Lørdag er det premiere på Åge Aleksandersens musikal « », og her hører du første smakebit fra forestillingen.

For første gang har Åge Aleksandersen skrevet all tekst og musikk til en helaftens musikal. Rasmus Rohde står for manus.

Smakebiten over heter «Vivians sang», og framføres av Tora Dahle Aagård. Et stort musikalsk talent, blant annet trukket fram her i Adresseavisen i vår serie «Generasjon 2012».

Namsos-musikal nummer tre

«Kongen av luftslott» er en slags oppfølger til «Ska du bygg ein by», musikalen som ble satt opp i forbindelse med Namsos' 150-årsjubileum i 1995, samt fjorårets suksess «Mellom drøm og virkelighet», som var satt til 1950-tallets Namsos.

Den nye musikalen beskriver Åge Aleksandersens fødeby Namsos på 60-tallet, på godt og vondt. Gjennom Aleksandersens musikk får man beskrevet en by i vekst og alt det medfører med både kjærlighet, klasseskille, dramatikk og ikke minst grobunnen for det som etter hvert skulle vise seg å bli «Rockebyen» Namsos.

Musikalsk ledelse er ved Terje Tranås, og han har med seg Skjalg Raaen, Eirik Øien og Steinar Krogstad i bandet. Instruktør for forestillingen er veteranen Arnulf Haga.