- Åge er konge, dette er mye bedre enn juleaften, og selvfølgelig må vi på konsert. Vi har vært her seks år på rad.

Cathrine Nekstad er på Åge Aleksandersen-konsert på Knarrlagssundet med vennene Mona Børseth Myhr, Tor Kasper Myhr, Lisa Solum og Esben Sydholdt.

- Det er det store høydepunktet, og jeg prøver i alle fall å få med meg en Åge-konsert i året, og ofrer liv og lemmer for å komme hit, sier Tor Kasper Myhr.

Helt fra første låt, «Min dag», runget ut over sundet var publikum med på notene. En hitrekke som mangler sidestykke i midtnorsk rockehistorie ble supplert med et knippe nye låter som også vakte entusiasme fra publikum.

«Total kapitulasjon», «Fremmed fugl» og «Danserinnen» serveres på løpende bånd. Entusiasmen går over i allsang når innledningen på «Dekksgutten» kommer ut av høyttalerne. Midtveis i sangen tar Anders Jektvik over roret på låta og synger et vers med sin unike bassrøst.

- Det er herlig at det dukker opp nye flotte stemmer, sier en fornøyd Åge som står ved hans side.

«Dekksgutten» avløses av Jektviks eksistensielle «Tøv» som høres veldig ekte ut fra hitterværingen med sin usedvanlig mørke stemme. Både Jektvik og Åge er åpenbart artister som kan holde det gående i mange år til.