Forhåndssalget til Wu-Block-konserten på Familien den 20. november har gått strålende. Nå er imidlertid konserten utsatt.

– Jeg har ringt og beklaget det for Sveinung, og det er veldig kjipt at sånt skjer, forteller manager Eva Ries til Adresseavisen.

Artistene uten skyld

– Dette er noe som er helt utenfor artistenes kontroll og det er ekstra ubehagelig. Her er det en promotør i England som har overbooket, og han har i det hele skapt mye forvirring rundt det hele, sier hun.

– Men nå kommer jo Methodman og Redman i desember, og da vil de annonsere at Wu-Block med sikkerhet kommer 17. januar i 2013, lover Ries.

Sveinung Sundli innrømmer at det hele er veldig kjedelig, men at han ikke er innstilt på å gi opp hip hop-satsingen med det første.

Tre muligheter

– Jeg må presisere at dette er snakk om en utsettelse og ikke en kansellering. Forhåndssalget har godt veldig bra. Det er jo fint, og litt dumt. De som har kjøpt billetter har nå tre muligheter. De kan få refundert billetten, bruke den på konserten som blir på nyåret, eller få bruke den på Methodman og Redman som blir i desember i år, forklarer Sundli.

– Sånn er det å drive med hip hop, og Wu-gjengen er beryktet, fastslår Sveinung Sundli.

Ny dato for konserten med de populære amerikanske rapperne i Wu-Block blir etter alle solemerker torsdag den 16. januar. Og utestedet «Familien» er fortsatt riktig adresse for dem som har lyst til å oppleve Ghostface Killah og gjengen. Det er holdes på samme sted, på Familien.