert», skrev Ole Jacob Hoel i etterkant av konserten.

On Fire

Neste år vil det ha gått ti år siden det siste albumet fra Stones ble utgitt. «A Bigger Bang» ble sluppet den 5. september 2005 til tidvis gode kritikker. Og med tanke på at bandet når kun har ni konserter igjen på si pågående «On Fire Tour» ( Australia og New Zealand i oktober og november), så kan det bli lenge før vi får se Stones på en scene igjen ( om i det hele tatt).

Og med tanke på medlemmens alder ( Jagger 70, Richards 70, Watts 73 og Wood «bare» 67), så er det godt mulig at nettopp «A Bigger Bang» vil bli stående som det aller siste Stones-albumet ( vi håper selvsagt vi tar grundig feil her).

Kårer tidenes beste Stones-album

Men med denne muligheten i tankene ønsker vi å invitere adressa-leserne til å bli med å kåre tidenes beste Stones-album. I poll-boksen i denne artikkelen finner du alle de offisielle studio-albumene til bandet. Kryss av for din favoritt og vi gir deg resultatet på tampen av sommeren.

NB! Det er kun de offisielle britiske utgivelsene som er med her