Evento Norge ønsker å skape en årlig tradisjon med «Revyshow 2012» i nye Hell Amfi ved Rica Hell Hotell.

- Folk må forberede seg på å bli støl i kjakan på lørdag. Her blir det alt fra kjempeartige monologer til stappfull scene i dans, sier kreativ rådgiver for Evento Norge Rolf Teigen.

Det forventes at det skal komme så mange som 600 publikummere, men Teigen forteller at det er plass til enda noen til.

- Hele forestillingen vil bli kameraoverført og vist på storskjerm slik at alle skal få med seg detaljer som armbevegelser og ansiktsmimikk. For dem som har bestilt en helaften med middag, show og dans vil det likevel bli intimt og fint i  amfiet, lover Teigen.

Konferansier for aftenen er Marianne Meløy fra Trøndelag Teater, som kan og vet det meste om revy.

- Ja, og hun er jo artig nok i seg selv, sier Teigen.

- Med en gang revyen er ferdig får vi se Trøndersk Rockehistorie på 30 minutter med Otr & Pjotr som en fin mellomrett før det blir fest og dans med Roar Nygård All Stars Band.

NM materiale

De mest kjente navnene vi får se på scenen er Harald Morten Bremset fra Lånkerevyen og Terje Stamnes fra Skatval Teaterlag, som begge har vunnet NM i revy tidligere. Under «Revyshow 2012» kan vi forvente en god del revystoff som skal til NM i neste år.

- Dette blir en unik mulighet for de forskjellige revylagene å få testet materialet sitt for en større forsamling. Så vi får garantert se sketsjer som er planlagt til NM i 2013, forteller Teigen.

- Blir dette en slags revyens «best of»?

- Det blir det nok.

Det er Rica hotell som kontaktet Evento Norge, som igjen foreslo å slå sammen revylagene til en kjempefest. Dette har aldri blitt gjort i et sånt format eller så i så stor skala.

- Vi vil at dette skal bli en årlig tradisjon. Revy er noe alle er glad i og vi ser mange muligheter til videre utvikling, sier Teigen.

Showstart er Lørdag kl 21:00 på Hell Amfi ved Rica Hell Hotell.